Görüş Bildir
Haberler
Akrep Dönemi Başladı: Evrenin En Sırdaş ve Gizemli Bireyleri Akrepleri 17 Maddede Daha Yakından Tanıyoruz!

Akrep Dönemi Başladı: Evrenin En Sırdaş ve Gizemli Bireyleri Akrepleri 17 Maddede Daha Yakından Tanıyoruz!

zeynepanlatsin
22.10.2020 - 15:00

Güneş Zodyak’ın en gizemli, en derin, en sırdaş burcuna geçti, insanların aklına ilk bakışta başka şeyler getiren Akrep burçları sanıldığı gibi yalnızca güçlü bir libidodan ibaret değil, o gerçek bir analist, derinleri görebilen, insanların korktuğu ya da kaçtığı konuları cesurca irdeleyebilen, yenilmekten korkmayan gerçek bir savaşçı. Onlar kadar yapabilir miyiz bilmiyoruz ama gelin biraz daha “derinden” tanıyalım Akrep’leri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet düşündükleriniz doğru, akrep burçlarının libidosu yüksek, çünkü onlar Mars’ın ve Pluto’nun çocukları.

Ama bu bahsi geçen libido yüzeysel bir çekimden ibaret de değil, onlar en derine inmeyi tabiatları gereği bilir, sevgiyi, aşkı, tutkuyu en derinden hisseder. Haliyle de alev alev yakarlar da yanarlar da.

2. Gizemli konulara herkesten fazla ilgi duyarlar, onlardan bir sır saklanmaz, ama onlar saklar ve kimsenin haberi olmaz.

Çünkü Akrep derinleri deşmeyi bilir, o yüzden kendisinin arkasından kuyu kazanların kuyularını kolaylıkla deşer, ama ona bir sır verirseniz kimsenin bulamayacağı yerlere onu gömer, tıpkı kendi sırlarını sakladıkları gibi.

3. Küllerinden doğmayı, en zor anlarda güçlenerek ayağa kalkmayı onlara sorun, onlar dönüşümün burcudur.

Akrep kolay kolay yıkılmaz, düşmez, bitmez. Bir akrebin yaşam enerjisini elinden almanız öyle kolay olmaz, çünkü o yeniden doğmayı herkesten iyi bilir, öldü zannedersiniz, kral geri gelir ;)

4. Çalışkanlık, hırs, azim, tuttuğunu koparmak. Akrep burcunun anahtar sözcüklerini sıraladık, o herkesin kıskandığı başarılı ve yetenekli insanı tanıdınız mı?

5. O eğer bir şeyi isterse alır, ama bunu haksızlıkla, adaletsizlikle yapmaz.

Azmine, gücüne, doğruyu bulma yeteneğine hayran olur, istediğini kendiniz teslim edersiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kararsızlık, belirsizlik Akrep burçlarına hiç gelmez. Onun doğruları ve olaylara bakışı sabittir, ya siyahtır ya da beyaz.

O yüzden kararsız kaldığınız bir konuyu Akrep’lere rahatça danışabilirsiniz, sizin göremediğiniz derinleri görür, tespitlerini yapar ve sizi kararsızlık deryasından kurtarır.

7. Gelelim aşka; Akrep burçları bu alemde en güvenebileceğiniz burçların başında gelir, çünkü o tutkuludur, sahip olmayı sever ve kolay kolay da bırakamaz, bir kez sevdi mi derinden bağlanır.

Ama eğer güvenini bir kere sarsarsanız, olduğunuz yerde sizi bırakır ve dönüp arkasına bakmaz bile.

8. Şarkısı bile var: Akrep’in Gözleri. Evet, Akrep en derininize bakar, bakışları içinize işler, kendinize bile söyleyemedikleriniz onun gözlerinde dile gelir.

Çünkü onun gözleri gözbebeğinden, retinadan, kirpikten falan ibaret değildir. Ruhuyla görür, kalbiyle bakar, bir kere göz göze gelirseniz çözülüverirsiniz.

9. Güvenini kazanmak çok zordur, çünkü o derinlerdeki kötülüklere tabiatı gereği aşinadır, herkesin içindeki kötülüğü görebilir, zararını anlayabilir.

Bu sebeple de bazen sorgulama sınırını aşabilir, kıskançlık sıfatını alma sebebi de bu şüpheciliğidir.

10. Tabi ki insanı çarpan muazzam cazibesini dile getirmeden olmaz, müthiş güzel ya da acayip yakışıklı olmayabilir, ama öyle bir manyetizması vardır ki niye ondan gözünüzü alamadığınızı anlayamazsınız.

Duruşları, bakışları, tavırları öyle çekicidir ki bir ortama girdiğinde birden fazla kişiyle göz göze gelebilir. Bazen bu kadar etkileyici olduğunu kendi bile fark etmez desek :p Yalan tabi ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son derece güvenilir ve sadık bir arkadaştır, bir kere dost dediyse birine yıllarca sürer arkadaşlığı, dostluklarına kendini adar.

Ancak ondan öyle yüzlerce kişilik arkadaş çevreleri beklemeyin, seçtiği 3 5 yakın dostu vardır, bu kadarı ona yeter de artar. Onlar da ince elenip sık dokunmuştur zaten.

12. Başka insanların sinirini bozacak kadar sınırsız, sonsuz bir sabrı vardır. Sabırla bekler, sabırla dinler, sabırla uğraşır, çünkü onun olayı sıkılınca bırakmak değildir, sonuna kadar gitmektir.

Bu ister uğraştığı bir iş, ister bir eş, ister bir sorun olsun, sabreder ve çözer, krizlerden başı dik çıkmak Akrep doğasının gereğidir.

13. Akrep burcunun finans ve parayla arası oldukça iyidir, çok iyi bir analisttir, parayı çok güzel değerlendirir, genellikle de iyi kazanır.

14. Sahip olmayı, alanlarına sahip çıkmayı sever, çok çabuk alışır ve düzen kurar. Yalnız kendi alanları kıymetlidir, kolay kolay giremezsiniz.

Bu sebeple insanların mesafesine de saygı duyar, o da sizin alanlarınızı zorlamaz.

15. Dışarıdan bakınca soğuk, mesafeli görünür ancak bunun sebebi analiz etmeyi sevmesidir. İnceler, derine iner, faydalı bulmadıysa da iletişime geçmez.

Ancak gerçekten anlaşabildiğinde de susmaz, anlatır, konuşur, dinler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Akrepler sabittir, bir şeyleri sabitlendirmeyi, hayatlarına stabil olarak almayı severler. O yüzden uzun ilişkiler, uzun süren iş ortaklıkları, uzun süren dostluklar kurabilir.

17. Özetle Akrep, tutkudur, derinliktir, küllerinden doğmaktır, hayatta kalmaktır. Onlar gerçek bir “Survivor”, yılmak bilmeyen bir “mücadeleci”dir.

Seviyoruz sizi, iyi ki doğdunuz Akrep’ler!

Bonus: Peki bu Akrep dönemini biz dünyalılar nasıl geçireceğiz? :) Biz soralım, @zeynepanlatsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
82
12
6
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan A

Akrep olmak doğuştan gelen bir ayrıcalık:)

Müslüm

Akrep kadınının libidosuyla hiç bir erkek yarışamaz ama tuhaftır ki tek eşlilerdir sadece birisini arzularlar diğer erkekler onun için ölmüştür çok sadıktırl... Devamını Gör

Müslüm

Bihter Ziyagil karakterinin burcu da akreptir oradan anlayabilirsiniz ne kadar yalnız ve özel olduklarını

thelinguist

akrep olmak butunuyle harika hissettiriyor. yururken bile bi guclu hissediyorsunuz ^^