Görüş Bildir
Haberler
2014'ün Makyaj Trendleri

etiket 2014'ün Makyaj Trendleri

Sedanur Ceylan
04.02.2014 - 18:32 Son Güncelleme: 04.02.2014 - 18:46

Makyajla, makyajsız ve duru bir görünüm!

Bu sene daha çok naturel ve duru bir görüntü tercih edilmiş. Dudak tonlarında hafif rujlar ve açık tonlarda far ve pudralarla makyajlı görüntüden çok bakımlı bir görüntü elde edilmiş. Ayrıca cildinizde bu canlı ve genç görüntüyü elde etmek için makyaj yapmadan önce baz kullanmanızı tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

dikkat çekici gözler

dikkat çekici gözler

Diğer bir yandan bakımlı cilt görünümünü koruyarak dikkatleri gözlere çeken canlı renklerde farlar veya kalın eyeliner ile akşam görüntünüzü çekicileştirebilirsiniz.

ve farlar makyaj çantamıza geri döner!

ve farlar makyaj çantamıza geri döner!

Bütün moda haftasında devam ettiği gibi belli belirsiz ama canlı gösteren pudra tonlarında rujlar ve onunla uyumlu soft ve gold tonlarda farlar ile daha canlı bir görüntü elde etmek çok kolay!

canlı rujlardan vazgeçemeyenlere

canlı rujlardan vazgeçemeyenlere

Dudak rengi değilde daha canlı rujlardan vazgeçemeyenler için ise özellikle bu sezonda kırmızı ve bordo tonları, dudağı daha dolgun gösteren mor tonları ve yine naturel look sevenler için pembe tonları rujlarda moda.

ve vazgeçilmez gold!

ve vazgeçilmez gold!

Bu sezonda altın ve altın tonları sıkça kullanılmış hafif gözlerinizde yada saçınızdaki aksesuarlarınızda kullarak chic bir görüntü elde edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
1
0