Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılı “ İlahi Adalet Zamanı” 2022'de Neler Olacak? 2022 Yılında Türkiye'yi Neler Bekliyor?

2022 Yılı “ İlahi Adalet Zamanı” 2022'de Neler Olacak? 2022 Yılında Türkiye'yi Neler Bekliyor?

Merhaba sevgili Onedio okuyucuları! Yılbaşı, yılın en sevdiğimiz zamanlarından biri. Hem yeni bir yıla girmenin heyecanı, hem de yeni yılda bizi bekleyenlere karşı duyduğumuz merak tavan yapmış durumda. Sen de bizim gibi astrolojiyle ilgiliysen ve 2022'de astrolojik tahminlere göre neler olacağını merak ediyorsan, doğru yerdesin. Bakalım yeni yılda bizi neler bekliyor? Uzman Astrolog Özlem Recep, 2022 yılının Dünya ve Türkiye için gökyüzünün hareketlerini, kritik olaylarını, etkilerini Astrolojik olarak tahminlerini ve öngörülerini anlattı. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılında, 2003, 2006, 2010, 2013, 2018 yıllarında haksızlığa uğradığımız pek çok konunun şimdi Hakk-a teslim edileceği şahane bir dönemi yaşayacağız. Krizlerden güçlenerek çıkacağımız, ilahi yardımların her birimizle olduğu bir seneden geçeceğiz, mazlumun ahı kimsede kalmayacak.

Sene sonuyla birlikte Venüs Oğlak Burcunda retro pozisyonda olacak, çürümüş evlilikler bitme kararı alacak, özellikle 2018 ve 2019 yıllarında büyük krizler yaşamış ve birbirinden uzaklaşmış eşler yollarını ayırırken, yerine Mart ayından sonra yeni bir aşk gelebileceği gibi, uzunca süredir aşk-ı ve mutluluğu bulamamış ve bu konuda artık yüzüm gülmez diyenlerse aşkı ve mutluluğu bulacak. 1982 – 1998 yılları arasında doğanlar bir anda aşık olacak. Burada tek verebileceğim tavsiye bu kişinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız kendinize Şubat ayının ilk haftasına kadar zaman tanıyın ve sonrasında aşkınızın ilerleyeceği evlilik döngüsüne hızlandırın.

Uzunca süredir bebek tedavisi görenlerse sürpriz şekilde hamile kalacak, evlat hasretleri bitecek.

Uzman Astrolog Özlem Recep, 2022 yılının Dünya ve Türkiye için gökyüzünün hareketlerini, kritik olaylarını, etkilerini Astrolojik olarak tahminlerini ve öngörülerini anlattı. Detaylar haberimizde...

Erken Seçim Dönemi İçerisinde Olabiliriz

Erken Seçim Dönemi İçerisinde Olabiliriz

2021 senesinin sonundaki tutulmalar ve Venüs retrosuyla birlikte özellikle yabancı güçlerin ülkemiz için planlarının olabileceğini gösterirken, 2022 senesinin sonuna kadar bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken süreçlerden geçeceğiz. Erken seçim dönemi içerisinde olabiliriz, 2022 sonuyla birlikte. Uranüs Boğa ve etkilerini alt enerjileriyle birlikte 2024 yılına kadar yaşayacağımız Algol sembolizmasını detaylı incelediğimizde de deprem, doğa olayları ve hava olaylarıyla çokça karşılaşacağımızı, ülkemizin doğusunu da içine katıyorum ancak özellikle Marmara bölgesinde 2024 yılına kadar ki olan süreçte bina yapılandırmalarının doğal afetlere karşı kuvvetlendirilmesi gerektiğini ön görebilirim. 

Siyasi liderler ve önemli firmaları yöneten şirketlerle ilgili bazı karışıklıklar yaşanırken, bazı firmaların kapanma süreci içerisinde olunacak. Ülkemiz açısındansa sıkıntılar yaşansa da yükselen Vega yıldızı, krizlerin içerisinden çıkacağımızı, birlik ve beraberlik içerisinde olacağımızı temsil ediyor. Tüm dünya açısından siyasi liderlerle ilgili sansasyonel haberler duyacağız, hiç bilmediğimiz sırlar, ses kayıtları ve videolar ortaya çıkabilir.Dünya çapında dini kullanarak zarar vermek isteyen örgütlerin faliyete geçeceği, bireysel saldırı ya da kötülüklerin dinin altına saklanması, dinlerin içerisindeki mezhep farkını kullananların birbirlerine zarar verebileceği, üniversite ve öğretim kurumları içerisinde gizli faliyet ve emelleri olanların eylemlerinin olacağı bir yıllık döngü içerisindeyiz.

Özellikle 2022, Mart - Nisan - Mayıs aylarında Hindistan, Türkmenistan, Pakistan, Endonezya, Afganistan, Filistin gibi ülkelerde de müslümanların zarar görebileceği eylemler olabileceği gibi, ülkemizde de çeşitli terör eylemlerine karşı dikkatli olmalıyız.

Önemli gazeteci ve yazarlar, medyada olan kişiler, modacılar, isminden söz ettiren ilim sahibi kişilere yapılabilecek suikastlere açık bir tutulmadan geçerken, dünyada pek çok liderin kendi güvenliğine çok dikkat etmesi gereken bir döngünün içerisinde olacağız.

Gazla zehirleme ve patlamalarla eylem yapılması muhtemel. Mümkün olduğunca daha izole olmak, bireysel anlamda da kendi işimiz, evliliğimiz ve özel yaşantımıza zarar vermek isteyen gizli açık düşmanlara çok ama çok dikkatli olmamız gerekirken, dürtülerini ve dillerini tutamayan kötü niyetli kişilerle aramıza mesafe koymak bizi pek çok konudan koruyacaktır.

Şubat 2022 'den Sonra Dolar Düşecek! Kıtlık Zamanı Başlayacak…

Şubat 2022 'den Sonra Dolar Düşecek! Kıtlık Zamanı Başlayacak…

Finansal açıdan senenin başından bu yana bu döngülerin altını çizmiştim, senenin sonuyla birlikte dolar artışı devam edecek. Şubat 2022 den sonra düşmeye başlayabilir. Kıtlık zamanına giriyoruz, eldeki parayı tutmak gerekiyor. 2026 yılından önce ekonomide iyileşme maalesef ki göremiyorum.

Alternatif enerji kaynakları, fosil yakıtlar, petrol ve mermer ve yer altı maden sektörü ve hisse senetleri dünya çapında zorlanabilir. Maden ve yer altı kaynaklarının bulunduğu hisse senetleri kazandırırken, petrol ve ilaç sanayi kağıtlarındaki bekleyen hisse senetleriniz bulunuyorsa senenin sonuna kadar tutma taraftarı olalım.

Senenin sonu ile 2022 de petrol, altın yükselişe geçecek. Yeni vergi yapılandırmalar, emeklilik haklarımızla ilgili de kanun ve prosedürler gündemimizde olacak gibi görünüyor. Hukuksal konularla ilgili yeni düzenlemeler ve prosedürler aktif olurken, yurtdışı, vatandaşlık hakları, göçmenseniz green card gibi girişimlerin sonuçlanması, ithalat, sağlık çalışanları ve yükseköğretim konularıyla ilgili de gelişmeler yaşanacak ve yeni düzenlemelere gidilecek gibi görünüyor.

Dünya çapında idam ve idamla ilgili yeni yasaların çıkacağını, idam kurallarını benimseyen ülkelerin özellikle kadın, çocuk ve gençlere yönelik suçu günahı olmayan kişilerin zarar göreceği haberleri de alabiliriz. Bu tür eylemlerde olan ülkeler ise 2024 yılında yaşayacakları çok büyük felaketlerle adeta cezalandırılacaklar. Ülkemiz açısından turizm yaz aylarıyla birlikte önemli hareketlilik yaşayacaktır.

Sağlık açısından Aralık ayında gerçekleşecek Venüs Oğlak retro transiti, Corona Australis sabit yıldızı üzerinden geçerken, daha öncede dediğim gibi yeni ilaç ve tedavi yöntemlerini bizlere sunmuş olsa da, Aralık - Mart ayları arasında Corona Mutantına karşı oldukça dikkatli olmamız gerektiğinin altını çizmektedir.

