Görüş Bildir
Haberler
Ağzını Sulandıran Tatlılardan Ağzını Sulandıran Erkekleri Tahmin Ediyoruz!

etiket Ağzını Sulandıran Tatlılardan Ağzını Sulandıran Erkekleri Tahmin Ediyoruz!

mignon
07.10.2016 - 17:17

Tatlıyı kim sevmez, aynı şekilde erkeklere de minik bir zaafımız olabilir. Bu testle sevdiğin tatlılardan sevdiğin erkekleri söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, senin için tatlı dediğin nasıl olmalı?

2. Peki şu sütlü tatlılardan hangisi?

3. Geleneksel tatlılarımızı unutmamak şart! Bize bir tanesini seçer misin?

4. Peki pasta ile aran nasıl? Bir dilim pasta ikram etsek hangisini seçerdin?

5. Fransızların bir sürü lezzeti var sen hangisine bayılıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mis kokulu şu kurabiyelerden hangisini tercih edersin?

7. Kurabiye demişken kek seçmezsek olmaz!

8. Dondurmanı da seç bitirelim!

Sana korumacı ruhlu bir gladyatör lazım!

Sana korumacı ruhlu bir gladyatör lazım!

Senin için erkek dediğin biraz dediğim dedik olmalı. Öyle her şeyi sana sormadan kendi işini halledebilmeli. Üstelik bunları yaparken de seni korumayı kollamayı bilmeli. Kendisine yeni nesil maço da diyebiliriz. Biraz kıskanılmak hoşuna gidiyor sanki tabii ki kıvamında olduğu sürece. Yanında huzuru bulduğun kollarında korunduğun hissini bulduğun biri tam sana göre!

21. yüzyılın son beyefendisi senin olmalı!

21. yüzyılın son beyefendisi senin olmalı!

Klas hareketler, centilmenlik ve elitlik bunların hepsi senin bir erkekte aradığın özellikler. Senin için erkek dediğin karşısındaki kadının değerini sonuna kadar bilmeli ve karşısındaki zerafete o şekilde karşılık vermeli. Romantik davranışlar, düşünceli tavırlar ve yaşamın her anında dengeli tavırlar senin için çok önemli. Neyse ki bu son centilmeni kapmaya çok yakınsın!

Sen sapyoseksüelsin senin ki zeki olmalı!

Sen sapyoseksüelsin senin ki zeki olmalı!

Senin için dış görünüşten önce zeka geliyor. Aptal insanlara tahammülün yok hele erkeklerin aptal olmasına asla dayanamıyorsun. Bir erkek seni ancak ve ancak zeki esprileriyle etkileyebiliyor. Her şey bir kenara saatlerce bilimden, dünyadan, sanattan seninle uzuun uzuuun sohbet edebiliyorsa işte o senin erkeğin!

Senin için işinde gücünde olması şart!

Senin için işinde gücünde olması şart!

Senin için erkek dediğin işinde gücünde hayatını düzene sokmuş olmalı! Evet kimin hayali değil ki bu ama bu sefer şans senden yana. Senin için hayatındaki adam düzenli, sürprizler yaşatmayacak bir hayata sahip olmalı. Senin için geçmiş değil gelecek önemli, geleceği mükemmel yapacak bu adamla tanışmana da az kaldı!

Senin erkeğin enerji içeceği gibi olmalı!

Senin erkeğin enerji içeceği gibi olmalı!

Senin için hayat değişiklerden, sürprizlerden en çok da sürekli hareketten ibaret bu nedenle sen senin hayatına ayak uydurabilen bir erkek istiyorsun. Senin gibi spontane planlar yapabilen, uçuk kaçık fikirlere açık olan biri tam da sana göre! Bunların yanı sıra seni karnına ağrılar girene kadar da güldürmeyi bilmeli hayatınızda neşe hiç eksik olmamalı. Çünkü gülüp, delirmeden hayat geçmez!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen seni üzenleri seviyorsun!

Sen seni üzenleri seviyorsun!

Hepimizin ortak sorunu olabilir ama en çok sen seni üzenlerin peşinden ayrılmıyorsun. Nerede düşüncesiz, seninle ilgilenmeyen üstüne bir de seni üzen biri varsa sen onu istiyorsun. Kim ne derse desin vazgeçmiyorsun, sonunun ne olacağını bile bile aynı hataya düşmekten sen değil biz bile sıkıldık ama sana söyleyebileceğimiz tek şey maalesef kolay gelsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1056
362
233
165
119
88
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bayan kahkaha

Sen seni üzenleri seviyorsun? ne alaka ya sfhfgjghnjj

Hamarat Otaku

5. soruda profiterol mü yoksa ekler mi seçemediğim için testi bitiremedim.

Kurumi

Sen sapyoseksüelsin senin ki zeki olmalı! Gerçekten nasıl bağdaştırdı bilmem ama doğru! Tipim olmasa bile zekiyse ondan başkasıyla ilgilenmem 😻😻😻 zeki erkek ... Devamını Gör