Görüş Bildir
Haberler
Bünyelerde Sıcak Çikolata Etkisi Yapan 55 Film

Bünyelerde Sıcak Çikolata Etkisi Yapan 55 Film

Bu soğuk günlerde battaniyenin altına girip gün boyu izlemelik filmlerle karşınızdayız. İşte birbirinden keyifli 55 film:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Forrest Gump | IMDb: 8,8 (1994)

1. Forrest Gump | IMDb: 8,8 (1994)

Forrest Gump, IQ’sü düşük, basit bir adamdır, ama iyi niyetlidir. Annesi ona hayat dersleri verir (“Hayat birkutu çikolataya benzer”), sonra da kaderine terk eder. Forrest Vietnam’a gitmek için orduya katılır, Dan ve Bubba ile arkadaş olur, madalya kazanır. Ondan beklenmeyen pek çok şey yapar, hatta Başkan’la birkaç kez karşılaşır. Ama ne yapsa, çocukluk arkadaşı ve tek aşkı Jenny’yi unutamaz.

13 dalda Oscar adayı olan Forrest Gump altı dalda ödülü aldı: Film, yönetmen Robert Zemeckis ve aktör Tom Hanks de bunlar arasında. Winston Groom’un 1986’da çıkan kitabı, ancak filmden sonra bir çoksatan oldu. Meşhur koşma sahnesine ise gerçek bir olay esin kaynağı oldu. 1982’de 16yaşındaki Louis Michael Figueroa, Amerikan Kanser derneği yararına New Jersey’den San Francisco’ya kadar koşmuştu.

IMDb

2. It's A Wonderful Life / Şahane Hayat | IMDb: 8,6 (1946)

2. It's A Wonderful Life / Şahane Hayat | IMDb: 8,6 (1946)

İflasın eşiğine gelen George Bailey (James Stewart) bir Noel gecesinde kendini nehre atarak intihar etmek üzeredir. Doğduğundan bu yana aynı küçük kasabada yaşayan Bailey kendisini buraya ve insanlarına adamış, hoşgörülü, güvenilir ve yardımsever bir insandır. Büyük bunalım'ı hasarsız atlatmış,babasından devraldığı konut ve finans şirketi aracılığı ile kasabalıların neredeyse tamamını konut sahibi yapmıştır. Bu arada para kazanmayı, mimar olma fırsatını,dünyayı gezmeyi, kısaca tüm hayallerini ertelemek zorunda kalmıştır. Kasabaya yaptığı bunca iyilik kötü yürekli banker Henry F. Potter (Lionel Barrymore)'ın çıkarları ile çakışır. Potter, Bailey'in sürekli peşindedir artık. Birgün aradığı fırsat çıkar ve Finans şirketine ait önemli bir miktarda para Bailey'in alkolik ve yaşlı amcası Billy Bailey (Thomas Mitchell)'in dalgınlığı sonucunda Potter'ın eline geçer. Banka müfettişlerinin yaptığı bir denetlemeden sonra şirketin açığı ortaya çıkar. Bu iflas ve tutuklanma anlamına gelmektedir.

IMDb

3. Amelie | IMDb: 8,4 (2001)

3. Amelie | IMDb: 8,4 (2001)

Bir kafetaryada garson olarak çalışan Amêlie'nin hayatı sıradan ve sıkıcı görünse de 'O' idare etmektedir. Tek problemi, hayatında bir erkeğin olmamasıdır.

Amêlie, bir gün rastlantı sonucu, dairesinde içinde başkasına ait çocukluk anıları olan,eski bir kutu bulur. Kutuyu, arayıp bulduğu ve artık orta yaşlı bir adam olan sahibine, kimliğini gizleyerek iade eder. Bu olaydan sonra hem adamın hem de Amêlie'nin yaşamı tümden değişir. Amêlie, komşularının ve ev arkadaşlarının hayatlarını küçük, muzip sürprizlerle yaşanır hale getirmek için var gücüyle çalışan bir iyilik meleğine dönüşür...

Kötüçekilip atılmış vesikalık fotoğraf koleksiyonu yapan ve lunaparktaki 'korku trenindeki hayalet' olarak çalışan(!) Nino'nun, kaybettiği çok değerli fotoğraf albümü Amêlie'nin eline geçince. Amêlie bu kez onun peşine düşer...

Birbirleri için yaratılmış olan Amêlie ve Nino'nun yollarının kesişmesi, ancak Paris'te gerçekleşebilecek bir mucizedir.

Son yılların en ilginç romantik komedilerinden biri olan Amêlie, size gerçek aşkın büyüsünü hatırlatacak.

IMDb

4. Eternal Sunshine of the Spotless Mind / Sil Baştan | IMDb: 8,4 (2004)

4. Eternal Sunshine of the Spotless Mind / Sil Baştan | IMDb: 8,4 (2004)

Joel Barish, iki yıl boyunca beraber olduğu sevgilisinden oldukça şaşırtıcı bir haber alıyor. Kadın, bir teknolojik deneye katılarak, ilişkilerini tamamen hafızasından silmiştir. Yani Barish'in kim olduğunu bile hatırlamamaktadır. Bu gelişme üzerine küplere binen adam, aynı prosedürü kendi üzerinde de gerçekleştirmek ister...

Film, adamın hafızaları silinirken, yaşanılan ilişkiyi gözler önüne serer. Adam da bir kez daha oldukça iyi başlayan ve sonradan tadı kaçan ilişkiyi izler. Fakat zaman geçtikçe ve sıra yaşanılan güzel şeylere gelince, üzerindeki müdaheleyi durdurmak ister. Pişman olmuştur!

IMDb

5. Good Will Hunting / Can Dostum | IMDb: 8,3 (1997)

5. Good Will Hunting / Can Dostum | IMDb: 8,3 (1997)

Will Hunting (Matt Damon), son derece zeki fakat eziyet çekmiş genç bir adamdır. Bir matekatik dehasıdır. Yine başını derde sokan kahramanımızı, onun dehasını keşfeden Matematik Profesörü Lambeau (Stellan Skarsgaard) kurtarır ama iki şartı vardır: Will, Lambeau ile matematik derslerine katılmalı ve terapiye başlamalıdır.

Bütün olup bitenler sırasında çekici ve yakışıklıBay Hunting, başarılı ve güzel bir kızın ilgisini çekmeyi başarır. Katı ve talepkar profesör bu her an dönüşmeye hazır gençte bir kıvılcım ateşle güzel kız ise ona sevmeyi ve sevilmeyi öğretirken terapisti tüm ruhsal problemlerini bir bir çözmesine yardım eder.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Princess Bride / Prenses Gelin | IMDb: 8,1 (2003)

6. The Princess Bride / Prenses Gelin | IMDb: 8,1 (2003)

Büyükbaba yatağın ucunda torununa babadan oğula geçen bir masalı anlatmaktadır. O anlatmaya devam ettikçe masal canlanmaya başlar...

Prens Humperdinck, güzel prenses Buttercup ile evlenmek istemektedir. Ancak prensesin bu kötü kalpli prenste gönlü yoktur. Bunun üzerine Buttercup kaçırılır. Onu kurtacak kişi çocukluğunda prensese aşık, şimdi ise aranan bir korsan olan Westley'dir.

Westley prensesin izinden giderken, kötü kalpli şövalyeler, devler ve süper güçlere sahip yaratıklarla savaşmak zorunda kalacaktır.

IMDb

7. Groundhog Day / Bugün Aslında Dündü | IMDb: 8,1 (1993)

7. Groundhog Day / Bugün Aslında Dündü | IMDb: 8,1 (1993)

Bir hava durumu spikeri olan Phil Connors (Bill Murray), yapımcısı (Andie MacDowell) ve sevimli kameramanı ile birlikte Pennsylvania'daki Punxsutawney kasabasına geleneksel Groundhog Day şenliklerini görüntülemek için gönderilir. O gün, belki de Phil'in hayatının en kötü günüdür, ama bundan beteri de vardır: Phil'in karabasanı, her gün tekrarlanır. Artık her gün, onun için Grounhog Day yeniden yaşanmaktadır. Phil, o gün olacak her şeyi bildiği için bunun avantajlarını kullanmayı zamanla öğrenir. Ama, hayatının kadının kalbinikazanması için daha yapması gereken çok şey vardır...

IMDb

8. Intouchables / Can Dostum | IMDb: 8,1 (2011)

8. Intouchables / Can Dostum | IMDb: 8,1 (2011)

Yamaç paraşütü kazasından sonra sakatlanan zengin bir aristokrat olan Philippe evde kendisine yardımcı olması için banliyöde yaşayan Driss'i işe alır. Driss ise yeni hapisten çıkmıştır vebu iş için hiç de uygun değildir. Ama bu iki adam bir şekilde birbirlerine benzemektedir. Tamamen farklı dünyalara ait olmalarına ve her konuda farklı zevklere sahip olmalarına rağmen, hem olağan dışı hem de bir o kadar güçlü bir dostluk kurarlar...

IMDb

9. Stand by Me / Benimle Kal | IMDb: 8,1 (1986)

9. Stand by Me / Benimle Kal | IMDb: 8,1 (1986)

Stephen King'in küçük bir romanından uyarlanan bu filmde, yazar (Richard Dreyfuss) kendi ve üç diğer arkadaşının yaşadığı macerayı ve kahramanlıklarını anlatıyor. Bu çocuklar, 1950'lerde Oregon ormanlığında kayıp bir çocuğun cesedini aramaya koyulurlar. Yol boyunca daha da yakınlaşan çocuklar birbirleri hakkında da çok şey keşfederler.

IMDb

10. A Christmas Story / Yılbaşı Hikayesi | IMDb: 8,1 (1983)

10. A Christmas Story / Yılbaşı Hikayesi | IMDb: 8,1 (1983)

Dokuz yaşındaki Ralphie, yılbaşı hediyesi olarak Daisy Brand Red Ryder 200 atış kapasiteli havalı tüfeğin hayalinikurmaktadır. Ne yazık ki annesi gözüne zarar vereceğini söylerek bu hediyeye karşı çıkmakta, Ralphie de bu tüfeği elde etmenin yollarını aramaktadır. Küçük kardeş Randy ise ayrı bir eğlence kaynağıdır. Aile babası yaşlı adam Mr.Parker ise radyo yarışmasından kazandığı enterasan ödülle gurur duymakta, herkesin bunu görebileceği şekilde sergilemek istemektedir.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Sound of Music / Neşeli Günler | IMDb: 8 (1965)

11. The Sound of Music / Neşeli Günler | IMDb: 8 (1965)

1930'lu yılların Avusturya'sında Salzburg yakınlarında bir manastırda yaşayan Maria (Julie Andrews)'nın ne kadar gayret gösterse de bir rahibe olmak için gerekli niteliklere sahip olmadığı anlaşılır.

Her gün dağlara çıkıp şarkı söylemekten hoşlanan hayat sevinci ile dolu cıvıl cıvıl bir kız olan Maria sürekli olarak sabah dualarını kaçırmakta, manastırdaki işlerini aksatmaktadır. Baş rahibe Abbess (Peggy Wood) yemin edip bir rahibe olmadan önce gerçekdünyayı biraz daha tanıyabilmesi için Maria'yı bir mürebbiye arayan yedi çocuklu Kaptan Von Trapp (Christopher Plummer)'ın malikanesine gönderir. Donanmadan emekli olmuş Kaptan'ın karısı yeni ölmüştür. Soğuk ve mesafeli bir insan olan kaptan çocuklarını askeri bir disiplin içindebüyütmektedir. Babaları ortada olmadığında bütün haşarılıklarını ortayadöken çocuklara mürebbiye dayanmamaktadır. Kısa sürede işi bırakan onlarca mürebbiyenin sonuncusu olan Maria iyimserliği ve müziğin de yardımı ile çocukların kalbini kazanmayı başarır. Arkasından da Kaptan'ın güvenini kazanır.

IMDb

12. Big Fish / Büyük Balık | IMDb: 8 (2003)

12. Big Fish / Büyük Balık | IMDb: 8 (2003)

Edward Bloom (Ewan McGregor) hayatı boyuncabüyük arzuların,tutkunun ve inanılmaz bir öykünün adamı olmuştur. Hayatının son yıllarında, oğlu William'a (Billy Crudup) büyük bir sır bırakır...

Will şimdi, babasını tanımak için onun inanılmaz maceralarına geri dönerek parçaları biraraya getirmeye ve gerçek resmi tamamlamaya çalışmaktaktadır.

IMDb

13. The Perks of Being a Wallflower / Saksı Olmanın Faydaları | IMDb: 8 (2012)

13. The Perks of Being a Wallflower / Saksı Olmanın Faydaları | IMDb: 8 (2012)

Stephen Chbosky'nin yazdığı romandan uyarlanan filmde, ilk aşkıyla (Emma Watson), en yakın arkadaşının intiharıyla ve kendi akıl hastalığıyla mücadele eden 15 yaşında sevimli ve naif Charlie'nin (Logan Lerman) hikayesini anlatılıyor.

Charlie'ninhayatında bu tür sorunlar varken, bir diğer yandan ait olduğu bir grup insanı bulmaya çalışmaktadır. Kendisinden birkaç yaş büyük iki genç içene kapanık Charlie'yi kanatları altına alırlar ve onu gerçek dünyayla tanıştırırlar...

IMDb

14. Little Miss Sunshine / Küçük Gün Işığım | IMDb: 7,9 (2006)

14. Little Miss Sunshine / Küçük Gün Işığım | IMDb: 7,9 (2006)

Küçük Gün Işığım, bilinen kalıpları kıran bir Amerikan yol komedisi. Küstahça hicvi yanında derin insani mesajlar taşıyan filmin son yılların aile komedi dramalarından çok farklı bir anlatım dili seçmesi de filmin bir çok uluslararası festivalde ve tabii ki Oscar Ödüllerinde dikkati çekmesini sağlamıştır.

Hoover ailesinin her bireyi denemekten yılmayan sıcak insanlar... Baba Richard,umutsuzca iyimser motivasyonu yüksek bir konuşmacı.. yıllarca kendi geliştirdiği bir programı satıp başarılı olma hayalinin peşinden gitmiş... Başarıyı yakalayamadan... Anne Sheryl ailesinin egzantrik sırlarıyla yoğrulmuş, özellikle de erkek kardeşine ait olanları... Ve tabii genç Hoover'lar... Gözlüklü, hafifçe tombul, zeki mi zeki Olive... Bir çocuk güzellik yarışması olan Miss Little Sunshine'da kazanmayı düşlemektedir. Ağabeyi Dwayne, dünyaya kızgın, Nietzsche hayranı ve savaş pilotu olmaya kararlı bir delikanlı... Ve büyükbaba söyleyecek çok sözü olan,görmüş geçirmiş ama kendisine sözü geçmeyen ve bağımlılıkları yüzünden başı beladan kurtulmayan biri...

Bir Volswagen minübüse doluşup ailelerinin en küçük bireyinin hayalini gerçekleştirmek için California'ya doğru yola çıkarlar... Bu üç günlük traji komik yolculuk sürprizlerle ve aile fertlerin hayal bile edemeyeceği bir sonla tamamlanacaktır...

IMDb

15. The Pursuit of Happyness / Umudunu Kaybetme | IMDb: 7,9 (2006)

15. The Pursuit of Happyness / Umudunu Kaybetme | IMDb: 7,9 (2006)

The Pursuit of Happyness / Umudunu Kaybetme’de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeyeçalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher’ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder..

Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini

kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.

Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. As Good As It Gets / Benden Bu Kadar | IMDb: 7,8 (1997)

16. As Good As It Gets / Benden Bu Kadar | IMDb: 7,8 (1997)

Jack Nicholson psikolojik rahatsızlığı olan, saplantılı ve sivri dilli bir aşk romanı yazarı Melvin Udall rolünde...

Melvin'in günlük programında değişmeyen şey, civardaki bir kahvede yaptığı kahvaltısı. Helen Hunt ise ona tahammül edebilen tek garson olan Carol rolünde. Ancak Carol, astımlı oğlunu büyütmeye çalışan bekar bir anne olduğu için yaşam onun için çok zor. Greg Kinnear, Melvin'in karşı komşusu olma talihsizliğine uğramış yetenekli bir ressam. Sanat dünyasının yeni göz bebeği ve eşcinsel olması, Melvin'in öfkesini çekmesi için yeterli bir neden.

Gerçek mutluluğu yakalama şansı hiç yokmuş gibi görünen bu üç New Yorklu'nun kaderi gelişen olaylarla birleşiyor. Ayrıca Verdell adında minik ve çirkin ama sevimli bir köpek var. Huysuz bir bireyin çevresindeki insanlarla birlikte yaşadığı değişimleri anlatan bir romantik komedi .

IMDb

17. Mary Poppins | IMDb: 7,8 (1964)

17. Mary Poppins | IMDb: 7,8 (1964)

Banks ailesi dadılarının işten ayrılmasının ardından çocukları Jane ve Michael ile ilgilenecek yeni bir dadı bulmanın telaşındadır. Bir süre sonra karşılaştıkları Mary Poppins isimli dadı, görünüşünün aksine sürprizlerle dolu bir kadındır. Görevi kabul eden Mary Poppins kısa süresonra tüm gerçeküstü yeteneklerini sergilemeye başlar. Sihirli güçlere sahip olan Mary Poppins sihirli şemsiyesini kullanarak uçabilmektedir. Süper dadı bu yolla çocukları da mucizevi yolculuklara çıkarmaktadır. Onları farklı maceralara sürükleyen dadının tek şartı bu büyülü yolculuklardan ailelerine bahsetmemeleridir.

IMDb

18. Remember the Titans / Unutulmaz Titanlar | IMDb: 7,8 (2000)

18. Remember the Titans / Unutulmaz Titanlar | IMDb: 7,8 (2000)

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan REMEMBER THE TITANS, sürtüşme, küskünlük ve güvensizlikle ikiye bölünmüş bir kasabanın bir zaferle nasıl tek yürek haline geldiğini anlatıyor.

Yıl 1971... Takımını 15 yıl sezon şampiyon yapan futbol koçu Bill Yoast'un (Patton) yerine 1.koçluğa Herman Boone (Washington) getirilir..Bu iki adamın aralarındaki farklılığın nasıl üstesinden geldikleri ve birbirine düşman bir grup genç adamı nasıl şampiyonlara dönüştürdüklerini izleyeceksiniz. Heyecan, bağlılık ve takım ruhuyla olağanüstü bir zaferin hikayesini yazan şampiyonlara... Siz ve aileniz Titanlar'ı asla unutamayacak!

IMDb

19. (500) Days of Summer / Aşkın (500) Günü | IMDb: 7,8 (2009)

19. (500) Days of Summer / Aşkın (500) Günü | IMDb: 7,8 (2009)

Alışılmamış türde bir romantik komedi olan film, aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur.

Ne var ki Summer ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir.

IMDb

20. Moonrise Kingdom | IMDb: 7,8 (2012)

20. Moonrise Kingdom | IMDb: 7,8 (2012)

1960'lı yıllarda New England kıyılarındaki bir adada geçen filmde, birbirlerine aşık olan genç bir erkek ile genç bir kız beraber kaçmaya karar veriyor. Kasabadaki farklı gruplar iki genci bulmak için harekete geçiyor. Kasaba altüst olur. Ama bu çok da kötü bir durum olmayabilir.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Goonies | IMDb: 7,8 (1985)

21. The Goonies | IMDb: 7,8 (1985)

ABD'nin batı sahilinde olan Oregon'da bir kasabada yaşayan bir grup çocuk, evleri golf sahası yapılmak için yıkılmak üzere iken, tavan arasında buldukları tarihi bir harita ile efsanevi korsan 'Tek Göz Willie' 'nin definesini aramaya çıkarlar. Yerin altında, deniz mağaralarında devam eden yolculukları sırasında sayısız korsan tuzaklarının yanısıra, polisin aradığı 'aile çetesi' 'Fratelli''lerle de mücadele etmek zorunda kalan çocukların umudu bulacakları korsan hazinesinin yardımı ile evlerini ve mahallelerini golf sahası olmaktan kurtarmaktır...

IMDb

22. Eat Drink Man Woman | IMDb: 7,8 (1994)

22. Eat Drink Man Woman | IMDb: 7,8 (1994)

Yaşlıca bir yemek şefi olan Chu, üç kızı ile birlikte yaşamaktadır. İçlerinden ortanca olanının gelecek planları, umulmadık olaylarca etkilenir. Bununla beraber aynı evde yaşadığı diğer insanların da hayatları bir şekilde değişmeye başlayacaktır. Aile, her pazar akşamı Chu'nun geleneksel Çin mutfağının en güzel örnekleri ile donattığı sofranın başında toplanır. Chu'nun en büyük kızı Jia-Jen, bir kimya öğretmenidir. Ortanca kızı Jia-Chien bir hava yolu şirketinde yöneticilik yapmakta ve Jia-Jen'e kıyasla oldukça dışa dönük, özgür bir hayat yaşamaktadır. Chu'nun küçük kızı Jia-Ning ise bir hamburgercide çalışmaktadır.

IMDb

23. Nebraska | IMDb: 7,8 (2013)

23. Nebraska | IMDb: 7,8 (2013)

İyiden iyiye yaşlanmakta olan alkolik baba Woody Grant, piyangodan büyük ödülü kazandığını öğrenerek ödülünü almak için Montana'dan Nebraska'ya doğru uzun bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Ailesinden kimse söylediklerini ciddiye almasa da yirmili yaşlardaki oğlu pek de istemeyerek bu yolculuk esnasında babasının yanında yer almaya karar verir.

IMDb

24. Billy Elliot | IMDb: 7,7 (2000)

24. Billy Elliot | IMDb: 7,7 (2000)

Kuzey İngiltere'de 1984 yılında yaşanan madenci grevinin sosyal bir zemin olarak karşımıza çıktığı film, ağabeyive babası greve katılan 11 yaşındaki bir çocuğun tek başına ayakta durma savaşını ve içsel mücadelesini anlatıyor. Boks ringini terkedip bale dersleri almaya başlayan Billy Elliot'un seçimi ailesi tarafından yadırgansa da, bale hocası Bayan Wilkinson ona arka çıkacaktır.

IMDb

25. Love Actually / Aşk Her Yerde | IMDb: 7,7 (2003)

25. Love Actually / Aşk Her Yerde | IMDb: 7,7 (2003)

Karakterler aşık oluyor, aşktan uzaklaşıyor, kimisi doğru insanla birlikte, kimisi yanlış insanla birlikte, bazıları kaçamak arıyor, bazıları büyük hasar almış, kimisi deplatonik aşık: kısacası aşka dair her şey var bu filmde. Farklı karakterlerin bir şekilde birbirleriyle bağlantılarının olması konuyu daha ilginç hale getiriyor. Tipik ingiliz mizahıyla süslenmiş, gerçek hayatı yansıtan bir romantik komedi.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. The Station Agent / Hayatın İçinden | IMDb: 7,7 (2003)

26. The Station Agent / Hayatın İçinden | IMDb: 7,7 (2003)

Zamanının çoğunu tek başına geçiren Fin McBride'ın (Peter Dinklage) trenlere özel bir tutkusu vardır ve çok geçmeden sessiz sedasız bir kasabada kendisine miras kalan terk edilmiş bir tren istasyonunda yaşamaya başlar...

Arkadaşlık hakkında bir komedi olan filmi... İzlerken gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmayacak...

IMDb

27. Flipped / İlk Aşk | IMDb: 7,7 (2010)

27. Flipped / İlk Aşk | IMDb: 7,7 (2010)

Bryce ve Julie ikinci sınıfta tanışmıştır. Küçük Juli, Bryce'ın hayatına girmesi ile ilk aşkını da tatmış olur. Ancak durum Bryce için aynı değildir. Kızlardan korkan, utangaç ve sıkılgan Bryce, her ne kadar Juli'yi kaybetmek istemese de, kızın ısrarıve 'hayır' cevabını kabul etmemesi canını sıkmaktadır.

