Görüş Bildir
Haberler
Amerika'dan Alışveriş

etiket Amerika'dan Alışveriş

AmerikaPostam
13.01.2015 - 19:29 Son Güncelleme: 14.01.2015 - 02:04

1. Amerika Postam ile Amerika'dan Alışveriş

Amerikan markalarına en uygun fiyatlara sahip olmak artık sadece Amerika'da yaşayanların sahip olduğu bir ayrıcalık değil. Amerikan markalarına ulaşmak hem kolay hem de indirimleri takip etmek çok daha kolay. Amerika'dan alışveriş için ihtiyacınız olan şey çok basit, sadece bir adres.

Amerikapostam.com Amerika'dan alışverişi hem kolaylaştıracak hem de daha stressiz ve zahmetsiz bir hizmet sunuyor. Yurtdışından alışveriş yaparken orada sizin gözünüz kulağınız olacak insanlara ve özenli hizmet veren firmalara ihtiyaç duymanız çok doğal. 

Elinize gececek paketin olabildiğince küçültülmesi, içindeki ürünlere göz atıp kontrol edilmesi -kırık, yırtık varsa bildirilmesi-, eksik ürün geldiyse satıcıyla iletişime geçilmesi ve durumun çözülmesi gibi konularda sizin gibi hareket edecek insanlarla çalışmak paha biçilemez bir ayrıcalık. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Amerika'dan Alışveriş için Amerika'da Bir Adres Alın

2. Amerika'dan Alışveriş için Amerika'da Bir Adres Alın
  • Amerika'dan alışveriş için ilk ihtiyacınız olan şey Amerika'da bir adres. Bir çok Amerikan markası Amerika dışına paket göndermiyor, gönderenler ise çok yüksek kargo maliyeti çıkarıyor. Bu nedenle Amerika'da bir adrese ihtiyacınız var. Amerikapostam.com sitesine üye olarak Amerika adresinizi alabilirsiniz. İlk ay ücretsiz üyelik ile deneme imkanı buluyorsunuz.

3. Amerika Postam Adresinize Alışverişlerinizi gönderin

3. Amerika Postam Adresinize Alışverişlerinizi gönderin
  • Amerikapostam.com'dan adresinizi aldıktan sonra Amerika'da bir eviniz var gibi istediğiniz markadan alışveriş yapabilirsiniz. Paketlerinizin gönderi adresi bölümüne Amerika Postam adresinizi yazmanız gerekmektedir.

4. Farklı Sitelerden Gelen Paketlerinizi Birleştirin

4. Farklı Sitelerden Gelen Paketlerinizi Birleştirin
  • Değişik sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. Gelen paketinizi Amerika Postam hesabınızda görebilirsiniz. Paketleriniz eğer büyük paketlerde gelmişse küçültülerek hacimsel boyutu azaltılır, dolayısıyla kargo maliyeti de. Hesabınızdaki paketlerinizi ister hemen, ister bekletip gelecek paketlerinizle birleştirerek tek paket halinde Türkiye adresinize gönderilmesini isteyebilirsiniz.Amerika Postam ekibi isteğinizi aynı gün içerisinde yerine getirir. Paketiniz çıkış için hazırlanır.

5. Ekonomi ve Ekspress Fiyatlarından Yararlanın

5. Ekonomi ve Ekspress Fiyatlarından Yararlanın
  • Paketleriniz isteğiniz üzere ve istediğiniz hızda Türkiye adresinize gönderilir. AmerikaPostam ekonomi servisi ile 4 ile 8 gün arasında, ekspress servisi ile 2 -4 günde paketiniz elinizde olur. Amerika'dan alışveriş bu kadar basit.

6. Amerikadan Alışveriş - Amerikapostam.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0