Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatili Bitiyor: Dönüş Çilesi Başladı

Bayram Tatili Bitiyor: Dönüş Çilesi Başladı

ATKN
08.07.2016 - 10:19 Son Güncelleme: 08.07.2016 - 10:23

Ramazan Bayramı tatilinin sonuna yaklaşılmasıyla dönüş yolculuğuna çıkanlar, otoyollarda yoğunluk oluşturmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişi İstanbul yönünde akıcı bir yoğunluk gözlenirken, zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor.

TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti Bekirdere rampası, Gültepe ve Hereke tünel girişleri ile Dilovası mevkisinde ulaşım zaman zaman durma noktasına gelse de güzergahın genelde akıcı bir yoğunluğa sahip olduğu görüldü.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de yollardaki kontrollerini sürdürüyor.

Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk

Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan, bayram tatillerini İstanbul dışında geçiren bazı tatilciler dönüşe geçerken, tatillerini geçirmek üzere Bursa, Balıkesir ve Ege Bölgesi'ne giden İstanbullular, dönüş yolunda da Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk oluşturdu. 

Yalova istikametini kullanarak köprüye ulaşmak isteyen sürücüler, otoyolun Altınova girişinde yaklaşık 10 kilometrelik bir kuyruğa neden oldu. Otoyolun İstanbul istikametinde araçlar, zaman zaman güçlükle ilerliyor. 

Trafikteki yoğunluk, Altınova'nın Tavşanlı beldesine kadar devam ediyor.

Karacabey-Bursa karayolunda 30 kilometrelik araç kuyruğu

Karacabey-Bursa karayolunda 30 kilometrelik araç kuyruğu

Bursa'yı, İzmir ve Balıkesir'in Edremit ilçesi gibi turizm merkezlerine bağlayan Karacabey-Bursa karayolunda, tatil dönüşü gece trafiği yoğunluğu yaşandı.

Araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometreyi buldu. Trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin kontrolündeki araç kuyruğu, zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi.

Çanakkale'de feribot iskelesi önünde yoğunluk

Çanakkale'de feribot iskelesi önünde yoğunluk

Çanakkale'de de, Ramazan Bayramı tatilinin sonuna doğru feribot iskelesi önünde yoğunluk yaşanıyor.

Kentte, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında seferlerin yapıldığı iskele önünde sabah saatlerinde başlayan yoğunluk sürüyor.

Polis ekipleri, uzun araç kuyruklarının oluştuğu başta Demircioğlu Caddesi olmak üzere birçok bölgede önlem aldı. Ekipler, sürücülere uyarılarda bulunup düzenli ilerlemelerini sağlayarak, kent trafiğini rahatlatmaya çalışıyor.

Çanakkale Boğazı'nda ulaşımı sağlayan GESTAŞ firması, feribotları saat uygulaması olmadan 'doldur-boşalt' yöntemiyle işletiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Otellerde doluluk oranı yüzde 100'

'Otellerde doluluk oranı yüzde 100'

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen çok sayıda kişi sahillere akın etti. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, çarşamba günü yaptığı açıklamada Antalya, Muğla ve Çeşme'de bütün otellerde doluluk oranının yüzde 100 olduğunu belirtmişti.

Bayram tatilinin iç turizmde ciddi bir hareketlenme sağladığını ifade eden Avcı, işletmecilerin gelen turistler adına fiyat politikalarını doğru ve dürüst bir şekilde uygulamalarını da rica etmişti.

AA, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sizdenbiri

Dönmeyin, istanbul böyle güzel.

colombian

şu hayatın cilvesine bak amk istanbulda kalabalıktan sıkılan insanlar aynı günlerde kavimler göçü gibi yola çıkıyor gittikleri yerleri de kalabalıklaştırıyor... Devamını Gör