Görüş Bildir
Haberler
Alışveriş Tercihlerine Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Alışveriş Tercihlerine Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Alışveriş tercihlerimiz karakterimiz hakkında çok şey söyler. Peki sence senin alışveriş tercihlerinden yola çıkarak yapacağımız karakter analizin doğru mu çıkacak? Testi çöz, cevabı birlikte alalım!

1. İlk olarak senin için alışverişin ne demek olduğuyla başlayalım!

2. Peki bir şey alırken ilk önce neye bakarsın?

3. Ay sonunda ekstreye baktığında bunlardan en çok hangisine para harcadığını görüyorsun?

4. Bir şeyi çok beğendin ama hiç de ihtiyacın yok. Onu yine de alır mısın?

5. Yakınlarına ne kadar sık hediye alırsın?

6. Son olarak, kıyafet dolabın nasıldır?

Senin göbek adın eğlence mi acaba?

Sen şimdiye kadar gördüğümüz en eğlenceli kişi olabilirsin. Hayatın her anında keyif almayı amaçlıyor, bu özelliğinle de her durumu mükemmel bir anıya dönüştürüyorsun. E durum böyleyken de seninle birlikte olmak insanın enerjini yükseltip yüzde kocaman bir gülümsemeye sebep oluyor!

'Bu kadar eğlenceli birinin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na gitmemesi olmaz! Bunu nasıl yapacağını da söyleyelim; 31 Aralık’a kadar VISA logolu İş Bankası bireysel kredi kartınla yapacağın 5.000 TL ve üzerindeki her alışverişinde 1 çekiliş hakkı kazanarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış törenine gitme şansı yakalayabilirsin. Alışveriş yaptıkça şansını artır, Maximum ile Paris’in tadını çıkar!

Kampanyanın detayları için buraya tıkla!

Karakterin de ruh haline göre değişiyor desek?

Senin karakter analizini yapmak çok zor iş. Çünkü sen de farkındasındır ki karakterin ruh haline göre biçimleniyor. O günkü ruh halin senin karakterindeki farklı yanları öne çıkarıyor. He bu kötü bir şey mi diye sorarsan, neden öyle olsun? Sen bu şekilde eşsizsin.

Peki karakterini şekillendiren bir etkinliğe katılmak ister miydin? Bunu nasıl yapacağını da söyleyelim; 31 Aralık’a kadar VISA logolu İş Bankası bireysel kredi kartınla yapacağın 5.000 TL ve üzerindeki her alışverişinde 1 çekiliş hakkı kazanarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış törenine gitme şansı yakalayabilirsin. Alışveriş yaptıkça şansını artır, Maximum ile Paris’in tadını çıkar!

Kampanyanın detayları için buraya tıkla!

Daha önce senin kadar ne istediğini bilen biriyle tanışmamıştık!

Senin için ikinci üçüncü tercihlere gerek bile yok çünkü sen oldukça kararlı, ne istediğini bilen birisin. Ayrıca hayatında fazlalıkların olmasını da sevmiyorsun. Bu yüzden de her şeyi olması gerektiği kadar hayatında tutuyorsun.

Senin gibi birinin hayatındaki şansı ne olurdu biliyor musun? Paris’te yapılacak olan 2024 Olimpiyat Oyunları’na gitmek! Bunu nasıl yapacağını da söyleyelim; 31 Aralık’a kadar VISA logolu İş Bankası bireysel kredi kartınla yapacağın 5.000 TL ve üzerindeki her alışverişinde 1 çekiliş hakkı kazanarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapanış törenine gitme şansı yakalayabilirsin. Alışveriş yaptıkça şansını artır, Maximum ile Paris’in tadını çıkar!

Kampanyanın detayları için buraya tıkla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın