MART
article/comments
article/share
Haberler
Benzinle Camiyi Yakmaya Çalıştı: Hem Emniyette Hem Savcılıkta İfade Vermedi

Benzinle Camiyi Yakmaya Çalıştı: Hem Emniyette Hem Savcılıkta İfade Vermedi

Gaziantep’te bir kişi, elindeki benzinle akşam saatlerinde camiyi yakmaya çalıştı. Caminin kapısı ve halılar ateş alırken, olayı gerçekleştiren Erdal Arı olay yerinden kaçtı. Sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Erdal Arı tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

İfade vermedi, tutuklandı!

İfade vermedi, tutuklandı!

İHA’nın haberine göre, Götürüldüğü İbrahim Durmuş Aykaç Polis Merkezi Amirliğinde susma hakkını kullanarak ifade vermeyeceğini belirten Arı, savcılıkta ifade vereceğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Arı, 6. Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı. Emniyette susma hakkını kullanmasına rağmen mahkemede emniyet ifadesini tekrar ettiğini söyleyen şüpheli Erdal Arı, “Kollukta verdiğim ifademe ekleyecek bir husus yoktur. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmayı talep ederim” ifadelerini kullandı.

Şüpheli Arı, ifadesinin ardından “Kamu Malına Zarar Verme” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
5
5
3
1
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın