Görüş Bildir
Haberler
Aşırı Kullanışlı Bir Yılbaşı Hediyesi Arayanların Mutlaka Göz Atması Gereken 9 Önerimiz

Aşırı Kullanışlı Bir Yılbaşı Hediyesi Arayanların Mutlaka Göz Atması Gereken 9 Önerimiz

Yılbaşı zamanının en sevdiğimiz yanı belki de hediyeleşme kısmıdır. Ancak sevdiklerimiz için doğru hediyeyi seçmek biraz zorlayıcı olabiliyor. Çünkü hem onların işine yarayacak hem de yüzlerini güldürebilecek bir hediye almak istiyoruz. Böyle bir hediye seçimi yapacaksanız, bu içeriğimizde bulunan öneriler çok hoşunuza gidecek!

Bu içerik iş birliği içeriyor olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

1. Philips Airfryer XXL 7000

1. Philips Airfryer XXL 7000

Artık neredeyse hepimizin mutfaktaki en büyük yardımcısı Airfryer'lar oldu. Airfryer denince de akla direkt Philips geliyor. Philips'in Airfyer XXL 7000 modeli Türkiye'nin en premium Airfryer'ı olarak karşımıza çıkıyor. 

Airfryer XXL 7000'in en öne çıkan özelliklerinden biri, 8.3 litrelik haznesi ile 7 kişilik yemek yapma kapasitesine sahip olması. Ayrıca otomatik pişirme programları ve NutriU uygulaması ile işleri senin için oldukça kolaylaştırıyor.

Philips Airfryer XXL 7000 ile hem leziz hem de daha sağlıklı yemekler yapmanın keyfine varabilirsiniz.

2. Philips 5000 Serisi LatteGo Espresso Makinesi

2. Philips 5000 Serisi LatteGo Espresso Makinesi

Eğer ki hediye alacağınız kişi kahve içmeden kendine gelemeyenlerdense, ona bu dünyada cenneti yaşamasını sağlatacak hediye işte budur! Kahve ve süt miktarını tercihinize göre kişiselleştirebileceğiniz Philips 5000 Serisi LatteGo Espresso Makinesi, espressonun yanı sıra americano, cappuccino, latte macchiato da dahil olmak üzere 12 aromatik kahve çeşidini en leziz şekilde hazırlayabiliyor.

Gerçek kahve gurmelerini çok mutlu edecek Espresso Makinesi, yalnızca Türk kahvesinin değil, her tür kahvenin 40 yıl hatrı olduğunu da kanıtlayacak nitelikte bir hediye. Bizden söylemesi!

3. Philips Aqua Trio 9000

3. Philips Aqua Trio 9000

Ev temizliğini kolaylaştıran dikey süpürgelerin iddialı modellerinden biri olan Philips Aqua Trio 9000 yılbaşı hediyeleri arasında yerini alsın! Yüksek performanslı bu süpürge kuru süpürme ve ıslak süpürmenin yanında mop da yapıyor. Tüm zemin işlerini tek seferde halletmeyi sağlayan Philips Aqua Trio 9000 kullanması da çok kolay. Manevra kabiliyeti olağanüstü olan bu süpürge ulaşılması en zor alanlarda bile mükemmel temizlik yapıyor.

Temizlikten sonra bir de süpürge temizliği mi yapacağız diye düşünüyorsanız bu süpürge onu da ortadan kaldırıyor. Kendi kendini temizleyen teknolojisiyle siz oturun o kendi işini halletsin.

3 farklı ıslaklık ayarı ve temiz ve kirli suyu birbirine karıştırmayan teknolojisi ile Philips Aqua Trio 9000 süpürge ev temizliğini kolaylaştırıyor.

4. Philips 7000 Serisi Aqua

4. Philips 7000 Serisi Aqua

Ev işlerini azaltan robot süpürge herkesin hayali. 5000 Pa emiş gücüne sahip Philips 7000 Serisi Aqua süpürgenin üstün engel tanıma teknolojisi var. Kullanıcı dostu uygulaması ile yönetmek çok kolay.

Tek seferde hem ıslak hem kuru temizlik yapabilen bu süpürgenin 360 derece lazer navigasyonu var. 

30 gün kapasiteli haznesi bulunan bu süpürge içindekileri otomatik boşaltıyor.  Hediye ne alacağınıza hala karar veremediyseniz Philips 7000 Serisi Aqua robot süpürgeyi düşünebilirsiniz.

5. Philips Azur 8000 Serisi Buharlı Ütü

5. Philips Azur 8000 Serisi Buharlı Ütü

Ütü, ev işlerinin en sevilmeyeni. Dağ gibi biriken çamaşırları ütülemek hep gözümüzde büyüyor. Böyle tanıdıklarınız varsa Azur 8000 Serisi Buharlı Ütü onlar için ideal bir yılbaşı hediyesi! Tek seferde mükemmel sonuçlar ortaya çıkaran buharlı ütü ile sevdiğiniz birini mutlu edebilirsiniz. 

3000 Watt gücüyle hızlıca ısınan ve performansına hayran bırakan Philips ütü en inatçı kırışıkları bile gideriyor. Asılı kıyafetler için dikey ütüleme yapmaya da imkan veren bu ürün ile artık evde çamaşır birikmeyecek.

İçinizi rahat ettirecek Azur buharlı ütü 8 dakika sonra otomatik olarak kapanıyor. Ütüyü açık mı bıraktım derdine son veren Azur 8000 Serisi Buharlı Ütü hediye verdiğiniz kişinin mutluluk gözyaşları dökmesine neden olacak!

6. Philips Aqua Plus 8000

6. Philips Aqua Plus 8000

Eğer ki iyi bir süpürgeniz yoksa temizlik yapmak işkenceye dönüşebiliyor. Philips'in Aqua Plus 8000'i sizi bu işkenceden kurtararak temizlik yapmayı çok daha keyifli hale getirmeyi başarıyor. Bu keyfi ortaya çıkaran şey ise Philips'in bu süpürge modelinin daha fazla toz, kir ve lekeyi temizlemek için özel olarak üretilmesi.

Philips Aqua Plus 8000'in en göze çarpan özelliği ise hem kuru hem de ıslak kullanımı en üstün performansla bir arada sunması. Böylece süpürdükten sonra tek hareketle yerleri silmeye de başlarsınız.

İşleri sizin için kolaylaştırmanın da ötesine taşıyan Philips Aqua Plus 8000, bu yılbaşında en doğru hediye seçimi olabilir!

7. Philips Air Performer 8000 Serisi

7. Philips Air Performer 8000 Serisi

Hava temizleme, ısıtma ve soğutma işlevlerini bünyesinde barındıran Philips Air Performer 8000 Serisi her eve lazım ürünlerden. Havayı %99.97'e kadar temizleyen bu cihazla evinizin havası değişiyor. Yapay zeka teknolojisiyle ihtiyaçlarınızı anlayarak soğutuyor, ısıtıyor ve temizliyor. 

350 derece dönebilen yapısıyla odanın her yerine ulaşıyor. Akıllı ev özelliği sayesinde uygulamadan veya sesinizle kolayca kontrol edebiliyorsunuz.

Uyku modunda çalışırken fısıltıdan bile sessiz olan bu hava temizleyici, geleneksel bir ampulden daha az enerji kullanıyor. Evinde hala hava temizleyicisi olmayan bir arkadaşınız varsa o zaman yılbaşı hediyesi olarak Philips Air Performer 8000 Serisini alın deriz!

8. Philips Airfryer XXL

8. Philips Airfryer XXL

Son yıllarda mutfakta en önemli yardımcımız olan Airfryer olmayan neredeyse mutfak kalmadı. Philips Airfryer XXL ile en güzel yemekleri sağlıklı şekilde pişirmek mümkün. NutriU uygulaması sayesinde ne yemek yapacağım derdine son veren bu ürünü temizlemek çok kolay.

1.4 kg kapasitesiyle ailenize rahat rahat yetecek bu ürün bütün balık veya bütün tavuk pişirebiliyor. Fritöze göre %90 daha az yağ ile kızartma yapabilen Philips Airfryer XXL ile pişirilen yemeklerin dışları çıtır çıtırken içleri sulu kalıyor. 

Minimum yağ ile maksimum lezzete ulaştıran Philips Airfryer XXL yılbaşı için en güzel hediyelerden biri!

9. Philips Buharlı Düzleştirici 7000 Serisi

9. Philips Buharlı Düzleştirici 7000 Serisi

Ütü yapmayı kolaylaştıran Philips Buharlı Düzleştirici 7000 Serisi ile kolay ve keyifli ütü mümkün. Kırışıklıkları kolayca açan buharlı düzleştirici giysilerin her bölgesine ulaşmak için sivri uca sahip. 30 saniyede hazır olduğu için en acil zamanlarda hep yanınızda! 

2 ayrı buhar ayarı bulunan Philips Buharlı Düzleştirici 7000 Serisinin havalandırma ve bakterileri yok etme özelliği de var.

Ütü masası kullanma derdine son veren Philips Buharlı Düzleştirici 7000 Serisi ile her an her yerde ütü yapmak mümkün!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0