Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
29.10.2014 - 09:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile zamanla Marmara, Ege, Akdeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun batısı ile Ordu, Kırşehir, Karaman, Sivas, Kayseri, Niğde, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Malatya, Adıyaman, G.Antep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Çanakkale'nin iç kesimleri, Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimleri, Yalova ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.. 

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı,zamanla Batı Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların akşam saatlerinden itibaren Çanakkale'nin iç kesimleri, Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimleri, Yalova ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Çanakkale'nin iç kesimleri, Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimleri, Yalova ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeyi ile Çanakkale çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

BALIKESİR Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19

BİLECIK Parçalı çok bulutlu, akşam saastlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 17

BURSA Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20

İSTANBUL Parçalı çok bulutlu, avrupa yakası ile akşam saatlerinden itibaren il geneli yerel olarak sağanak yağışlı 18

EGE

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

UŞAK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

AKDENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, Burdur çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürülütülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ANTALYA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 16

OSMANİYE Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Ankara, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 17

KARAMAN Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 19

KONYA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 18

NİĞDE Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı 18

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde sis olayı bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli, zamanla çok bulutlu 20

BOLU Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 18

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 20

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 18

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu karadeniz kıyıları ile Ordu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

CORUM Parçalı çok bulutlu 18

ORDU Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı 21

SAMSUN Parçalı çok bulutlu 20

TRABZON Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 20

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Tunceli, Malatya ve Erzurum çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmurlu 13

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

TUNCELİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 21

VAN Parçalı ve az bulutlu 15

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Adıyaman çevreleri ile zamanla G.Antep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Az bulutlu ve açık 23

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Batı ve doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısı2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, zamanla 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, ilk saatlerde 4 ila 6, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde ilk saatler 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, doğusunda kuzey ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0