Görüş Bildir
Haberler
Yaşadığın Şehri Tahmin Edebilecek Miyiz?

etiket Yaşadığın Şehri Tahmin Edebilecek Miyiz?

Osman Avcı
08.04.2015 - 14:19 Son Güncelleme: 08.04.2015 - 19:32

Biz fark etmesek de yaşadığımız şehrin kokusu üstümüze sinmiştir. Peki sen, yaşadığın şehri ne kadar yansıtıyorsun? Bunu öğrenmenin tek yolu var!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle: Yaşadığın yerin denize kıyısı var mı onu öğrenelim!

2. Yaşadığın şehirde hava durumları nasıl?

3. Seni yaşadığın şehre bağlayan şey ne ola ki?

4. Peki ya, yaşadığın şehirde en nefret ettiğin şey?

5. Bu soru önemli: Senin en kötü tarafın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatlını seç!

7. Hangi ulaşım biçimi senin favorin olsa gerek?

8. Son olarak.. Tarzıyla 20'lik gençlere taş çıkartan bir amca seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Ankara'da Yaşıyorsun!

Sen Ankara'da Yaşıyorsun!

Senin üstüne başına Ankara'nın kokusu sinmiş, buradan kokusunu alabiliyoruz. Sinmiş ki sana Ankara çıktı. Şimdi nerede yaşıyorsun bilemiyoruz ama hayatında illaki Ankara'nın olduğu bir zaman dilimi oldu. Bunu şuradan çıkarıyoruz, sen dışarıdan oldukça sıradan görünsen de içinde acayip sürprizli bir varlıksın. Çılgın olmasına çılgınsın; ama aldığın iyi aile terbiyesi bunun şovunu yapmanı engelliyor. Ayrıca Ankara insanı kalenderdir, sabırlıdır, beklemeyi iyi bilir. Efendi/Hanımefendidir, oturup kalkmayı, nerede ne konuşacağını iyi bilir. Güzel bebesin kısacası!

Sen İstanbul'da Yaşıyorsun!

Sen İstanbul'da Yaşıyorsun!

Senin üstüne başına o Yeditepeli, o acayip, o çılgın şehrin kokusu sinmiş. Sinmiş ki sana İstanbul çıktı. Bunu şuradan çıkarıyoruz, sen katı gerçekçi bir kişiliksin. Kendini kandırmıyorsun asla; olgunsun, yeteneklisin, faydacısın ve pek tabii ki güçlüsün güçlü. Sonuç odaklı bir kişilik olduğunu da eklemek gerek. Bu hayata tırnaklarınla öyle bir tutunmuşsun ki... Yani hayat bir oyunsa sende jeton çok; yalayıp yutmuşsun bir nevi! Son olarak zoru seviyorsun. Zoru seviyorsun ki, bu çılgın ve zor şehirde yaşıyorsun...

Sen İzmir'de Yaşıyorsun!

Sen İzmir'de Yaşıyorsun!

Şimdi nerede yaşıyorsun tam olarak kestiremiyoruz ama senin üstüne başına İzmir'in kokusu sinmiş. Ta buradan alabiliyoruz o caanım kokuyu. Bunu da şuradan çıkarıyoruz: Sen farklı ve nev-i şahsına münhasır bir kişiliksin. Bunu biz değil, çevrendeki kişiler söylüyor yanlış olmasın. Dışarıdan havalı ve burnu havada görünebilirsin; fakat bu, seni iyi tanımayanların hüsn-ü kuruntusu. Yoksa acaba etraflarında var mı senin kadar samimisi. Özgürsün son olarak; sana zincir vuranların elim sonunu ise bir Ege bilir ;)

Sen Adana'da Yaşıyorsun!

Sen Adana'da Yaşıyorsun!

Sen tam bir Adana insanısın; şimdi nerede yaşıyorsun bilmiyoruz ama bizce Adana ile mutlaka bir bağın var. Bunu da şuradan çıkarıyoruz: Sen bir kere sımsıcak bir arkadaşımızsın; tıpkı Adana'nın kavurucu güneşi gibi. İşte tam da bu yüzden, yeni tanıştıklarından 'Seni yıllardır tanıyor gibiyim' sözünü çokça duyuyorsun; insanlarda öyle bir etki bırakıyorsun çünkü. Ayrıca yıldız gibi parlayan bir kişiliğin var; baskınsın, lider ruhlusun, az biraz zorsun da. Ama kimseye ben kolayım diye bir vaatte de bulunmadın. SENDE BÖYLE!

Sen Bursa'da Yaşıyorsun!

Sen Bursa'da Yaşıyorsun!

Şimdi nerede yaşıyorsun bilmiyoruz ama senin üstüne Bursa'nın kokusu sinmiş! Sinmiş ki sana Bursa çıktı. Bunu da şuradan çıkarıyoruz: Sen tıpkı Bursa'nın meşhur yeşili gibi doğal bir arkadaşımızsın. Caanım Bursa'nın yeşili gitse de, sendeki o doğallık gitmemiş, tebrik ederiz. Evet, doğallığa önem verdiğinden olsa gerek, yalancı, sahte, ikiyüzlü kişilere ayar oluyorsun. Ayrıca oldukça espritüel bir kişiliğe sahip olduğunu da eklemek gerek. Gülmeyi, güldürmeyi seviyorsun. Son olarak acayip derecede hazırcevap olduğunu eklemek gerek. Taş gediğine: KONDURULDU!

Sen Antalya'da Yaşıyorsun!

Sen Antalya'da Yaşıyorsun!

Şimdi nerede yaşıyorsun tam kestiremiyoruz ama senin Antalya ile güçlü bir bağının olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunu da şuradan çıkarıyoruz: Sen çok net saygılı bir insansın. Kimin ne giydiğine, kimin ne konuştuğuna, kimin nasıl davrandığına karışmazsın. Haddini ve sınırlarını biliyorsun, ki bizce en büyük erdem. Nezaket ve kibarlık akıyor her zerrenden. Eğlenmeyi de iyi bilirsin fakat. Üff, hem de en 'sabahlar olmasın'dan :)

Sen Es Es Eskişehir'de Yaşıyorsun!

Sen Es Es Eskişehir'de Yaşıyorsun!

Şimdi nerede yaşıyorsun tam olarak kestiremiyoruz ama hayatında Es Es'in illaki bir yeri var, ah kimin yok ki!? Bu kanıya da şuradan vardık: Sen, çok kafasına göre bir arkadaşımızsın. Rahatsın da; bir elinde cımbız, bir elinde dünya ve pek tabii ki umurunda değil dünya. Günü, bugün sanki evrendeki son günmüş gibi korkusuzca, delicesine yaşamayı kendine şiar edinmişsin. Delisin pek tabii ki, söylemek bile hata aslında...

Sen Gaziantep'te Yaşıyorsun!

Sen Gaziantep'te Yaşıyorsun!

Şimdi belki başka bir yerde yaşıyor olabilirsin ama Ayıntap'ın o güzelim kokusu, senin üstüne sinmiş. Ta buradan aldık o kokuyu. Aldık ki sana Antep çıktı. Bu kanıya da şuradan varıyoruz: Sen her şeyden önce candan bir insansın. Bir daha söylüyoruz çünkü bu mesele mühim: Candansın! Sahtekar değilsin asla; sözünün eri, yapmacıksız, mert ve dürüst... Hayatındaki tüm ilişkilerde samimiyet arıyorsun; bulamasan da sıkıntı yok! Aramaya devam...

Sen Trabzon'da Yaşıyorsun!

Sen Trabzon'da Yaşıyorsun!

Senin üstüne başına Trabzon'un o caanım çam ve Karadeniz kokusu sinmiş, nereye gidersen git o koku hep duyulacak. Zaten nereye gidersen git sana her yerin 61 Trabzon olduğu gerçeğini bilmiyoruz söylemeye gerek var mı :) Trabzon'da yaşadığın kanısına şuradan vardık: Senin en net özelliğin dobralık. Beyninle dilin arasında bir perde yok; düşündüğün dilinde yani! Fakat herkes bilir ki; delisindir, dolusundur ama senden hiç kimseye zarar gelmez. Çünkü yüreğiyle hareket edenin zararı sadece kendinedir, başkasına değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2927
1323
470
417
382
356
305