Görüş Bildir
Haberler
Bakan Soylu’dan Camiden Anonsla İlgili: 'Maksadını Aşmıştır'

Bakan Soylu’dan Camiden Anonsla İlgili: 'Maksadını Aşmıştır'

Eray İspir
17.08.2022 - 01:26 Son Güncelleme: 17.08.2022 - 09:24

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölcük'te düzenlenen 17 Ağustos Deprem Anması programından ayrıldığı sırada Gaziantep'in Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinde camilerden yapılan anonslarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapılan anonsların maksadını aştığını söyleyen Soylu, 'Bu tip işlerde, buradaki kamu görevlilerine de ikazım soğuk kanlı olmaları. Oradaki kamu görevlilerini de tenkit ettiğimi söylemek istiyorum' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu anma proğramı sonrası yaptığı açıklamada 'Maksadını aşmış bir anonsun camiden yapıldığı konusunda biraz önce vali beyle konuştum. Böyle bir sokağa çıkma yasağı falan söz konusu değil. Sadece anladığım kadarıyla ufak bir uyarı söz konusu olacakmış, zannediyorum maksadını aşmış bir ilan yapılmış. Ne sokağa çıkma yasağı var, ne başka bir şey söz konusu. Bu tip işlerde, buradaki kamu görevlilerine de ikazım soğuk kanlı olmaları. Oradaki kamu görevlilerini de tenkit ettiğimi söylemek istiyorum' dedi.

İlgili haber 👇

Soylu'nun açıklaması 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
27
7
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Hep bir tehtid .... .... Hep bir gözdağı... .... Hep bir aba altından sopa gösterme. .... "Tipik" Sülo hakaretleri.... .... 🤪😡😡😡😠😠😠👻👻

İronici

Show yapayım derken ellerinde patladı

Trabuzeni

Bunun da ardından sen çıkmayasın