Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Derbisini Fenerbahçe Kazandı

Avrupa Derbisini Fenerbahçe Kazandı

Deniz Gök
13.02.2015 - 21:37 Son Güncelleme: 13.02.2015 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Ülker, son dakikaları nefesleri kesen maçta Anadolu Efes'i 77-71 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker, EuroLeague Top 16 F Grubu yedinci hafta maçında Anadolu Efes'i Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada 77-71 mağlup etti.

Oldukça düşük tempoda başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğini Fenerbahçe Ülker 13-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte iki takım da hücumda daha verimli oynamaya başladı ve ilk yarı 36-33 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü çeyrekte de taraflar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı ve Fenerbahçe Ülker son bölüme bir sayı farkla 54-53 önde girdi. Nefesleri kesen son çeyrek de 77-71 Fenerbahçe Ülker üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...

Abdi İpekçi’de Yönetime Protesto

Abdi İpekçi’de Yönetime Protesto
İçeriğin Devamı Aşağıda

THY Avrupa Ligi'ndeki Türk derbisinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker'i karşı karşıya getiren maç öncesi tribünlerde protesto sesleri yükseldi.

Abdi İpekçi Arena’daki mücadele öncesi kendilerine ayrılan bölüm dışındaki tribünlerden de bilet alan sarı-lacivertli taraftarlar, salon içine girdikten sonra yer değiştirerek bir arada toplandı. Fenerbahçeli taraftarlar, Efesli taraftarlar içinde kalmayarak bir araya geldiler.

YÖNETİM PROTESTO EDİLDİ

Taraftarların büyük bir çoğunluğu, basketbol maçını fırsat bilerek Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine sloganlar attı. Futbol maçlarına girmeleri büyük ölçüde kısıtlanan taraftar grubu, “15 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Aziz, artık istifa”, “Bu dünya ne sana, ne de bana kalmaz” şeklinde tezahüratlar yaptı.

  • Açık Mert Korkusuz
Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/02/1...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0