Görüş Bildir
Haberler
3 Adımda Nasıl Yurtdışına Gidilir? İhtiyacın Olan Tüm Bilgileri Anlattık

3 Adımda Nasıl Yurtdışına Gidilir? İhtiyacın Olan Tüm Bilgileri Anlattık

Onedio Content
17.11.2022 - 15:19 Son Güncelleme: 21.11.2022 - 10:31

Bir hayalin mi var?

Yurtdışına dair,

Hiç görmediğin, bilmediğin topraklarda.

Havası suyu nedir bilmeden, insanlarını, kültürünü tanımadan gidebileceğin.

Kendini geliştirmek, hayatını değiştirmek için.

Sıkılmış olabilirsin:

Yanlış uygulanan eğitim modellerinden,

Hayatını etkileyen siyasi eğilimlerden,

Günlük hayatını etkileyen ekonomik politikalardan,

Hatta belki de sana artık uzak gelen ama bir zamanlar sevdiğin insanlardan.

Hayattan yorgun ve bıkmış olabilirsin.

O zaman bu yazı tam sana göre. Gel şöyle derinlerde hayatın bu anormal akışını düzeltmek için ne gibi opsiyonlarımız var bakalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabuk kırma felsefesi

Yeni arkadaşlıklar, kültürler, yemekler, kısacası dünyaya farklı gözlerle bakabilmek. Eğer bu cümleler içinde yeni bir heyecan yaratıyorsa kabuk kırma felsefesine sadece bir adım uzaktasın.

Bir İngiliz’de farklı gözlerle çevresine bakabilmek için farklı ülkelere gidiyor. Mesela Hindistan, Çin, Japonya. Bir Amerikalı aynı şekilde orta doğu yolunu tutabiliyor. Sen de istemez misin? Dizi ve filmlerde izleyip üzerine sohbet ettiğimiz insanlar ve ülkeler günlük hayatta nasıl? Nasıl eğitim alıyorlar, kendilerini nasıl geliştiriyorlar? Çin neden Çin mesela? Neden bilimsel bir bulgu haberi sürekli İsviçreli Bilim Adamları diye başlıyor?

Eminim, rotan neresi olursa olsun, 1-2 sene yurtdışında yaşamak seni bambaşka birisi yapacak.

Yurtdışına gittim ne olacak?

Öncelikle şu cümlenin altını çizmek gerekiyor: Amaç yurtdışına kaçmak değil. Maalesef son dönemlerde kaçar gibi yurtdışı bileti alan arkadaşlarımız var.  Amaç az önce belirtildiği gibi kabuk kırmak. Tıpkı yumurtasından çıkan bir kuş gibi çevreyi izlemek. Tabi ardından uçmayı öğrenmek ve özgürlüğün tadını çıkarmak. Sahi, yeteri kadar uçmayı öğrenmiş olsak, yurtdışına kaçmayı düşünür müydüler?

Nedir bu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı?

Nedir bu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı?

Onlar birer kahraman. Kabuk kırmanda sana yardımcı oluyorlar. Senin hikayeni doğru bir şekilde yazabilmen için çalışıyorlar. Önce istek ve ihtiyaçlarına uygun ülkeyi belirliyorlar. Ardından şehir ve okulunu seçiyorlar. Geriye bir tek vize işlemleri kalıyor. Ama merak etme, onun için de yardımcı oluyorlar. Hem de bu yardım tamamen ücretsiz. Çünkü onlar Yurtdışında dil okulu ve üniversitelerin Türkiye temsilcileri. Yani İngiltere’de bir dil eğitimi mi düşünüyorsun? İngiltere’nin en iyi dil okulları için sizinle iletişime geçiyorlar.

Lemon Academy Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Lemon Academy Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

İşte senin kahramanların. İngiliz bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firması olan Lemon Academy, senin hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyor. İngiltere, İrlanda, Amerika, Kanada, Malta, Almanya ve Dubai başta olmak üzere toplam 17 ülkede kabuk kırma hikayeni beraber yazabileceğin en güvenilir kahramanlar ordusu.

Lemon Academy ile nasıl iletişime geçebilirim?

Öncelikle yurtdışı eğitim danışmanlığı linkine tıklayabilirsin. Ardından ülkeler ve programlar hakkında bilgi edinebilirsin. Merak ettiğin aklına takılan konularda bir kahraman ile görüşmek için web sitesi içerisinde bulunan yurtdışına ışınlan butonuna basabilirsin. Lemon Academy Yurtdışı Eğitim bu yolda senin en büyük kahramanın.

Sevgiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Para lazım para 100 bine almanyaya götürüyor adamlar :) :)

Aleyna Oray

Lemon Academy ile İngiltere'ye gelmiştim. Yurt dışına çıkarken çok yardımcı olmuşlardı. Şimdi burada görünce çok sevindim.<3