Aradan geçen altı yıl boyunca Juli ve Bryce için işler daha da zorlaşır. Karşı evlerde oturan ve aynı okula devam eden Juli ve Bryce artık ergenlik çağına girmişlerdir. Zaman zaman birbirlerinden uzaklaşsalar da, aralarında hala bir bağ vardır.

IMDb

28. The Blind Side / Kör Nokta | IMDb: 7,7 (2009)

28. The Blind Side / Kör Nokta | IMDb: 7,7 (2009)

Babasının kim olduğunu bilmeyen, annesi uyuşturucu müptelası, onüç kardeşin arasında kimsenin umursamadığı Afro Amerikan genç bir çocuğun hayatı sokaklarda geçmektedir. Okuma yazma bilmeyen, okulda son derece başarısız olan bu çocuk, Cumhuriyetçi zenginbir aile tarafından himaye edilmeye başlandığında hayatı değişecektir. Okulda futbola başlayan genç, sonunda kendi yeteneğini keşfetmiştir. Ve bir gün Ulusal Futbol liginin en çok aranan sporcularından biri olacaktır...

IMDb

29. 50/50 / Şansa Bak | IMDb: 7,7 (2011)

29. 50/50 / Şansa Bak | IMDb: 7,7 (2011)

Kanser olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız,zamanla hangi süreçleri yaşardınız? Öğrenince şoke olmak, sonrasında durumu inkar etmek, kansere karşı savaş ilan etmek ve en sonunda kabul etmek? Peki ya bilimsel olarak yüzde 50 yaşama şansınız varsa?

IMDb

30. About Time / Zamanda Aşk | IMDb: 7,7 (2013)

30. About Time / Zamanda Aşk | IMDb: 7,7 (2013)

Genç yaştaki Tim Lake, ailesiyle birlikte sıra dışı bir yeteneğe sahiptir: zamanda yolculuk. Bu yeteneklerini keşfettiklerinde, Tim hayatının farklı yönlerini değiştirmek için bu özelliğini kullanmaya başlar. Mary adında bir kıza aşık olur çalışmak için Londra'ya taşınır. Tim gizli yeteneği ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirir ama genç adam yakın zamanda her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini fark edecektir...

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Fried Green Tomatoes / Kızarmış Yeşil Domatesler | IMDb: 7,6 (1991)

31. Fried Green Tomatoes / Kızarmış Yeşil Domatesler | IMDb: 7,6 (1991)

Abartısız oyunculuklar... Başarılı bir atmosfer... Etkileyici bir film...

Fannie Flagg'in romanından uyarlanan Kızarmış Yeşil Domatesler, feminizmin ilk adımlarına dair ipuçları verirken bir yandan da cinsiyetler arasında süregelen çatışmaları gözler önüne seriyor. Kadınlık, dostluk ve özgüven hakkındaki bu sımsıcak filmde Oscar ödüllü oyuncular Kathy Bates ve Jessica Tandy'ye Mary Stuart Masterson ve Mary-Louise Parker eşlik ediyor.

Evliliği yolunda gitmeyen ve orta yaş bunalımına giren Evelyn Couch, bir bakımevinde tesadüfen tanıştığı Ninny ile arkadaş olur. Onu her ziyaret edişinde, Ninny gençliğinde tanık olduğu bir dostluğun öyküsünü anlatır: 1920'ler Amerika'sında, siyah-beyaz çatışmasının en yoğun olarak yaşandığı günlerde, birçok zorluğa göğüs geren Idgie ve Ruth'un dostluğunun... Bu iki kadının öyküsünden ilham alan Evelyn, Ninny'nin de yardımıyla kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başaracak ve hayata yeniden tutunacaktır.

IMDb

32. Stranger Than Fiction / Lütfen Beni Öldürme | IMDb: 7,6 (2006)

32. Stranger Than Fiction / Lütfen Beni Öldürme | IMDb: 7,6 (2006)

Herkesin senin hayatının bir hikaye olduğunu biliyor. Ama ya bir hikaye, bu kez senin hayatının ta kendisi ise? Harold Crick, vasat bir IRS ajanıdır. Monoton, sıkıcı ve sürekli kendisini tekrar eden türden. Ancak bir gün tüm bunlar değişir çünkü Harold, kafasının içinde ona hayatını dikte eden bir yazarın sesini duymaya başlamıştır. Harold, bu sesi televizyonda gördüğü saygın bir yazarın sesine benzetir. Ancak hikaye ne vakit Harold’ın öleceğinden dem vurur, Harold bu hikayeyi yazanın peşine düşer. Yaşamını kurtarmak uğrunda yazardan hikayenin sonunu değiştirmesini isteyecektir. Çok geç kalmadan.

IMDb

33. When Harry Met Sally... / Harry ile Sally Tanışınca | IMDb: 7,6 (1989)

33. When Harry Met Sally... / Harry ile Sally Tanışınca | IMDb: 7,6 (1989)

Harry Burns (Billy Crystal) ve Sally Albright (Meg Ryan), ilk kez üniversiteyi bitirdiklerinde karşılaşır ve Chicago’dan New York’a yaptıkları uzun yolculukta sohbet ederler. Ne var ki, kadın-erkek ilişkisi konusundaki fikirleri birbirine taban tabana zıttır. Harry’e göre, erkeklerle kadınlar arasında platonik bir ilişki imkansızdır. Sally ise iki cinsin seks olmadan da yakın arkadaş olabileceğine inanır.Yemek molasında Harry çekici olduğunu söyleyince Sally onu kendisiyle flört etmekle suçlar, öfkeyle ayrılırlar.

Beş yıl sonra uçakta rastlaşırlar, ikisinin de ilişkisi vardır. Harry arkadaş olmak ister, Sally kabul etmez. Beş yıl sonra New York’ta bir kitapçıda karşılaşırlar. Kahve içer, sona ermiş ilişkilerini konuşur, arkadaş olmaya karar verirler.

IMDb

34. Sideways | IMDb: 7,6 (2004)

34. Sideways | IMDb: 7,6 (2004)

California'nın sahilinden yola şarap tatmak için yola çıkan 30'lu yaşlardaki ikili Miles (Paul Giamatti) ve Jack (Thomas Haden Church) beklenmedik bir yola saparak, olgunlaşmaya başlıyorlar. Ve bu birbirlerine hiç benzemeyen ikili çok geçmeden kendilerini şarap, kadın ve kahkaha içinde buluyorlar.

IMDb

35. Hugo | IMDb: 7,6 (2011)

35. Hugo | IMDb: 7,6 (2011)

Brian Selznick'in sihir temalı çocuk romanından uyarlanan olan film, Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye teşebbüs etmesiyle yaşadığı gizemli macerayı konu ediyor.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

36. Juno | IMDb: 7,5 (2007)

36. Juno | IMDb: 7,5 (2007)

Lise öğrenci olan yeniyetme Juno, hoşlandığı erkek arkadaşı Bleeker ile birlikte olur. Ancak bu beraberlik onu hiç istemediği bir duruma sokacaktır. Juno hiç olmayacak bir zamanda umulmadık bir şekilde hamile kalmıştır. Ancak genç kız sıradışı bir çözüm üretir. Bebeğini dokuz ay boyunca karnında taşıyacak ve onu varlıklı bir aileye verecektir. Bu konuda Juno'ya ailesi de destek çıkmaktadır. Bununla birlikte Juno gittikçe olgunlaşmaya başlar ve yetişkinler ile gençler arasındaki ayrımda nereye ait olduğunu bilemez.

IMDb

37. Begin Again / Yeniden Başlamak | IMDb: 7,5 (2013)

37. Begin Again / Yeniden Başlamak | IMDb: 7,5 (2013)

Hayallerini New York’ta gerçekleştirmek isteyen sevgilisinden ayrılmasıyla Gretta'nın iniş çıkışlarla dolu hayatı da değişir. Burada bir başına kalan Gretta, şans eseri tanıştığı bir yapımcı sayesinde kaderine meydan okuyacaktır...

IMDb

38. Pleasantville / Yaşamın Renkleri | IMDb: 7,5 (1998)

38. Pleasantville / Yaşamın Renkleri | IMDb: 7,5 (1998)

Gary Ross'un yönettiği 'Pleasantville'de filmle aynı adı taşıyan tümüyle hayali bir kasaba, gerçekte yaşamın tehlikelerini ve gülünç yanlarını deneyimlemek için mükemmel bir zemin oluşturdu. Bu fantastik serüven filminde, 20. yüzyıl sonlarının iki gencinin tuhaf bir rastlantı sonucunda kendilerini o kasabada bulmalarını ve 50'li yılların siyah-beyaz ütopyalarına sıkışıp kalmış o esrarengiz kasabanın sakinlerinin yaşamlarına renk katmalarına, hatta bir devrim başlatmalarına tanık olacağız. Pleasantville adını taşıyan bukasabanın sakinleri, yaşamlarında ilk kez duygusal kökenli keyifleri, farklı arzuları ve bilinmeyeni ürkütücülüğünü deneyimlemek zorunda kalırlar.

Bunların yanısıra şiddetin getirdiği terör duygusunu ve aşkın getirdiği harika duyguları da tatmak zorundadırlar. Bundan sonra artık yaşam denilen olaya eskisi gibi siyah-beyaz bakmaları mümkün olmayacaktır.

IMDb

39. Bella | IMDb: 7,4 (2006)

39. Bella | IMDb: 7,4 (2006)

Milyon dolarlık bir anlaşma imzalama arifesinde, bazı olaylar silsilesi bir yıldız futbolcunun kariyerini beklenmedik şekilde sonlandırır. New York'ta geçimini kıt kanaat sağlayan güzel bir garson kız, kendisi hakkında hiç hazırlıklı olmadığı bazı şeyler keşfeder. Ve geri dönüşü olmayan bir anda, ikisinin de hayatı tepetaklak olur... ta ki basit bir jest hareketi, ikisinin de yollarını kesiştirip, olağan bir günü unutulmaz bir deneyime dönüştürene kadar.

IMDb

40. The Bucket List / Şimdi ya da Asla | IMDb: 7,4 (2007)

40. The Bucket List / Şimdi ya da Asla | IMDb: 7,4 (2007)

Milyoner Edward ile araba tamircisi Carter'ın dünyaları apayrıdır. Yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: Hayatlarının kalan kısmını yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle barışma ihtiyacı. Birlikte araba seyahatine çıkarlar ve bu süreçte dost olup, hayatı dolu dolu, hoşgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

41. Chef / Şef | IMDb: 7,3 (2014)

41. Chef / Şef | IMDb: 7,3 (2014)

Carl Casper şık bir restoranda çalışan bir baş aşçıdır. Kendi mutfağına ait yemekleri nefistir ama lokantanın menüsüne bağımlı çalıştıkça yaratıcılığı ve ona bağlı olarak da yemeklerinin lezzeti düşüşe geçer. Üstelik önemli bir gurmenin yemekleri hakkında yaptığı olumsuz eleştiriler Carl için bardağı taşıran son damla olur. Yeteneğine rağmen kariyerinde düşüşe geçtiğini hisseden Carl´a tam da bu dönem bir teklif gelir: ikinci el bir bir yemek karavanı al ve kendi işinin patronu ol! Oğlu Percy ve eski bir arkadaşı olan Martin’in yardımıyla Carl Amerika yollarında yemeğe ve yeni lezzetlere ve de en önemili hayata dair tutkusunu yeniden keşfedecektir.

IMDb

42. St. Vincent / Benim Komşum Bir Melek | IMDb: 7,3 (2014)

42. St. Vincent / Benim Komşum Bir Melek | IMDb: 7,3 (2014)

Bekar bir anne olan Maggie, 12 yaşındaki oğlu Oliver ile Brooklyn’deki yeni evlerine taşınır. Çalıştığı hastanedeuzun saatler mesai yapmak zorunda kalan Maggie’nin oğlunu komşusu Vincent’a emanet etmekten başka şansı kalmaz. Fakat Vincent, alkole ve kumara düşkünlüğü ile bilinen emekli, huysuz bir adamdır. Günler geçtikçe Vincent ve Oliver arasında sıra dışı bir ilişki doğar, zira Vincent striptiz barlar ya da at yarışları gibi günlük aktivitelerine Oliver’ı da dahil eder! Vincent bu genç adamın ‘büyümesine’ yardımcı olurken Oliver da Vincent’ta kimsenin görmediği bir tarafı ortaya çıkartacaktır: Yufka yürekli bir ihtiyar.

IMDb

43. Chocolat / Çikolata | IMDb: 7,3 (2000)

43. Chocolat / Çikolata | IMDb: 7,3 (2000)

En İyi film ve En İyi Kadın Oyuncu dahil 5 dalda Oscar'a aday olan Çikolata, Joanne Harris'in en çok satan romanından uyarlanmış etkileyici bir film.

1959 kışında Vianne Rocher ve küçük kızı, sakin ve kendi halinde bir Fransız kasabası olan Lansquenet'ye gelir. Kiliseye gitmeyen Vianne bir de çikolata dükkanı açmaya karar verince kasabanın dar görüşlü belediye başkanı bunu engellemek için elinden geleni yapmaya başlar. Ancak Vianne, kasaba halkıyla olan sıcak ilişkileri ve lezzetli çikolatalarıyla herkesin sevgilisi olur. Bu arada yakındaki nehir kenarından gelen Doux adlı bir adama da aşık olur. Diğer taraftanda da kocasının baskısından kaçan Josephine'e yardım etmektedir.

IMDb

44. The Intern / Stajyer | IMDb: 7,2 (2014)

44. The Intern / Stajyer | IMDb: 7,2 (2014)

Başrollerini Anne Hathaway ile Robert De Niro’nun paylaştığı film, kaliteli romantik-komedileriyle bilinen Nancy Meyers imzalı. Yönetmen bu kez bir moda web sitesinin çevresinde dönen olaylara bakıyor.

IMDb

45. Bridge to Terabithia / Terabithia Köprüsü | IMDb: 7,2 (2007)

45. Bridge to Terabithia / Terabithia Köprüsü | IMDb: 7,2 (2007)

Jess Aarons okulunun yanısıra ailesi içerisinde de kendisini dışlanmış hisseden bir öğrencidir. Okulun en hızlı koşan öğrencisi olmak için yaz boyunca sıkı eğitim almıştır. Ancakokula yeni kaydolan Leslie Burke’un sadece erkek çocuklara özgü olan bu yarışa katılıp beklenmedik şekilde birinci olması üzerine Jess’in planları suya düşer.

Başlangıçta Leslie’ye çok kızmıştır ama onun da kendisini kızların dünyasında yapayalnız hissettiğini öğrenince düşüncesi değişir. Tanışmaları biraz kabaca gerçekleşmiş olsa da, ikisi kısa zamanda çok iyi arkadaş olurlar. Leslie fantastik ve büyü hikayeleri anlatmayı çok sevmektedir. Jess ise resim yapmayı sevdiği halde bu yeteneğini o güne kadar hiç kimseyle paylaşmayıp kendisine saklamıştır.

Jess ile dostluğu ilerleten Leslie, yeni arkadaşına hayal gücünden oluşan yepyeni ufuklar açar. İkisi kafa kafaya vererek Terabithia adlı gizli krallığı yaratırlar. Burası, sadece evlerinin yakınında bulunan ormandaki bir derenin üzerindeki bir halat aracılığıyla inilebilen büyülü bir ülkedir. Terabithia'yı ikisi beraber yönetmektedir. Orada okul çocuklarına karşı çeşitli komplolar düzenleyen Karanlık Master ve emrindeki yaratıklara karşı mücadele verirler. Leslie ile kurduğu arkadaşlık sayesinde Jess’te iyi yönde değişim başlar.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

46. About Schmidt / Schmidt Hakkında | IMDb: 7,2 (2002)

46. About Schmidt / Schmidt Hakkında | IMDb: 7,2 (2002)

Warren Schmidt (Jack Nicholson) yıllarca monoton bir hayat yaşadıktan sonra 66 yaşında çalıştığı sigorta şirketinden zorunlu olarak emekli edilir. Hayatında oluşan boşluk sebebiyle bir anda hayatı altüst olur ve en sevdiği şeylerden bile nefret etmeye başlar. Geriye dönüp baktığında hayatının nereye gittiğini bulamamaktadır. 42 yıllık eşinin bazı sözleri bile sinirine dokunmaya başlamıştır. Üstüne üstlük evlenmek üzere olan kızının evleneceği adamdan nefret etmektedir. Bu aşamada beklenmedik şekilde eşi hayata veda eder. Bu olayla sarsılan Warren, arabasına atlayarak kızının yanına gitmeye karar verir.

IMDb

47. Away We Go / Uzaklara Gidelim | IMDb: 7,1 (2009)

47. Away We Go / Uzaklara Gidelim | IMDb: 7,1 (2009)

Heyecanla ilk bebeklerini bekleyen genç çift Burt ve Verona, çocuklarını büyütebilecek ve aile köklerini salabilecekleri bir yaşam yeri bulmak için yola düşerler...

Bebeğindünyaya gelmesini çok az bir zaman kalmasına rağmen bir türlü yaşamak istedikleri yeri bulamayan eğlenceli çift bu yolculuk sırasında bir çok komik olayla karşılarıyor.

Yol boyunca yaşadıkları aksilikler vearadıkları ev'i bulmaları için onlara yardım etmeye çalışan enteresan akrabalar ve eski arkadaşlar da serüvenlerine renk katıyor...

IMDb

48. About a Boy / Bir Erkek Hakkında | IMDb: 7,1 (2002)

48. About a Boy / Bir Erkek Hakkında | IMDb: 7,1 (2002)

40'lı yaşların eşiğinde olan Will Freeman, uzun süreli uğraşlardan kaçınan (iş ve eş gibi) müzmin (ve de mutlu) birbekârdır. Babasının 1958 yılında bestelediği 'Santa's Super Sleigh' isimli şarkının hit olmasıyla kazandığı paralar Freeman'ın dertten tasadan uzak yaşamasını sağlamaktadır. Hiçbir kadına bağlanmak istemeyen ve kadınların da ona bağlanmasından korkan Will, kadınlarla ilişkilerini 'tek bir gece'yle sınırlı tutmayı tercih etmektedir.

Kendisine daha fazla malzeme bulabilmek için 'en kolay lokma' kadınların bulunduğu 'yalnız anne-baba' dayanışma gruplarının bir toplantısına katılır ve burada bir arkadaşının oğlu Marcus'a bakıcılık yapan bir grup üyesiyle çıkmaya başlar. Ancak kadınları kendine bağlamaktan kaçınan Will, Marcus'un kendisini çok sevmesi üzerine onunla sıradışı bir arkadaşlık yürütmeye başlar. Marcus'un amacı ise farklıdır: O, Will'in duygusal olarak çok yıpratılmış olan annesi Fiona için mükemmel eş olduğunu düşünmektedir. Başka bir 'yalnız-anne'ye aşık olan Will ise Marcus'u onun annesiyle birlikte olmadan da babası olabileceğine ikna etmeye çalışır.

IMDb

49. Julie & Julia | IMDb: 7 (2009)

49. Julie & Julia | IMDb: 7 (2009)

Julie Powell bir şirkette hiçbir kariyer vaat etmeyen sekreterlik görevini yürüten, Queens'te oldukça mütevazı bir hayat süren ve hayatının monotonluğundan sıkılan genç bir kadındır. Hayatına renk katmaya çalışan Julie, mutfakta hünerlerini göstermeye karar verir. Annesinden ödünç aldığı Julia Child imzalı yemek kitabı onun kısa süre içinde en iyi dostu olur...

IMDb

50. Serendipity / Tesadüf | IMDb: 6,9 (2001)

50. Serendipity / Tesadüf | IMDb: 6,9 (2001)

Noel'de sevgililerine hediye etmek üzere New York'ta eldiven alırken tanışan Jonathan (John Cusack) ile Sara (Kate Beckinsale), kaderin garip cilvesi yüzünden birbirlerine aşık olurlar...

Yıldırım aşk bu olsa gerek. Jonathan, Sara ile ilgili her şeyi öğrenmeye çalışırken, Sara bu ilişki için pek gönüllü gibi görünmemektedir. Aradan yıllar geçer ve birbirlerini kaybeden bu ikili yeni buldukları sevgilileri ile evlenmek üzeredir. Ancak, hiç akıllarından çıkmayan o bir gecelik arkadaşlıkları ve aşklarının devamı için bir şans daha olup olmadığını anlamak üzere tekrar birbirlerini bulmaya karar verirler...

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

51. 50 First Dates / 50 İlk Öpücük | IMDb: 6,8 (2004)

51. 50 First Dates / 50 İlk Öpücük | IMDb: 6,8 (2004)

Henry (Sandler) Hawaii cennetinde kıskanılacak bir hayat yaşamaktadır. Hiçbir stresin olmadığı tatlı bir hayat...ta ki Lucy (Barrymore) ile karşılaşana kadar. Henry ve Lucy bir anda birbirlerinden hoşlanırlar, ama ertesi gün Lucy onunla hiç tanışmamış gibi davranır.

IMDb

52. Bend It Like Beckham / Hayata Çalım At | IMDb: 6,7 (2002)

52. Bend It Like Beckham / Hayata Çalım At | IMDb: 6,7 (2002)

Hindistan'da yaşayan genç bir kız olan Jesse'nin hayattaki tek tutkusu futboldur. Ailesinin tüm itirazlarına rağmen profesyonel anlamda futbol oynamayı isteyen Jesse, bir gün bu hayalini gerçekleştirme fırsatını yakalar. Daha profesyonel bir futbol takımına kabul edilen genç kız, ünlü futbolcu David Beckham gibi olabilmenin hayallerini kurmaktadır. Ancak bu hayaller ailesi tarafından futbol oynarken yakalanmasıyla suya düşmek üzeredir.

IMDb

53. Under the Tuscan Sun / Kızgın Güneş | IMDb: 6,7 (2003)

53. Under the Tuscan Sun / Kızgın Güneş | IMDb: 6,7 (2003)

Sweet Home Alabama'nın yapımcılarından yepyeni bir film: Kızgın Güneş. Başrolünde daha önce Oscar'a aday gösterilmiş Diane Lane, Raul Bova ve Sandra Oh ile sıradışı bir romantikkomedi! San Francisco'lu yazar Frances Mayes, en iyi arkadaşı Toskana'da on günlük bir gezi teklif ettiğinde perişanbir durumdadır. Gitmek için pek de gönüllü olmayan Frances, tüm cesaretini ve eşyalarını toplayarak yola koyulur. Toskana'nın büyüsüyle oraya gider gitmez bir villa satın alan Frances, kendini beklenmedik sürprizler, aşklar ve arkadaşlıklarla dolu bir maceranın içinde bulur. İtalya'nın inanılmaz güzellikleriyle bezenmiş bu film, sizin de Toskana'ya aşık olmanıza ve orada ev almanıza sebep olabilir!

IMDb

54. You've Got Mail / Mesajınız Var | IMDb: 6,5 (1998)

54. You've Got Mail / Mesajınız Var | IMDb: 6,5 (1998)

Gerçek hayatda birbirlerini pek hazetmeyen Joe (Tom Hanks) ve Kathleen (Meg Ryan) rastlantı eseri internetde bir sohbet odasında tanışırlar. Dışarıda birbiriyle rekabet halinde olan bu sevimli çift, bilgisayar ekranlarının karşısında birbirlerine aşık olurlar.

IMDb

55. Upside Down / Aşkın Çekimi | IMDb: 6,4 (2012)

55. Upside Down / Aşkın Çekimi | IMDb: 6,4 (2012)

Adam sıradışı bir evrende görünüşte oldukçasıradan bir adamdır. Mütevazi bir şekilde hayatını idame ettirmek için çabalamaktadır ancak bir zamanlar tanıştığı başka bir dünyadan –alt üst edilmiş varlıklı bir dünyadan- gelen Eve isimli bir kız aklından çıkmamaktadır. Çocukluk dönemindeki flörtleşmeleri imkansız bir aşka dönüşmüştür. Adam Eve’i bir gün televizyonda görünce, ona ulaşabilmek için önüne çıkan bütün engelleri aşmaya karar verir.

IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
683
274
68
40
39
38
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?