Görüş Bildir
Haberler
Ankara’da Araç Kiralamanın En Doğru Adresi: Besa Rent A Car

Ankara’da Araç Kiralamanın En Doğru Adresi: Besa Rent A Car

Artan sigorta, kasko, bakım ve genel olarak araç maliyetleri araç kiralama hizmetlerinin tercih edilebilirliğini son dönemlerde oldukça artırdı. Özellikle kurumsal araç kiralama konusunda şirketler araçları sermaye yükü olarak görmeye başlamış ve aylık, uzun dönem ve filo araç kiralama hizmetlerine rağbet oldukça artmıştır. Yakıt ve kiralama bedeli dışında hiçbir ekstra masrafın söz konusu olmadığı bu hizmette bireysel kiralamalar da son dönemde oldukça yoğun rağbet görmekte. Artık seyahatlerde uçak, hızlı tren ve benzeri seyahat araçlarıyla şehirlerarası yolculuk ettikten sonra araç kiralamak oldukça yaygın bir alışkanlık. Böylece tüm seyahatlerinizde zamandan tasarruf sağlarken diğer taraftan konfor her daim sizinle olmakta. İhtiyacınıza yönelik olarak seçebileceğiniz araçlar ise her yolculukta oldukça özel bir deneyimi mümkün kılmakta. Ankara araç kiralama denildiğinde ise akla 11 yıldır olduğu gibi en güvenilir adres olan Besa Rent A Car geliyor. Yolculukta aradığınız konfor, keyif ve tutku bizde saklı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seyahatinizin Değişmez Parçası; Esenboğa Havaalanı Ve Eryaman Oto Kiralama

Seyahatinizin Değişmez Parçası; Esenboğa Havaalanı Ve Eryaman Oto Kiralama

Zamandan tasarruf için sıklıkla tercih edilen uçak, hızlı tren gibi toplu taşıma araçlarının ardından varış noktasında seyahat rotalarını istediğimiz gibi oluşturmak ve özgürce ziyaret ettiğimiz ili gezebilmek için çoğunlukla güvenilir, son model bakımlı bir filoya sahip araç kiralama firması aramaya başlarız. Çünkü şehir içinde toplu taşıma araçlarıyla seyahat şehri bilmeyen kimseler için oldukça zor ve zamanı verimli kullanamayacağımız durumlar doğurabilir. Zamandan tasarruf ettiren bu sistemler ile ulaşmış olduğunuz şehrin keyfini sürmek de mümkün olacaktır. İster iş ister bireysel ziyaretlerinizde veya seyahatlerinizde şehrin en özel yerlerinde ekstra zamana sahip olmak ise seyahati çok daha keyifli hale dönüştürecektir. Ankara’da yapılan ve Eryaman bölgesinde  durağı bulunan yüksek hızlı treni kullandığınızda merkez ofisi olan Besa Eryaman şubesinden kolaylıkla araç kiralayabilir, seyahatinizi oldukça keyifli ve konforlu bir hale getirebilirsiniz. Uçak seyahatlerinde Esenboğa araç kiralama hizmetimizden faydalanabilir ve Ankara’nın keyfini Besa Rent A Car ile sürebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak adrese teslim araç seçeneği ile aracınızı arzu ettiğiniz konumdan temin edebilir seyahatinize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Hızlı ve güvenilir hizmet; son model bakımlı farklı gruplarda araçlarla. Aklınızda sadece keşfin heyecanıyla yol alın. Ankara’nın eşsiz tarihini ve güzelliklerini Besa ile yaşayın.

Güvenilir Yolculuğun, Güvenilir Adresi Besa!

Güvenilir Yolculuğun, Güvenilir Adresi Besa!

Bir yolculuğa çıkmak için pek çok neden söz konusu olabilir. Yolculuk nedeni ne olursa olsun yolculuğun güvenle sağlanması her daim öncelik olmaktadır. Kimi seyahatlerin sonu sevdiklerinize çıkarken kimi seyahatler iş nedeni veya yaşama kısa bir mola vermek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Tüm bu yolculuklarda ulaşmak istenilen noktaya en güvenilir şekilde ve konforla ulaşmak ise seçiminizde saklı olacaktır. Besa tüm yolculuklarda geniş araç seçenekleri, konfor ve emniyetli sürüş deneyimleri ile sürücülerine benzersiz bir deneyim sunmaya devam etmektedir. Bakımlı son model araçlar arasında seçim yapmak ise tamamen sürücülerin zevkine veya ihtiyacına yönelik olarak uzman kiralama sistemlerimiz tarafından sunulmaktadır. Böylece lüks sınıftan seçeceğiniz aracınız ile kusursuz bir deneyim fırsatı yakalarken, ekonomik grup araçlar ile hem konforu hem de en iyi fiyat garantisini deneyimlemek mümkün olacaktır.

İster Bireysel, İster Kurumsal, İster Filo Kirala!

İster Bireysel, İster Kurumsal, İster Filo Kirala!

Ankara’nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşif için toplu taşıma araçlarıyla gelmiş de olsanız veya şehir içinde kiralık araca da ihtiyacınız olsa bireysel araç kiralama hizmetlerinde en doğru adres Besa Rent A Car. Genişletilmiş kasko ve sigorta koruma kalkanıyla kurumsal filo, aylık şirket araç kiralamalarında da en doğru adres geniş, sürekli yenilenen filosu ve en özel avantajlarıyla sizinle. Filo araç kiralamalarınızda en özel fiyatlar, ekstra iskontolar, geniş seçenekler için Besa Rent A Car sadece bir telefon uzağınızda. Bakım, sigorta, kasko, lastik, sermaye ve zamandan tasarruf için mümkün olan her türlü kolaylık ve güleryüzlü hizmet ağımızla bütün ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Unutmayın… En özel yolculuklar Besa ile başlar. Şirketinizin her türlü departmanı için istediğiniz nitelik ve nicelikte kiralık araç hizmeti almak istediğinizde ihtiyaçlarınıza bina ettiğimiz çözümler işinizi oldukça kolaylaştıracak. Değerli referanslarımız ve yaygın hizmet ağımızla şirketinizin ihtiyacı orta uzun dönem kiralama seçeneklerinde büyük avantajlarımızla tanışın.

Vip Transfer Süreçlerinde Besa ile Şehir Senin

Vip Transfer Süreçlerinde Besa ile Şehir Senin

Bazen araç kullanmak istemeyiz ve seyahatlerimizde olabilecek maksimum konfor seviyesinde havaalanından otelimize, toplantı veya konferans salonuna, ziyaret edeceğimiz firmaya tam anlamıyla VIP bir hizmetle ulaşmak istediğimiz noktaya yol almak isteriz. Kalabalık gruplarda, geniş ailelerde, uzun seyahatlerin ardından veya tamamıyla VIP hizmet almak isteyen tüm müşterilerimize yüksek konfor ve hizmet anlayışı ile 11 yıldır Ankara’da hizmet vermekteyiz. Ankara’da tam da bu isteklerinize yanıt aradığınızda  Besa’nın VIP transfer hizmetiyle tanışmak size oldukça iyi gelecek. Son model lüks VIP Araçlar şoförü ile birlikte sizi veya misafirinizi karşılayarak seyahatinde olağanüstü bir konfor katmak bir telefon açmak veya web sitesinde yer alan VIP araç tahsis formunu doldurmak kadar çok kolay. Oldukça kısa sürecek olan işlemlerinizin ardından ise lüks, konforlu hizmetler içeren seyahatinde hız kesmeden devam etmek mümkün olmaktadır. Çok daha sakin huzur içinde geçecek bu yolculuğunuzda ayrıca pek çok hizmet de sizlerle buluşmaktadır.Şehrin trafiği, kalabalığı sizi bunaltmasın, yolculuğun tadını en özel şartlar ve ikramlarla televizyon izleyerek çıkarırken; dilediğiniz zamanı kendinize tanıyın, son model şoförlü aracınızın keyfini çıkararak yol alın. Ankara Besa’yla başka güzel.

Dolandırıcı Sitelere Dikkat

Dolandırıcı Sitelere Dikkat

Son zamanlarda şehirlerde görülen ve yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan dijital kanallarda satın alınabilen reklam türleriyle var olmayan araçları uygun fiyatlarla ve online ödeme yöntemleriyle kiralayan sistemler oldukça artmıştır, araç kiralama yaparken kesinlikle güvenilir firmaların fiyat skalası dikkate alınmalı, astronomik değerlerde uygun gözüken firmalara ise dikkat edilmelidir. Araç seçimi sağlarken özellikle kiralama sistemlerinden faydalanma süreçlerinde mutlaka bir uzman ile çalışmak, sektörde uzun yıllardır hizmet veren referanslarına ulaşabildiğiniz firmalardan hizmet almak yolculuğunuzu baştan sona güvence altına alacaktır. Bu nedenle seçim sağlarken firma yetkilileri, web sitesi veya sosyal medya kanallarından gerekli kontrollerin sağlanması istenmeyen sürprizlerin de önüne geçecektir. Bu gibi durumlarda aynı zamanda ödeme yöntemleri de oldukça önemli olmaktadır. Kiralamak istediğiniz aracın sermaye bedelini muhakkak göz önünde  bulundurunuz ve firmanın varlığından emin olmadığınız durumlarda ödeme yöntemi olarak mail order veya online ödemeyi tercih etmeyiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın