Görüş Bildir
Haberler
Bahar Geldi, Önümüz Yaz... Tarzını Tamamlayacak Terlik Bu Testin Sonunda!

etiket Bahar Geldi, Önümüz Yaz... Tarzını Tamamlayacak Terlik Bu Testin Sonunda!

Chirpy
10.04.2021 - 11:37

Havalar yavaş yavaş ısınıyor. Giydiklerimizi bu yeni mevsime göre ayarlamadan önce bakalım tarzın hangi terliği kullanmanı söylüyor.

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

Madem bahar geliyor bir şort seç ve başlayalım.

Terlikte aradığın temel şey ne?

Havalar ısınınca tarzın nasıl olur?

Ayak sağlığın için ne yapıyorsun?

Bahar gelirken en özlediğin şey ne?

Ailecek kullandığınız eşyalarda neye önem verirsiniz?

Evde geçirdiğimiz bu zamanlarda rahatlığını neye borçlusun?

Chirpy Home BLOM

Chirpy Home BLOM

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy home BLOM. Çünkü çiçek gibi bir tarzın var senin. Baharın gelişini tüm hücrelerinle yaşamak, dışarıya yansıtmak istiyorsun. Çünkü sen baharsın. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy Home COOL

Chirpy Home COOL

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy Home COOL. Senin tarzın oldukça cool çünkü. Baharın gelişiyle kendini görmek istediğin gibi bulacağın bir tarza yelken açmak istiyorsun. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy Home SİTAN

Chirpy Home SİTAN

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy Home SİTAN. Çünkü sen tenine baharın ferahlığı değsin istiyorsun. Giydiğin terliğin, seni bulutların üstünde hissettirmesi lazım senin için. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy DONUTS

Chirpy DONUTS

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy DONUTS. Senin tarzın çok renklilikten geçiyor. Baharın gelmesiyle tüm renkler ahenkle dans ederken sen neden bundan payını almayasın ki? Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy GRİN MARBLE

Chirpy GRİN MARBLE

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy GRİN MARBLE. Çünkü senin tarzın çok klas. Gri ve siyahın bir araya geldiği tonları bahara taşımak istiyorsun. Hiçbir mevsim kendi klas tarzından vazgeçmek zorunda değilsin. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy WILDS

Chirpy WILDS

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy WILDS. Çünkü sen doğanın resmen bir parçasısın. Doğanın uyanışına tanıklık ederken senin de bundan payını almaman cidden tuhaf olurdu. Yeşiller ve maviler senin ruhunu ortaya çıkarıyor. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy Gamer

Chirpy Gamer

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy Gamer. Çünkü senin içinde büyük bir mücadeleci var. Hayatta her şeyini bu mücadelecilik üzerine kurarken kendini yeni başlangıçların mevsimi bahara hazırlamaman imkansız. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!

Chirpy STAY COOL

Chirpy STAY COOL

Senin tarzına en uygun terlik: Chirpy STAY COOL. Senin tarzın çok cool çünkü. Baharın gelişi kendinde görmek istediğin bir dizi yeni yaklaşımı bulacağın bir tarza yelken açmak istiyorsun. Evde çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde baharın ferahlığını sonuna kadar yaşamak ve tarzına en uygun ev terliklerini görmek için hemen tıkla!

Baharın ferahlığı Chirpy.com'da!