Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatını Hangi Sezen Aksu Şarkısının Anlattığını Söylüyoruz!

etiket Aşk Hayatını Hangi Sezen Aksu Şarkısının Anlattığını Söylüyoruz!

Aşkın her hali Sezen Aksu şarkılarında gizlidir. Bakalım senin aşk hayatını hangi Sezen Aksu şarkısı anlatıyor?

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Dürüstçe karşındaki insanda ilk baktığın şeyi söyle bakalım! 😄

2. Aşk şiirleriyle hafızalarımıza kazınan usta şairlerimizden birini seç!

3. Senin için bir ilişkideki en önemli değer ne peki?

4. Boşluğu doldur. Aşk...

5. Gerçek aşkı bulabileceğine inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ilişkide romantizm sence ne kadar önemli? 1 en az 6 en fazla olacak şekilde puanla!

7. Sona yaklaşıyoruz... Sence dünyayı ne kurtaracak?

8. Geldik son soruya. Aşk üzerine söylenmiş sözlerden birini seç de sonucunu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

''Sen Ağlama'' çıktı!

''Sen Ağlama'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını anlatan Sezen Aksu şarkısı ''Sen Ağlama''. Tek kelimeyle duygusal bir insansın. Her türlü ayrılık seni kolayca yıpratabiliyor. Her ayrılığın acı reçetesi olan hasret seni normal bir insandan daha çok etkiliyor ve bundan kurtulman zorlaşıyor.  Bir şarkı bir şiir gibi yaşıyorsun acılarını.. Ve bakiye olarak sana kalan kederi hatıra olarak saklıyorsun. Tüm duygusallığına rağmen bu yükü taşıyabiliyorsun.

"Git" çıktı!

"Git" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını anlatan Sezen Aksu şarkısı ''git''.

Sen kararsız bir insansın. Hızlı karar verdiğinde de genel olarak hata yapıyorsun. Çok hızlı kararlar alıp sonradan pişman olduğun çoktur. Bu hayatının her alanında böyle. Tabii bunu en çok aşk hayatında yaşıyorsun. Ayrıca sen sevince çabuk bağlanan karşı tarafa ipleri tamamen kaptıran birisin. Bu seni ilişkilerinde zayıflatıyor ve çok üzülüyorsun. Yapma güzel arkadaşım, yaşadıklarından ders al! :)

"Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" çıktı!

"Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını anlatan Sezen Aksu şarkısı ''Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam''. Hayatı ve aşkı dolu dolu ve özgürce yaşayan bir insansın. Hayatın her alanında her şeye açıksın. Böyle olunca da ''Her şey neden benim başıma geliyor?'' demen çok normal. Sevdayı en tutkulu biçimde kavganı da en sert biçimde yapıyorsun. Hiç yıkılmıyorsun. Çiçeklerin her mevsim dökülüyor ama yeniden açıyor. Kısacası hiç kmse senden umudunu da sevdanı da söküp alamaz! :)

''Vazgeçtim'' çıktı!

''Vazgeçtim'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını anlatan Sezen Aksu şarkısı ''Vazgeçtim''. Geçmişte kalmış hiç unutamadığın o insanı hala çok özlüyorsun... Fakat artık o insanı gerçeklerden uzak bir şekilde kafanda yarattığını ve idealleştirdiğini fark etmelisin! Bir ilişki çok güzel olsaydı, bitmezdi! Geçmişi geçmişte bırakıp ileriye bakmalısın! Önünde yaşayacağın çok daha güzel günlerin olduğuna eminiz. Sadece kendine bir şans ver!

"Tutuklu" çıktı!

"Tutuklu" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını anlatan Sezen Aksu şarkısı ''Tutuklu''. Sen tam derin tutkuların insanısın! Sıradan aşklar, mesafeli ilişkiler sana göre değil. Sevdiğin insana adeta bir zincirle bağlanıyor ve ona dair her şeyi bilmek, tamamen ona ait olmak istiyorsun! Bu hisler karşılıklıysa çok güzel elbette; fakat saplantıları her zaman biraz törpülemekte fayda vardır! Buna en iyi kararı senin vereceğinden eminiz. Her zaman en mutlu olacağın şey neyse onu yapmaya devam et!

''Belalım'' çıktı!

''Belalım'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını anlatan Sezen Aksu şarkısı ''Belalım''. Sen aşkı hücrelerine kadar çok yoğun bir şekilde yaşamayı seviyorsun. Sen aşık olduğunda bunu tüm benliğinle birleştirip öyle yaşıyorsun. Bu yüzden de aşkın meydana getirdiği her duyguyu yoğun bir şekilde yaşıyorsun. Yani aşkın yakmasına da varsın, kavurmasına da. Kendine zarar vermedikçe bizce bir sakınca yok. Aşkı yaşamaya devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
235
90
69
47
33
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?