Görüş Bildir
Haberler
Cildinize Bebekler Gibi Bakmanın Yolunu Bulduk! Güvendiğiniz Ürünlerle Güzelleşmenin 8 Alternatif Yolu

Cildinize Bebekler Gibi Bakmanın Yolunu Bulduk! Güvendiğiniz Ürünlerle Güzelleşmenin 8 Alternatif Yolu

Bazen hayalimizdeki o ışıltı ve o duru güzellik için hiç aklımızda olmayan ve mucizeler yaratacağına inandığımız şeylere para verir, uzun uzun kendimizle uğraşırız. 

Oysa ki en kalıcı güzellik en ulaşılabilir olanı 👯

1. Özel bir güne hazırlanırken ışıl ışıl parlamak istiyorsunuz ama sadece bir günlük bu görünüş için gidip vücut ışıltısı sağlayan bir ürün almak istemiyorsunuz değil mi?

Bu konuyu çözmenin hem en doğal hem de en çabasız yolu biraz metalik far ve biraz bebek yağını karıştırarak vücudunuza uygulamanızdan geçiyor.

2. Makyaj yaparken öncelikle cildi makyaj için hazırlamak bu işin en önemli tarafı, artık bunu iyi biliyoruz. Ama sürekli makyaj altı bazı denemekten ve yanılmaktan da biraz yorulduk :)

Peki tok ve kremsi dokusuyla Dalin pişik kreminin mükemmel bir makyaj alt bazı olarak da kullanıldığı hiç aklına gelmiş miydi? İçindeki çinko sayesinde cildinde mucizeler yaratabilir. Artık seni gün içinde yarı yolda bırakmayan, sorunsuz bir makyaj için hazırsın. Bu mükemmel kreme ise buradan ulaşıp makyajınla parlamaya başla.

3. Eğer kuru bir cildiniz varsa duştan çıkınca vücudunuzu nemlendirmek olmazsa olmazınızdır.

Bunu doğal ürünlerle yapmak isterseniz spreyli bir kutuya bebek yağını biraz badem yağıyla karıştırabilir, kendi parfümünüzü çok seviyorsanız içine biraz da parfümünüzden ekleyebilirsiniz.

4. Gün içinde terlemekten kaçınmak için evden çıkmadan akıllıca çözümler üretmemiz gerekir :)

Koltuk altı deodorantınızı ya da roll-on'ununuzu uyguladıktan sonra aynı yere elinizle ister çok az karbonat, isterseniz de çok az bebek pudrası uygulayarak ürünlerin kalıcılığını 3'e katlayabilirsiniz.

5. Hamilelikte ya da hızlı kilo alıp vermede vücut çatlaklarından kendimizi çook uzaklarda tutalım diye birçok yöntem var; ama en kolayı ve en çabuk emileni hiç şüphesiz aklınıza geldikçe, istediğiniz her an vücudunuza uygulayacağınız bebek yağı

Kolay emilmesi demek aynı zamanda kıyafetlere iz yapmaması ve anında gergin cildinizi rahatlatması demek 😊

6. Gün içerisinde sizi dinlemeyip kendi kafasına göre aşağı doğru kıvrılan kaşlar mı? Bunun çözümü neredeyse her gün gözünüzün önünde durmakta :) Kaş fırçanızı hafif ıslak bir bebek sabununa nazikçe değdirin ve daha sonra kaşlarınızı yukarı doğru sabitleyin.

Saf içerikli bir bebek sabunuyla kaşlarınızı gün boyu istediğiniz şekilde tutabilirsiniz ❤️

7. Şimdi sıra tüm gün hiç kımıldamadan bizimle kalabilecek o koyu rujları yaratmaya geldi :)

Koyu renk rujunuzu uyguladıktan sonra dudağınıza incecik bir peçete koyun, peçetenin üzerinden de bir fırçaya biraz aldığını bebek pudrasını rujunuzun üstüne uygulayın. Rujunuzu dudağınıza kilitlediniz :) Artık tüm gün sizinle!

8. Sıra geldi hepimizin “neyse uyuyayım da sabah bakarız :(“ dediği makyaj temizleme kısmına. Tek hamlede makyajınızı tamamen yüzünüzden silebilmenin bir yolu olsa bunu ertelemezdiniz öyle değil mi? :)

8. Sıra geldi hepimizin “neyse uyuyayım da sabah bakarız :(“ dediği makyaj temizleme kısmına. Tek hamlede makyajınızı tamamen yüzünüzden silebilmenin bir yolu olsa bunu ertelemezdiniz öyle değil mi? :)

Maskara dahil tüm makyajınızı çıkarmak için cildinin hassas yapısına uygun, özenle seçilmiş içeriği ile Dalin bebek şampuanını kullanabileceğini biliyor muydun? 

Eline biraz dök, su ile biraz köpürterek yüzünü yıka. Artık sen de makyaj bloggerlarının bu sırrını öğrendiğine göre hadi hemen dene!