Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan’dan Nagehan Alçı’ya: 'Alengirli Olayların Militanlığına Soyunmuş Gazeteci'

Ahmet Hakan’dan Nagehan Alçı’ya: 'Alengirli Olayların Militanlığına Soyunmuş Gazeteci'

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Nagehan Alçı’yı Karadeniz gezisine davet etmesinin ardından başlaya tartışmalara değindi. İmamoğlu'na yönelik tepkiler için 'normal' diyen Hakan, Alçı için de 'alengirli olayların militanlığına soyunmuş bir gazeteci' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlerdir süren tartışmaları bugünkü köşesine taşıyan Ahmet Hakan, bir siyasetçinin farklı siyasi çizgideki gazetecileri etkinliklere davet etmesinin dünyanın en normal işi olduğunu savunarak 'Bu açıdan bakıldığında İmamoğlu, yerden göğe kadar haklı gibi görünüyor. Yakın geçmişte bazı alengirli olayların militanlığına soyunmuş bir gazeteciye tepki gösterilmesi de dünyanın en normal işidir. Bu açıdan bakıldığında da İmamoğlu taraftarları, yerden göğe kadar haklı gibi görünüyor.' dedi.

Sorunun kaynağının Türkiye'deki çivisi çıkmış  medya ve siyaset ilişkisi olduğunu belirten Hakan, gazetecilerin tarafsız olmadıklarından ve militan gibi davrandıklarından yakındı.

Hakan ayrıca Ekrem İmamoğlu'nun yaşanan krizi yönetemediğini de savundu.

İmamoğlu'na tepki gösteren pek çok kişi, Alçı'nın konjonktüre göre pozisyon değiştiren bir tetikçi olduğunu söylüyordu. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
10
8
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gok

Gazeteci mi ? Uğur Mumcu gazetecidir. Abdi İpekçi gazetecidir. Nagihan kullanışlı bir algı memurudur.

Deniz

Dinime küfreden müslüman olsa!

kenan öz

sen farklı bir bok musun hain o.ç.