Görüş Bildir
Haberler
Aracınız İçin Aradığınız Her Yedek Parçayı Bulabileceğiniz Bir Yer Olduğunu Biliyor muydunuz?

Aracınız İçin Aradığınız Her Yedek Parçayı Bulabileceğiniz Bir Yer Olduğunu Biliyor muydunuz?

Otomobil sahipleri için yedek parça bulma zorluğunun farkındayız. Artık zor değil desek ne derdiniz? Teknolojinin sonsuz faydaları yedek parça sektörüne de yansımış durumda. Artık otomobiliniz için gereken tüm orijinal yedek parçaları oldukça kolay bir şekilde internet üzerinden yapacağınız sorgulamalarla bulabiliyorsunuz, hem de dakikalar içinde! Mükemmel değil mi?

Eğer otomobil sahibiyseniz veya sahibi olmayı düşünüyorsanız hemen aklınızı okuyalım: yedek parça bulunabilirliği kolay olan otomobilleri tercih ettiniz veya araç almadan önce bu konuyla ilgili detaylı araştırmalar yapıyorsunuz. Şimdi arkanıza yaslanın ve efor sarf etmeyi bırakın, siz yedek parçalardan değil, yedek parçalar sizden korksun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hız Yapmak mı İstiyorsun? Yollarda Değil Sorgularda Yap!

Hız Yapmak mı İstiyorsun? Yollarda Değil Sorgularda Yap!

Yollarda yapacağınız hızın aksine, kaza veya arıza sonucu kullanılamaz hale gelen otomobil parçanızın yedeğini bulmak için yapacağınız hızdan zarar gelmez. Peki yedek parçanızı en hızlı şekilde nasıl bulacaksınız? Tabii ki online yedek parça sorgulamasıyla. Aman dikkat, bu hızla rekorlar kitabına girmeniz muhtemel. Yedek Parça bulmanın en hızlı ve güvenilir yolu olan yedek parça sorgulamalarıyla, aracınızın markası ve modeli ne olursa olsun piyasada yer alan tüm orijinal yedek parçalara ulaşabilir, fiyatlar arasında karşılaştırmalar yapabilir ve anında sipariş verebilirsiniz.

Özellikle olası bir satış durumunda araç değerinizin düşmemesi için otomobilinizin sistemine uygun; aracınızın, kişisel güvenliğinizin ve konforunuzun olumsuz anlamda etkilenmeyeceği orijinal yedek parçaları edinmelisiniz. Bu bağlamda online yedek parça sorgulama size aracınızla en uyumlu orijinal yedek parçayı sunar. Hadi bu sorguları nasıl yapacağınız hakkında derin bir analiz yapalım. Kendi aracınızın uzmanı olmaya hazır olun!

Online Yedek Parça Sorgulamanın Yolları

Online Yedek Parça Sorgulamanın Yolları

Online yedek parça sorgulamasının iki temel yolu var. Bu yollardan hangisini tercih edeceğiniz tamamen size kalmış. İki yolda da aracınıza ait bilgilere ihtiyacımız var. Gerekli olan dört şey: bir bilgisayar ya da telefon, internet bağlantısı, yedek parça sorgulama yapabileceğiniz bir web sitesi ve araç bilgileriniz. Teknoloji ne güzel şey! Aşağıda yer alan ve detaylıca değineceğimiz yollardan birini seçin ve yedek parça sorgulamaya başlayın:

Şase Numarasıyla Yedek Parça Sorgulama

Araç Bilgileri ile Yedek Parça Sorgulama

İhtiyacınız Olan Yedek Parça Hangi Şehirde? Bizce Parça Şehri'nde!

Yedek parça bulamama sebebiniz bulunduğunuz konumla doğrudan bağlantılı olabilir. Çünkü bazı yedek parçalar, marka ve modele bağlı olarak, üretimin merkez noktası bağlamında değişkenlik gösterebilir. İşte tam da bu noktada Parça Şehri, şehir kategorilerini tek bir noktada birleştirerek kendine yeni bir merkez sıfatı yüklüyor. Her konumdan orijinal yedek parçayı bünyelerinde bulundurmaları, ihtiyacınız olan parçaya en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlarken güvenilir bir alışverişin de anahtarı oluyor.

Anında Parça Şehri web sitesine giriş yaparak, karşınıza çıkan arama çubuklarını gerekli bilgilerle doldurup online yedek parça sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Araç bilgileri yoluyla yapacağınız sorgularda gerekli bilgiler aracınızın markası, modeli, kasası, yılı, motoru ve araç Kw değeriniz olarak sıralanıyor. Şase numarası yolunu tercih ettiğinizde ise ihtiyacınız olan tek bilgi araç şase numaranız. Bu bilgilere ruhsatınızdan erişebilirsiniz. Şase numarası ile yapacağınız sorgularda daha net bir sonuç alabilirsiniz çünkü şase numarası, aracınızın kimliğidir ve üretici firma tarafından numara içerisine tanımlanır. Aracın kendisine özgüdür ve asla değiştirilemez. Aracınıza ait 17 haneden oluşan şase numarasına tanımlanan bilgileri aşağıdaki şekilde sıralayabiliriz:

  • Aracınızın üretim firması

  • Üretim yeri

  • Üretim yılı

  • Motor hacmi

  • Araç kasa tipi

  • Servis bakım kayıtları

  • Trafik cezaları

  • Sigorta bilgileri

  • Aracınızın, üretilen firmadan çıkan kaçıncı araç olduğu

Kısaca araç şase numaranız, aracınıza ait tüm bilgilerin kayıt altına alındığı bir numaradır. Online yedek parça sorgulama işlemlerinizde hata payını sıfıra indiren şase numaranızı bularak anında sorgu gerçekleştirebilirsiniz.

Araç Şase Numaramı Nasıl Bulabilirim?

Araç Şase Numaramı Nasıl Bulabilirim?

Online yedek parça sorgulama işlemini şase numarası ile yapmak gibi doğru bir karar verdiyseniz sorunuza cevap verelim: şase numaranız her yerde! Araç marka ve modelinize bağlı olarak nadiren bulundukları yerler farklılık gösterse de şase numaraları genellikle araçların:

  • Plakalarında,

  • Stepne bölgesinin yan tarafında,

  • Çamurluklarda,

  • Kaputun alt kısmında,

  • Bagaj altında,

  • Plakalıklarda,

  • Sürücü kapısı direğinde,

  • Ön cam altında,

  • Teker boşluklarında,

  • Sürücü kapısı aralığında yer alır.

Şimdi siz de teknolojinin sunduğu avantajlardan bir tanesi olan online yedek parça sorgulama işlemini, dilediğiniz yolla kolayca gerçekleştirebilir, ihtiyacınız olan orijinal yedek parça çeşitlerine ulaşabilir, fiyat bilgisi alabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın