Görüş Bildir
Haberler
7 Adımda Mezuniyet Balosunun En Parıltılı Kızı Sen Ol!

7 Adımda Mezuniyet Balosunun En Parıltılı Kızı Sen Ol!

İpana
20.06.2019 - 18:14

Hazırsanız başlıyoruz!

1. Tabii ki her günün olduğu gibi mezuniyetin de en önemli sorusu: ‘’Ne giyeceğim?!?!’’ Kızlaaar… Bu çok kolay! Cevap; sezonun modası tek omuz dekolteli elbiseler!

İster mini ister uzun bir model tercih edebilirsiniz. Ama tek omuz modası kesinlikle tüm şıklığıyla geri döndü! En azından straplez kadar rahatsız değil. 😉

2. Peki ya hangi renk? Yani siyah çok klasik öyle değil mi? Evet, evet aynen öyle. Sıkı durun; 2019 Pantone rengi mercan! Neden mercan rengi bir elbise giymeyesiniz ki!

Öyle nefis bir renk ki sarışınsan da esmersen de üzerinde mükemmel duracak! 💃

3. Gelelim makyaja: 90'lara dönüyoruz! Makyajda da eskiye dönüş var. Kahverengi tonları, nude görünüm, bronz ten ve toprak rengi rujlar ön planda.

Yani o ağır, kat kat duran fondöteninden kurtul. Daha hafif ama kusurları kapatan bir fondöten ve toprak tonlarında bir makyaj uygun olacaktır.

4. Saç, makyaj ve elbise; gecenin ayrılmaz 3’lüsü bunlar. (Tabii sen ve kankalarından sonra;) Saçını topuz yaptırma fikrini hemen aklından çıkar; çünkü saçlarda da doğal renkler, doğal dalgalar bu sezonun modası!

Hem de bunu evde düz saçının üzerine maşa yaparak ve hafif dağıtarak da kolaylıkla elde edebilirsin!

5. Platform topuk, dolgu topuk gibi modeller artık demode. Ayakkabı seçerken de sadelikten yana ol. İncecik bantlı, ince topuklu bir model hangi model elbise seçersen seç mükemmel olacaktır.

Eğer renk konusunda kararsızsan da altın rengi veya gümüş rengi tüm renklerle uyumlu olacaktır.

6. Hazırlıklarını son ana bırakmamakta fayda var. Elbiseni terziden son gün alma, ilk defa gideceğin bir kuaförden mucizeler yaratmasını bekleme ve provasını almadığın bir makyajı baloya 1 saat kala yaptırma. 😉

Tabii eğer son anda seni baloya yetiştirecek sihirli bir peri yoksa 😅

7. İhtiyacın olan en özel şey bembeyaz gülüşün! Mezuniyetten 3 gün önce Ipana 3DWhite Luxe Perfection kullanmaya başla ve herkesi etkileyecek bembeyaz bir gülüşe sahip ol!

Unutma sen gülünce çok güzelsin!

Mükemmel bir gülüş için hemen tıkla!