Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatını Hangi Tarkan Şarkısının Anlattığını Söylüyoruz!

etiket Aşk Hayatını Hangi Tarkan Şarkısının Anlattığını Söylüyoruz!

Aşkın her tonu Tarkan şarkılarında gizlidir. Bakalım sizin aşkınızı hangi Tarkan şarkısı anlatıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşklarıyla zihinlerimize kazınmış çiftlerden birini seç!

2. Nasıl tiplerden hoşlanırsın?

3. Hoşlanacağın, o çok seveceğin kişiyi buldun diyelim... Onunla aşk nerede yaşanır?

4. Bir de fıkır fıkır danslardan birini seç!

5. Sezen Aksu'nun hayat dair unutulmaz şarkı sözlerinden hangisini kendinle özdeşleştirebiliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevdiğin sana hediye olarak ne versin?

7. Son olarak da... Sence dünyayı ne kurtaracak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hüp!" çıktı!

Herkesin özendiği, dengeli, saygılı, mutlu ilişkiyi yaşıyorsun. Sevdiğin insan tarafından fazlasıyla seviliyorsun; ikinizin de içinizin güzelliği dışınıza yansıyor. Eğleniyor, birbirinizi mutlu ediyor, güzel vakit geçiriyorsunuz. Sizi bu dünyada ayırabilecek şey yok!

"Kuzu Kuzu" çıktı!

Dürüstsün, neşelisin, egosuz ve sevimlisin! Mutlu mesut bir ilişki yaşamak istiyorsun fakat azıcık hoppa bir karakterin var. Arada dengesiz davranıp sevdiceğini üzüyorsun ama en azından hatanın farkındasın. Bu ilişkiye elinden geleni vermek ve daha güzel bir hale getirmek istiyorsun; başaracaksın da! Çok güzel günler sizi bekliyor!

"Verme" çıktı!

Seni birileri çok üzmüş! Fazlasıyla duygusal ve yumuşak bir insansın. Sırf karşındakini üzmemek için sana yapılan haksızlıklara bile ses etmiyorsun bazen. Her şeyi sineye çekiyorsun. Bunu yapmamalısın! Eğer sevgi ve şefkat ihtiyacını karşındaki insan karşılayamıyorsa, yol ver gitsin; zira sen çok daha iyilerine layıksın!

Dön Bebeğim çıktı!

Geçmişte kalmış hiç unutamadığın o insanı hala çok özlüyorsun... Fakat artık o insanı gerçeklerden uzak bir şekilde kafanda yarattığını ve idealleştirdiğini fark etmelisin! Bir ilişki çok güzel olsaydı, bitmezdi! Geçmişi geçmişte bırakıp ileriye bakmalısın!

"Ölürüm Sana" çıktı!

Sen tam derin tutkuların insanısın! Sıradan aşklar, mesafeli ilişkiler sana göre değil. Sevdiğin insana adeta zincir bağlanıyor ve ona dair her şeyi bilmek, tamamen ona ait olmak istiyorsun! Bu hisler karşılıklıysa çok güzel elbette; fakat saplantıları her zaman biraz törpülemekte fayda vardır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
166
94
88
34
30
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
De grasse

Hangi aşk hayatıma dayanarak çözdüm bilmiyorum.

Harun Akkoyun

"Ölürüm Sana" çıktı! Sen tam derin tutkuların insanısın! Sıradan aşklar, mesafeli ilişkiler sana göre değil. Sevdiğin insana adeta zincir bağlanıyor ve on... Devamını Gör