Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Türkiye'nin Hangi Şehrine Ait?

etiket Senin Ruhun Türkiye'nin Hangi Şehrine Ait?

Osman Avcı
14.12.2014 - 00:47 Son Güncelleme: 30.09.2018 - 13:26

Biz fark edemesek de yaşadığımız yerin kokusu her tarafımıza sinmiştir. Peki sen gerçekten yaşadığın yerin insanı mısın?

Kapak Fotosu: jestemturk.deviantart.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetin?

2. Aç acına teste başlamayalım... Hadi yemek için birini seç!

3. Boş zamanlarında sen...

4. Hangi takımlı olduğunu öğrenmek istiyoruz bir de!

5. Hangi müzik türü sana daha çok hitap ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin en büyük düşmanın hangi şehir?

7. Facebook'ta yapmaktan en zevk aldığın şey nedir?

8. Giyim tarzını nasıl tanımlarsın?

9. Senin için ideal sevgilide olmazsa olmaz özellik desek?

10. Hüzün içeren hareketli bir şarkı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak bir kedi seç!

"İstanbul" çıktı!

"İstanbul" çıktı!

Senin ruhun, dünyanın hem en çirkin, hem de en güzel, ama en çok da en acayip yeri olan İstanbul'a ait! Çünkü sen çok aceleci bir insansın, sürekli bir yerlere yetişmen gerekiyordur; hep yoğunsun, hep meşgulsün. İşkoliksin burası kesin, ancak bunun yanında eğlenmeyi de iyi bilirsin. Hep uçlardasın kısacası, aynı hem nefret edip hem de kan gibi tutulup sevdiğin İstanbul gibi. Bu şehrin kokusu sinmiş senin üstüne...

"Ankara" çıktı!

"Ankara" çıktı!

Senin ruhun pek tabii ki, Ankara'ya ait, başkası olamazdı zaten. Sen her şeyden önce, aynı Ankara gibi güven veren birisin. İnsanlara saygılısın, efendi/hanımefendisisin ve de kalender. Kısaca senden insana kötülük gelmez asla. Ayrıca boş konuşan, şov yapan ve de özenti insanlar seni kendine gıcık etmede sınır tanımaz. 'Her şeyden önce adam olacaklar adam' diyorsun, haklısın da. Son olarak, aile bağlarının çok kuvvetli olduğunu söylemek gerek, ey taşına kurban olasıca şehrin insanı :)

"İzmir" çıktı tabii ki!

"İzmir" çıktı tabii ki!

Senin ruhun, pek tabii ki, İzmir'e ait; biz de sanki ait olunacak başka bir yer varmış gibi söylüyoruz :) Sen İzmir gibi bir insansın. Alımlısın, seksisin, cazibense 10 mıknatıs gücünde. Ancak bunlar seni tanımlamada oldukça güdük kalır. Duyarlısın, 'benden sonrası tufan' insanı asla değilsin. Ayrıca seni az-biraz çekemediklerini de belirtmek gerek. Antenler senden, çekmesi onlardan, fazla söze ne hacet ;)

"Antalya" çıktı!

"Antalya" çıktı!

Senin ruhun Antalya'ya ait. Öncelikle şunu demek gerekiyor ki, seni çook kıskanıyoruz; çünkü yaşadığın yer: Antalya. Antalya'nın senin karakterine yansıttıkları ise şunlar: Rahatsın, kafana göresin ve asla darlanmaya gelemiyorsun. Yani motton şu: 'Herkes, kimsenin hayatına karışamaz taam mı?' :) Bunun yanında nazik, ince ve tam bir şövalye/piremses olduğunu da eklemek gerek!

"Eskişehir" çıktı!

"Eskişehir" çıktı!

Senin ruhun Eskişehir'e ait; çünkü sen tam bir çılgınsın. Sıradışı, absürt ve eğlenceye düşkün olduğunu da eklemek gerek. Bu yüzden seninle yeni tanışan insanlar, senden saniye ayrılmak istemiyor; çünkü onlara yaşadığını hissettiriyorsun. Bu karakterinin yaşınla da bir ilgisi olmadığını söylemek elzem. Sen 100 yaşına da gelsen, aynı böyle olursun. Senin ruhun genç ruhun, ey Eses'in çılgını :)

"Konya" çıktı!

"Konya" çıktı!

Senin ruhun Konya'ya ait. Dışarıdan ilk bakışta gayet sıradan bir kişi görünsen de, senin ne kadar manyak olduğunu seni gerçekten bilenler bilir; ee boşuna 'Afyon'un kaymağı, Konya'nın manyağı' dememişler. Sen sadece yeni girdiğin ortamlarda biraz geri planda kalmayı ve insanlara alışmayı tercih edenlerdensin. Ve kendini ifade edemediğin zamanlarda kendini geri çekiyorsun haliyle. Ama bir alışırsan, o ortamın tek hakimi de sen olursun, bay/bayan Konyalı!

"Trabzon" çıktı!

"Trabzon" çıktı!

Senin ruhun Trabzon'a ait. Öncelikle senin damar sahibi bir insan olduğunu söylemek gerek. Keyfin yerindeyken tadından yenmez, ama gözün döner de damarın tutarsa... Aman aman :) O çok sevdiğin canım Karadeniz gibisin yani: Sağın solun belli olmaz. Ayrıca oldukça dobrasın, giyotinle kafanı kesseler, ağzından gerçekten başkası çıkmaz, ardını arkasını düşünmezsin. Kısaca sana her yer Trabzon, bu test bile :)

"Adana" çıktı!

"Adana" çıktı!

Senin ruhun Adana'ya ait. Adana gibi bir insansın, sıcaksın yani, böyle kor ateş gibi. Sana dokunanın ya kalbi yanar ya da beyni. Tutkulusun, yalap şap, yarım yamalak şeyler hiç sana göre değil. Bağlanınca tam bağlanıyorsun, sevdi mi tam seviyorsun, böyle 40 derece ateşler içinde yanıyormuş gibi. Az-biraz da acılısın, sindirilmen çok güç. Kısaca 'Adanalıyız Allah'ın adamıyız; şalgam içer, bici yerik' insanısın.

"Bursa" çıktı!

"Bursa" çıktı!

Senin ruhunun ait olduğu yer: Bursa. Çoğu Bursalıda olduğu gibi senin en öne çıkan özelliğin, oldukça komik olman. Espri kabiliyeti diye bir şey varsa, o sende vardır. Senin yanında olan insanın yanak kaslarının güçlü olması elzem. Güldürmeyi seviyorsun çünkü, gülmeyi de... Ve bu ikisi de sana çok yakışıyor. Doğalsın ayrıca, başka birisi olmak için kasmıyorsun asla; Bursa'nın yeşili gibisin yani.

"Kayseri" çıktı!

"Kayseri" çıktı!

Senin ruhunun ait olduğu yer: Kayseri; çünkü sen zeki bir insansın. Zekanınsa her türüne sahipsin: Kurnazlık, analitik zeka, duygusal zeka... Ama en çok da pek tabii ki ticari zeka. Fırsatları değerlendirmek senin işindir. Nereden nasıl kazanılır, kime ne kadar yatırım yapılır iyi bilirsin. Para işleri senden sorulur yani. Fakat 'ben zekiyim' deyip, akşama kadar yatan boş beleş tembellerden değilsin asla. Sendeki çalışkanlık takdire şayan, ey Erciyes'in insanı!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4603
3153
1884
1106
506
443
389
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Güler

Bursa çıkan var mı :D

kelebekpipisi

"Antalya" çıktı!