Görüş Bildir
Haberler
29 Ağustos Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
28.08.2024 - 19:01

Venüs, hayatımıza kusursuz denge ve uyum getirecek. Peki 29 Ağustos Perşembe gününde oğlak ve yükselen oğlak burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için oğlak ve yükselen oğlak burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 29 Ağustos Perşembe günün nasıl geçecek?  

İşte, oğlak ve yükselen oğlak burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugünden itibaren profesyonel dönüşümler yaşayabilirsin. Duyguların ile profesyonel hayatın arasında net bir çizgi çizeceksin. Hayatında dengeyi sağlayacak, kariyer ve romantik ilişkilerinde derin bağlar kurma isteği ile hareket edeceksin. Zehra Venüs'ün Terazi burcunda konumlandır bugün kusursuz düzen ve uyumu sağlayacaksın! 

Tam da bu noktada Plüton'un da etkisinden söz etmeliyiz. Güçlü duruşu ve diplomatik yaklaşımlarıyla tanıdığımız Oğlak burçlarına cesaret katan bu gezegen, dikkat tercihler ile benzersiz olma fırsatı da sunuyor. Ne diyelim, bugünlerde farkını ortaya koymaya hazır ol. Özellikle iş hayatında rakiplerinin önüne geçmenin sağlayacak tarzınla kendini göstermekten çekinme. 

Aşk hayatında ise partnerine gerçek seni keşfetme fırsatı var. Estetik algın, sanatsal bakış açın ve entelektüel yapın ile pek çok kişiyi büyüleyebileceğini unutma. Bekarsan istediğin kişiyi kendine hayran bırakmak için sadece kendin olman yetecek. Sana dair özelliklerinle, kendini göster. Hâlâ neyi bekliyorsun, harekete geç! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın