Görüş Bildir
Haberler
11 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

11 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
12.03.2017 - 13:11

Ay  bugün Başak burcunda, Mars ise 21 Nisan'a kadar Boğa burcunda kalacak. İnatçılıktan ve paranoyalardan uzak durup kontrollü olmanın zamanı!

Bakalım yıldızlar 11 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Ay bugün Başak burcunda ve senin sağlık ve alışkanlıklar evini aydınlatıyor. Bugün günlük işlerinde karışıklıklar çıkabilir bu yüzden esnek davranmalısın Sevgili Koç! Özgüvenin ve kararlılığın bırak dışarıdan da görülsün.

Boğa

Ay bugün Başak burcunda ve senin gönül yaylarını gevşetiyor Sevgili Boğa! Dikkatli olmalısın çünkü maymun iştahlılık yaparsan işler daha karmaşık bir hal alabilir. Şüphelerin varsa enerjini boş yere harcamak yerine, sakin kalıp beklemen senin yararına olur.

İkizler

Başak burcundaki Ay senin aile evini aydınlatıyor. Özel hayatın ve kendi sınırların konusunda yeni adımlar atabilirsin. Ancak niyetinin yanlış anlaşılmadığından emin olmalısın Sevgili İkizler! Sakin kalarak kendini çok daha iyi ifade edebilirsin.

Yengeç

Başak burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor. Bugün zihin gücünü dengelemek sana düşecek Sevgili Yengeç! Aklındaki yoğun düşüncelere karşı dikkatli olmalı ve paranoyalardan uzak durmalısın. Bize kalırsa sezgilerine güven ve tahammüllü ol! Senin iletişim becerilerinin ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz.

Aslan

İnandıkların ve hak ettiklerin için harekete geçmekte problem yaşamıyorsun. Ancak bazen çevrende olup biteni anlamakta sıkıntı çekebilirsin. Kendini hafife mi alıyorsun yoksa çok şey mi istiyorsun? Kafandaki bu karışıklığı çözmelisin artık Sevgili Aslan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Ay senin burcunda Sevgili Başak! Kendini şımartmanın tam zamanı. İlişkilerinde kafa karıştırıcı şeyler yaşanabilir ancak unutma ki bunlar seni ve karşındaki insanları bir adım ileriye taşıyacak süreçler. Paranoyalardan uzak kaldığın sürece her şeyi sakince fark etmen mümkün.

Terazi

Bugün kendini stresten uzak tuttuğundan emin ol Sevgili Terazi! Gerekeni yaparak hallettiğini sandığın işler geri dönüp tekrar harekete geçmeni gerektirebilir. Bize kalırsa kendine vakit ayırmalısın, işler biraz bekleyebilir.

Akrep

Başak burcundaki Ay seni her zamankinden de sosyal yapıyor Sevgili Akrep! Dengeli ve mantıklı davranışlarınla çevrendekilerin ilgisini çekiyorsun. Ancak senin açık konuşmaların ve tutarlı davranışların tek başına yeterli değil. Bu yüzden ilişkilerinde kafa karıştırıcı bazı durumlar ortaya çıkabilir. Bize kalırsa sakin kalıp olacakları görmelisin.

Yay

Bugünlerde işler güçler ve kariyerin aklını meşgul ediyor Sevgili Yay! Ancak işler iyice karışmadan yani bir an önce, evdeki meselelere de biraz ilgi göstermelisin. İş hayatın ve sosyal hayatın arasındaki dengeyi de kurarsan kim tutar seni! İkili ilişkilerinde aklını karıştıran bazı durumlar netlik kazanabilir.

Oğlak

Ay bugün Başak burcunda ve seni her zamanki rutinlerinden uzaklaştırıyor. Daha önce denemediğin şeyleri denemek, uzun zamandır merak ettiğin şeyleri yapmak için uygun bir zaman. Ancak macera peşinde kaybolma sakın Sevgili Oğlak! Evdeki hesabın çarşıya uymayabilir de, unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

İnsanlarla bir araya gelmeye bayılıyorsun Sevgili Kova! Bugün de ziyaretlerin ve toplanmaların günü. Ancak kalabalıkta artacak yanlış anlaşılmalara ve karışıklıklara karşı tetikte olmalısın. Ortamdaki lider ruhunu fark etmemek için kör olmak lazım.

Balık

Ay bugün Başak burcunda ve senin ilişkiler evini aydınlatıyor. Sen zaten derin duyguların insanısın bugün daha derine dalabilirsin. Paranoyalardan uzak durduğuna emin olmalısın Sevgili Balık yoksa bugünün o güzel, gizemli havası kaçabilir.

Günlük takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın