Görüş Bildir
Haberler
ABD'de 'Biz Bu Değiliz' Diyen Bir Şerif, Protestoculara Katıldı

etiket ABD'de 'Biz Bu Değiliz' Diyen Bir Şerif, Protestoculara Katıldı

Ulaş
31.05.2020 - 18:11

ABD'de George Floyd’un polis tarafından acımasızca öldürülmesinin ardından başlayan protestolar birçok eyalete yayıldı. Göstericiler ile polis arasında sert çatışmalar yaşandı. Michigan'da ise bir bölge şerifi göstericilere katıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD’de siyah vatandaş George Floyd’un polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından yine polis şiddetinin damga vurduğu protestolarda, bir polis şefinin kaskını çıkarıp eylemcilere katılması viral oldu.

ABD’de siyah vatandaş George Floyd’un polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından yine polis şiddetinin damga vurduğu protestolarda, bir polis şefinin kaskını çıkarıp eylemcilere katılması viral oldu.

Şerif, polislerin protestocuları dokunmayacağının sözünü verdi.

Şerif, polislerin protestocuları dokunmayacağının sözünü verdi.

Swanson, “Bu polisler sizi seviyor, insanları kucaklıyor” ifadelerini kullanıyor, ardından da yürüyüşün başlaması için “Haydi gidelim, haydi harekete geçelim” diyor.

Amerikan basını, protestocularla yürüyen Swanson’ın, yürüyüşün son bulmasıyla “Polis Minneapolis’ta yaşananları kınıyor. Biz bu değiliz” dediğini yazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
306
82
16
8
6
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Gungor

Bizde geziye böyle bi polisin falan katıldığını düşünsene doğuya tatile gönderirler sonrada sebebi bilinmeyen bir nedenle sokakta vurulur

Eylül

sen bir alfasın şerifim

Ela

helalll be