Görüş Bildir
Haberler
22 Yaşında Fast Food Bağımlısı Kadının Geçirdiği Bu Göz Alıcı Değişimi Görünce Çok Şaşıracaksınız!

22 Yaşında Fast Food Bağımlısı Kadının Geçirdiği Bu Göz Alıcı Değişimi Görünce Çok Şaşıracaksınız!

Lucia
27.10.2021 - 14:52

22 yaşındaki Cora Henderson, neden bu kadar uyuşuk ve bitkin hissettiğini anlayamıyordu, ancak annesiyle samimi bir konuşma yaptıktan sonra sorunu fark etti ve hayatını tamamen değiştirdi. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım... 👇

Kaynak: https://www.mirror.co.uk/news/real-li...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Her hafta McDonald's'da yaklaşık 100 sterlin harcayan 22 yaşındaki Cora, ailesi onu tanıyamayacak hale geldiğinde bağımlılığıyla yüzleşmek zorunda kaldı.

Avustralya, Sidney'de yaşayan Cora Henderson, üç ay sonra ilk kez ailesini ziyarete gitti, ancak onu zar zor tanıdılar.

Önceden hostes olan Cora, Covid nedeniyle bu işini kaybettikten sonra şimdi bir çağrı merkezinde çalışmaya başlamış, kolay bir seçenek olarak uçuş molalarında fast food yemeyi tercih ettiği için işi değişmiş olsa bile bunun bir alışkanlık haline geldiğini söyledi.

Kısa süre sonra kendini uyuşuk ve bitkin hissetmeye başladı ama bunun diyetindeki besleyici gıda eksikliğinden kaynaklandığını anlamadı. Annesiyle dürüst bir konuşma gerçekleştirdikten sonra Cora, her gün yediği aşırı yağlı yiyecekler yüzünden moralinin bozulduğunu fark etti.

Kilolarının yeme alışkanlığından ve hiç egzersiz yapmadığından dolayı olduğunu fark edince spor salonuna kaydoldu ve ağırlık eğitimine başlamadan önce kardiyo yapmaya başladı. Ayrıca diyetini daha besleyici yiyecekler yemek için yeniden düzenledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

"Şu an çok harika hissediyorum. Bence insanların kilo verme konusunda anlamadıkları tek şey, bir insan olarak değişmenizdir," diye açıkladı Cora.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
6
3
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anıl Aslancan

Biraz farklı ol be Onedio!!! Normal kilo vermiş işte kız, ne var bunda? :))))

Birbilenesor

yememiş,diyet yapmış,spor yapmış,inat etmiş,düzgün beslenmiş,hoş bir kadın olmuş falan filan,nesine şaşırmalıyız acaba bunun 🙄

Birbilenesor

tamam şaşırayım madem :) 😮