Görüş Bildir
Haberler
Artık Rahat Etme Zamanı: Emekliliğini En Kazançlı Hale Dönüştürmek İsteyenler İçin 7 Öneri

Artık Rahat Etme Zamanı: Emekliliğini En Kazançlı Hale Dönüştürmek İsteyenler İçin 7 Öneri

ING Türkiye
25.08.2023 - 13:41

Emeklilik demek hayatında yeni bir dönemin başlaması demek. Bu dönemden olabildiğince keyif alabilmek için emekliliği en kazançlı hale getirmelisiniz. Nasıl mı? 👇

1. Bayram ikramiyesini altına dönüştürerek paranızın değerini korumasını sağlayabilirsiniz.

Paranın vadesiz mevduat hesapta veya yastık altında tutulması değerinin enflasyon karşısında erimesine sebep olur. Bu yüzden nakit parayı altına çevirmek veya vadeli mevduat hesabında tutmak gibi yatırım çözümleri daha avantajlı olabilir!

2. Bu zamana kadar okumak istediğiniz ama satın alamadığınız kitapları alarak hayalini kurduğunuz o dünyalara giriş yapabilirsiniz.

Emeklilik demek, uzun zamandır sahip olmadığınız kadar fazla kendinize ait zamanınızın olması demektir. Bu zamanı her ay veya iki ayda bir kitap alarak keyifle geçirebilirsiniz.

3. Vadeli hesap açarak elinizdeki paranın değerlenmesine katkı sunabilirsiniz.

Vadeli mevduat kesabı açarak elinizdeki paranın değerlenmesini sağlayabilirsiniz. Ancak faiz oranları yüksek teklifleri değerlendirmeniz daha fazla kazançlı olmanızı sağlayacaktır.

4. Acaba alsam mı diye düşünüp durduğunuz o robot süpürgeyi alıp o evi süpürürken siz de ayaklarınızı uzatarak keyif yapabilirsiniz.

Robot süpürge hayallerinize kavuşmak için artık daha fazla beklemeyin! Siz günün keyfini çıkarırken bırakın o tüm evi temizleyerek sizin yerinize yorulsun.

5. 3 yıldan sonra emekli maaşınızı daha kazançlı bir bankaya taşıyarak promosyonlardan faydalanabilirsiniz.

Her banka emekli maaşını taşırken farklı oranlarda promosyonlar veriyor. Bunları tek tek araştırarak size en fazla kazanç sağlayacak bankayı tercih edebilirsiniz.

6. Bir gününüzü ve emekli maaşınızın bir kısmını çocuklarınıza/torunlarınıza ayırarak onlarla birlikte hiç unutmayacağınız anılar biriktirebilirsiniz.

Artık en güzel anları kaçırmak için hiçbir sebep olamaz! En güzel günleri sevdiklerinizle yaşayın, çocuklarınızın/torunlarınızın her gününe tanık olun.

7. Vaktinizin bir kısmını borsayı keşfedip halka arzlara katılarak geçirebilirsiniz.

Böylece evinizde oturduğunuz yerden kazanç sağlama imkanınız olur. Tabii borsada atacağınız adımların bilinçli olması için öncelikle ufak bir eğitim alabilirsiniz.

Emekliliği en kazançlı hale getirmenin yolu ING'den geçiyor!

Emekliliği en kazançlı hale getirmenin yolu ING'den geçiyor!

Emekli maaşını ING'ye taşıyanlar 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanıyor! Üstelik şubeye gitmenize bile gerek yok. ING Mobil’den Cebimdeki Danışman'a bağlanın, emekli maaşınızı hemen taşıyın. 🤩

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz!