Görüş Bildir
Haberler
Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, ve Balık Burcu Yorumları...

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, ve Balık Burcu Yorumları...

Astroloji meraklılar 16 Kasım Salı günlük burç yorumlarını araştırıyor. Gökyüzünde yaşanan hareketlerin insan yaşamında etkili olduğuna inananlar, yeni güne burç yorumlarını okumadan başlamak istemiyor. Astrolog Murat İpek'ten 16 Kasım 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumlarını paylaştı. İşte yeni günde burçları bekleyenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astrolog Murat İpek, “İşte ve özel hayatınızda yaptırım geliştirebilir ve karizmanızı konuşturabilirsiniz.” ifadelerini kullandı. İşte 16 Kasım aşk, sağlık, para ve kariyer için günlük burç yorumları

Kaynak: NTV

16 Kasım Günlük Burç Yorumları

16 Kasım Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Güvensiz bir yerden alınan kararlar genellikle işe yaramaz, bugün geleceğinizi düşünerek hareket edin.

BOĞA: Bugün para konusunda sözlerinize daha çok dikkat edin, sonra “Tüh keşke...”  ile başlayan laflar etmezsiniz.

İKİZLER: Bir uzlaşmaya varmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve daha güvenli bir gün için daha büyük kararlara yönelin.

YENGEÇ: Manevi meselelere pratik bir yaklaşım şimdi çekici gelebilir. Ama yine de içinizin terazisinin doğru çalıştığına emin olun.

ASLAN: Yönetilmesi gereken olaylardan sapmalar veya gecikmeler olabilir. Hayal kırıklıklarına karşı tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

BAŞAK: Sinirlerinize dokunan bir şey varsa, özellikle dikkat edin, çünkü hayatınızı daha rahat, daha az suçluluk duygusuyla yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Affetmek aslında sadece başkalarına değil, kendinize yaptığınız bir iyiliktir. Bugün her şeyden önce kendinizi affedin

AKREP: Egonuz tarafından yanlış yönlendirilmemeye dikkat ederseniz çok daha iyi bir gün geçirebilirsiniz.

YAY: Olumlu bir tutum ve küçük şeylerin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeme kararlılığı günü kurtaracak.

OĞLAK: Sorumluluklarınızı yerine getirmekle, farkındalıktan yararlanarak deneyim ve heyecan arzunuzu tatmin etmek arasında kalabilirsiniz.

KOVA: Yeni zevkler aramaya veya bazı değişiklikler ve iyileştirmeler yapmaya yol açabilecek huzursuzluk olabilir. Deneyin kendinizi.

BALIK: Sabırsızlığa veya kötü seçimlere yol açan özgüven eksikliğine dikkat edin. Güvensizlikleri tanımak, onlarla başa çıkmanın en iyi yolu olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın