Görüş Bildir
Haberler
Bakan Murat Kurum İddialı: ‘Kiralar Düşecek’

Bakan Murat Kurum İddialı: ‘Kiralar Düşecek’

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te yaptığı konuşmasında kiraların ve konut fiyatlarının düşmeye başladığını ve düşüşün devam edeceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi’

‘Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi’

Bakan Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinin açıklanmasının ardından kira ve konut fiyatlarında düşüş yaşanacağını anlattı. 

Kurum, şunları söyledi:

İşçi kardeşlerimiz, genç kardeşlerimiz, yeni evli kardeşlerimiz, engelli ve emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz yeni yuvalarına; en uygun ödeme koşullarıyla, kira öder gibi sahip olacaklar. Şuna inanın. Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak; konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek.

Yüzlerce sektörü ilgilendiren bu konut kampanyasıyla; mobilyacısından camcısına, marketinden inşaat sektörüne, tüm esnaflarımız; 85 milyon kazanacak, Antep kazanacak. Söz verdiğimiz sürede şehirlerimize yeni konut ve ticari alanlarımızı kazandırıp, vatandaşlarımıza teslim ettik. Biz gece gündüz demeden aziz milletimiz için, devletimiz için, çocuklarımız için canla başla çalışıyoruz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
17
12
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

En son Sayın Cumhurbaşkanımız kira öder gibi ev sahibi olacağımız konut müjdesini açıkladığında aylık 30 bin liralık bir ödeme programı çıkmıştı. Sizin ortay... Devamını Gör

Selina Meyer

İnşaat sektöründen başka kazanan yok zaten ülkede

Resho

En son yoksula, emekliye tokiden ev vereceğiz dediniz açıkladığınız listede bir dünya suriyelinin adı çıktı. Sizin Allah 1 deseniz ben inanmayacak durumdayım.

Pasif Kullanıcı

2 deseler de inanma 🤣🤣🤣