Görüş Bildir
Haberler
2020'de Seni En İyi Anlatan Cümle Ne?

etiket 2020'de Seni En İyi Anlatan Cümle Ne?

Begüm
07.12.2020 - 18:30

2020 senin için nasıl geçti bir bakalım🕵️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki yaşın?

3. Bu yıl seni en çok mutlu eden/umutlandıran olay neydi?

4. Peki bu yıl koronadan nasıl kaçtın?

5. Bu yıl senin şarkın hangisiydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi ışınlanmak istediğin evi seç bakalım, evet senin evin olacak!

7. Bu yıl ne kadar çok ağladın?

8. Bu yıl hayatından neleri çıkardın?

9. Aşk hayatını puanlar mısın?

10. Yılbaşı ağacının altından ne hediye çıksa havalara uçarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

''Bana yaklaşma''

''Bana yaklaşma''

Bu yıl korkuların biraz ön plandaydı, hele bir de korona gelince... ''Bundan kötü daha ne olabilir'' dedikçe hep daha kötüsü oldu sen de iyice içine kapandın. Aklında tek soru: 'Ne zaman bitecek bunca olay?'' Az kaldı dayan, şunun şurasında ne kaldı ki gerçekten. Bu yılın iyi şeylerine odaklanmaya çalış, enerjini yüksek tut ve daha fazla gözyaşı akıtma çünkü hayat gerçekten güzel. 

Hadi hadi kimse sana yaklaşmıyor, dönemi hasta olmadan kapatalım.😷

''Yıkılmadım ama ayakta da değilim''

''Yıkılmadım ama ayakta da değilim''

Bu yıl sen bitmişsin. Üzerinden kamyonla mı geçtiler ne bu mutsuzluk, ne bu depresyon? Toparlan bırakma kendini, her şey düzelecek. Evet bu yıl senin açından her şey iyi gitmemiş olabilir. Aşk, arkadaşlık derken hiçbir şeye karşı umudun kalmamış da olabilir ama ölmedin ya! Unutma ne olursa olsun sen bir şekilde aralık ayına kadar gelebildin, bu parkuru eninde sonunda bitireceksin.

Şimdi o depresyon hırkanı çıkar ve kendine yeni yıl dileği belirle! 🙃

''Biliydim böyle olacağını''

''Biliydim böyle olacağını''

Yaptığın araştırmalar ile sen zaten 2020'de seni nelerin beklediğini biliyordun, gardını alıp da geldin. Bu yıl biraz seni itti falan ama kazanan sen oldun. Her şeye bir çözüm buldun ama can sıkıntına bir çözüm bulamadın. Tek isteğin daha kötü doğa olaylarının yaşanmaması ve aşının hemen bulunması. Ondan sonra senden mutlusu yok çünkü sen zaten kendi habitatını bir şekilde oluşturmuşsun, yaşayıp gidiyorsun. 

Sen zekisin her şeyin üstünden gelirsin, tabii ki 2021'in de! 😎

''Ben düştüm iyi kötü kurtuldum''

İyisiyle kötüsüyle geçen yıl derken sen hep bardağın dolu tarafını görerek bu yılın da iyisini almaya çalışmışsın. Hayır sen iyi kötü kurtuldun da çoluğun çocuğun, ülkeler mülkeler ne olacak diye düşünmeden de duramıyorsun. Bu yıl içinde duyarından ve insanlığından hiçbir şey kaybetmemişsin. Bir şekilde bilinçli davranarak ve olumlu düşünerek aralık ayına kadar gelebildin.

Şimdi sıra daha iyi günlerde 💪🏼

''Beni boğdu boğdu boğdu duvara attı... Boğdu boğdu duvara attı...''

''Beni boğdu boğdu boğdu duvara attı... Boğdu boğdu duvara attı...''

Bu yılın en çok çekenlerinden biri de sensin. Ne zaman bitecek bu yıl, bitse de gitsek diye bekliyorsun ama bitmiyor sen de savaşmaya devam ediyorsun. Bunca olaya karşı sen ayakta kalabilmiş sayılı kişiden birisin. Geleceğe dair umutların ve heyecanların var ama ara ara ağlama krizlerine de giriyorsun. Sakin ol bu yıl seni değil, sen onu boğacaksın.

Savaşmaya devam, pes etmek yok 💪🏼

''Aman aman nereye geldik''

''Aman aman nereye geldik''

Sen tam ne olduğunu anlamadan yangınlar çıkmış, korona virüsü hayatımıza girmiş. Oysa senin bu yıla dair planların, yapacakların vardı ama bir anda kaldın. Başlarda normal hayatını yaşamaya çalışsan da bir yerden sonra devam ettiremedin olmadı.. Şimdi evde karantinada ekmek yapıyor, aşı çalışmalarını izleyip 2021'den beklentilerini bir kağıda yazıyorsun. Bu yıl senin için ortalarına kadar keyifli geçmiş yalan yok, bir şekilde eğlenmişsin ama işte şimdi gerçek sıkıntı başladı...

Umarız 2021 seni istediğin yerlere götürür 😥

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
238
140
79
32
19
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Bana yaklaşma 😀

Orhan Ulusoy

''Bana yaklaşma'' dokunma bana heç moralim yok :D

Rana Oyman

''Yıkılmadım ama ayakta da değilim'' Bu yıl sen bitmişsin. Üzerinden kamyonla mı geçtiler ne bu mutsuzluk, ne bu depresyon? Toparlan bırakma kendini, her ... Devamını Gör