1 yıllık süreç içerisinde şofben kullananlara ve soba kullananları uyarmak istiyorum. Sarin yıldızı aktif gaz zehirlenmeleri yaşanabilir. Dünyanın pek çok yerinde doğal gaz patlamaları, volkanik patlamalar ve kimyasal gazlardan etkilenecek, kimyasal üretim, gaz ve enerji üretimi yapan firmaların patlama riskleri önemli olaylarla karşılaşabiliriz.

Ulaşım firmaların yeni yasal düzenlemelerinin yanı sıra, korsan gemi ve uçak kaçırma haberleri duyabiliriz. Dağcı kayıpları ve dağcılık kazaları yaşanabilir.

30 Ekim 2022 - 14 Ocak 2023 Tarihleri Arasında Mars İkizler Burcunda

30 Ekim 2022 - 14 Ocak 2023 Tarihleri Arasında Mars İkizler Burcunda

30 Ekim ‪2022 - 14‬ Ocak 2023 tarihleri arasında Mars İkizler Burcunda Retro harekette bulunacak. Covid 19 açısından bu süreç hastalığın daha da rahatladığı ve alternatif ilaçların kullanılmaya başladığı bir döngüyü temsil ediyor olabilir. Korkmayın önümüzdeki döngüde ilaçlar daha da etkili olacak. Yeni buluşlarla karşılaşacağız. Corona döngüsünde hem biz yetişkinler hem de çocuklar daha dirençli olacağız. Ancak 2021 sene sonuyla birlikte Venüs Corona Australis takım yıldızının üstünde retro pozisyonda olacak. Sene sonu ve Mart ayına kadar mutasyonla ilgili dönem devam edecek, yine de temkini elden bırakmamak gerekiyor. Corona haricinde tıpta organ nakliyle ilgili yeni buluşlar yaşanacak, pek çok hastalığın tedavisiyle ilgili icatlar hastaları rahatlatacak.,

2022 Dünya Dışı Varlıklar ve Uzaylı Haberleri Duyacağız

2022 Dünya Dışı Varlıklar ve Uzaylı Haberleri Duyacağız

Size ütopik gelebilir ancak evrende eminim ki tek yaşadığımızı düşünmüyorsunuzdur, 2022 yılında dünya dışı varlıklar, uzaylılarla ilgili büyük açıklamalar duymaya ve bu açıklamaların zeminini 2021 sonuyla atılmasını sembolize ediyor.

Ülkemiz açısından spor ve sanatçıların Dünya çapında isimlerinden söz ettirecekleri başarıları duyup, gurur duyacağız. Dünya çapında Kore, Japonya, Çin ve Amerika arasında ciddi gerilimler yaşanabilir.

  • Aralık 2021 ile Aralık 2022 ayları arasında suyun imtihanı Hint okyanusu, Japonya tsunami tehlikesi yaşayabilir.

  • Kraliyet üyelerinden birinin rahatsızlığını duyacağız ama 2024 yılından önce kayıp beklemiyorum.

  • Çin maden ve toprakla ilgili senenin sonu itibariyle büyük bir sıkıntı başlayabilir.

  • Amerika ve Kanada’da hava ve toprak, deprem doğa olaylarıyla ciddi zorlanacak görünüyor.

  • Dünyaca ses getiren Amerikalı bir ünlünün kayıp haberini duyabiliriz. Kasım ve Şubat 2022 aylarında da ülkemiz için önemli bir ismin kaybını duyabiliriz. Tüm dünya açısından siyasi liderlerle ilgili sansasyonel haberler duyacağız, hiç bilmediğimiz sırlar, ses kayıtları ve videolar ortaya çıkabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022’nin En Şanşlı Günü “5 Mart”

2022’nin En Şanşlı Günü “5 Mart”

5 Mart 2022 Jüpiter Güneş Kavuşumu yaşanacak olup, dua ve dilekler için gün boyu kapılar ardına kadar açılacak. Özellikle ortalama 2 yıldır belirsizlik yaşadığımız konulardan yana bizi destekleyen ve hak edenlere hayalini gerçekleştirmek için fırsatlar tanıyacak olan güzel bir gökyüzü bizimle birlikte olacak.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın