Görüş Bildir
Haberler
Empire Dergisine Göre 2014'ün En İyi 25 Filmi

etiket Empire Dergisine Göre 2014'ün En İyi 25 Filmi

EC was here.
16.12.2014 - 16:25 Son Güncelleme: 17.12.2014 - 17:57

Özet alıntıları: beyazperde

Bazı filmler çok yeni olduğu için özetleri henüz yer almıyor. Aynı şekilde IMDb puanları da henüz yerine oturmadığı için bulunmuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. '71

25. '71

Yönetmen: Yann Demange 

Oyuncular: Jack O’Connell, Charlie Murphy, Sean Harris, David Wilmot

http://www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=fn_al_tt_1

24. PRIDE

24. PRIDE

Yönetmen: Matthew Warchus

Oyuncular: Ben Schnetzer, George MacKay, Andrew Scott, Bill Nighy, Joseph Gilgun, Freddie Fox, Monica Dolan, Paddy Considine

İngiltere'de, eşcinsel aktivistler, 1984 yazında Maden İşçileri Ulusal Birliği'nin düzenlediği en uzun grevde, madencilere yardım etmeye karar verirler. Ancak bu eşine az rastlanan girişim, İngiliz toplumundan farklı tepkiler alacaktır.

http://www.imdb.com/title/tt3169706/?ref_=fn_al_tt_1

23. THE IMITATION GAME

23. THE IMITATION GAME

Yönetmen: Morten Tyldum 

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Charles Dance, Mark Strong

Filmde, 2. Dünya Savaşı sırasında Almanların şifreli haberleşmelerinin kodlarını çözen Alan Turing'in Nazileri durdurma başarısı anlatılıyor.

http://www.imdb.com/title/tt2084970/?ref_=nv_sr_1

22. BLUE RUIN / İntikam

22. BLUE RUIN / İntikam

Yönetmen: Jeremy Saulnier

Oyuncular: Macon Blair, Devin Ratray, Amy Hargreaves

Oldukça tembel bir yaşam süren bir adamın hayatı başklarının gerçekleştirdiği bir takım satışlar sonucu alt üst olur. Garip ailesini koruyabilmek bir tarafa, başarısız bir suikastçi olarak çocukça yöntemlerle savunmaya geçer...

http://www.imdb.com/title/tt2359024/?ref_=nv_sr_1

21. LOCKE

21. LOCKE

Yönetmen: Steven Knight

Oyuncular: Tom Hardy, Tom Holland, Olivia Colman, Andrew Scott, Ruth Wilson

Bir yapı şirketinde yönetici olan ve başarılı bir kariyere sahip olan Ivan Locke, iki çocuğu ve karısıyla birlikte sorunsuz bir hayat sürmektedir. Bu gidişat aldığı bir haberle son bulur. Arabasıyla çıktığı yolda kendini, hayatını ve sahip olduğu her şeyi sorgulamasına yol açan bu haberin ağırlığıyla mücadele ederken bir yandan da işiyle ilgili bir krizle uğraşmaktadır. Şirketi oldukça zarara sokabilecek bu krizi soğukkanlılıkla çözmeye çalışır. Ama yalın ve basit çözümler ve hiç kaybetmediği sükuneti karşı tarafı sakinleştirmeye yetmez. Ivan Locke o telefon konuşması sırasında kariyerinin ve hayatının en zorlu sınavıyla karşı karşıya gelir. Arabasının içinde, kısa bir süre içerisinde gerçekleşecek olan felaketi durdurmak için zamana karşı koyma mücadelesi başlar. Öte yandan da tek başına çıktığı yolculukta kendi geçmişiyle de bir hesaplaşma içine girer.

http://www.imdb.com/title/tt2692904/?ref_=nv_sr_1

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. 12 YEARS A SLAVE / 12 Yıllık Esaret

20. 12 YEARS A SLAVE / 12 Yıllık Esaret

Yönetmen: Steve McQueen

Oyuncular: Chiwetel Ejiofor, Lupita Nyong'o, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Sarah Paulson

1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bir gün bir müzik işi için 2 adam ile tanışır ve çalışmak için Washington'a gider. İnandığı medeni dünya alt üst olur çünkü kendisini kaçırıp Güney'de bir çiftlikte köle olarak çalışması için satarlar. Özgürlüğünü korumak için verdiği tüm emekler ve mücadele yerle bir olmuş, hayatı kabusa dönmüştür. Bu cehennemde Solomon acıyı, şiddeti, küçük düşürülmeyi yeniden öğrenecek ve isyan etmeye cesareti olmayan bir grup insanın umutsuzluğuna şahit olacaktır. Sevdiklerini ve hayatını geri almak için ne yapması gerektiğini kesinlikle bulmuştur.

http://www.imdb.com/title/tt2024544/?ref_=nv_sr_1

19. UNDER THE SKIN

19. UNDER THE SKIN

Yönetmen: Jonathan Glazer

Oyuncular: Scarlett Johansson, Paul Brannigan, Jeremy McWilliams

İnsan formunda Dünya'ya gönderilmiş bir uzaylı olan Isserley, İskoçya'da yol kenarında otostop çeken insanları toplayıp yemeye hazır hale getiriyor.

http://www.imdb.com/title/tt1441395/?ref_=nv_sr_1

18. THE GUEST

18. THE GUEST

Yönetmen: Adam Wingard

Oyuncular: Dan Stevens, Maika Monroe, Brendan Meyer, Lance Reddick

Bir asker Peterson ailesine onların savaşta ölen oğlunun bir arkadaşı olduğunu iddia ederek kendisini tanıtır. Genç adam evde ağırlanırken, bir kaç tane ölüm onun orada bulunmasıyla ilgilidir.

http://www.imdb.com/title/tt2980592/?ref_=nv_sr_1

17. THE LEGO MOVIE

17. THE LEGO MOVIE

Yönetmen: Phil Lord and Chris Miller

Oyuncular: (ses) Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett

Legolar evreninde geçen filmde, sıradan bir adam olan Emmet, beklemediği bir anda dünyayı kurtaran bir kahraman olma şansını yakalar. Legoların yaşadıkları dünya zorba ve kötücül bir lego tarafından tehdit edilmekte ve parçalarına ayrılmaktadır. Bu yıkımı durduracak kişi ise yanlışlıkla olağanüstü MasterBuilder ile karıştırılan Emmet'tir. Emmet bu talihsiz yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçer ve dört kişilik bir ekip kurar. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır.

http://www.imdb.com/title/tt1490017/?ref_=nv_sr_1

16. CALVARY / İnfaz

16. CALVARY / İnfaz

Yönetmen: John Michael McDonagh

Oyuncular: Brendan Gleeson, Chris O’Dowd, Kelly Reilly, Aidan Gillen, Dylan Moran, Isaach De Bankolé, M. Emmet Walsh

İrlanda'nın küçük bir kasabasında yaşayan James Lavelle dünyayı daha iyi bir yer haline getirmenin hayallerini kuran iyi kalpli bir rahiptir. Ancak kötü şeylerin iyi insanları bulması talihsizliğiyle bir günah çıkarma seansı sırasında karşılaşmasıyla hayatı alt üst olur. Kendisini ziyaret eden ve yüzünü göremediği o adam bir hafta içerisinde kendisini öldüreceğini itiraf etmiştir. Şimdi Rahip James'in bir an önce diğer rahip arkadaşlarını ikna etmek, gelecek katilinin kimliğini teşhis etmek ve bir anda çıkıp gelen sorunlu kızıyla baş etmek zorundadır. Bir diğer uğraşı ise bunların hiçbirini becerememesi durumunda yüzleşmek zorunda kalacağı ölümü ve hazırlıklarıdır.

http://www.imdb.com/title/tt2234003/?ref_=nv_sr_1

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. INTERSTELLAR / Yıldızlararası

15. INTERSTELLAR / Yıldızlararası

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Mackenzie Foy, Jessica Chastain, Michael Caine, John Lithgow, Bill Irwin, David Gyasi

Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı bilim insanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir.

http://www.imdb.com/title/tt0816692/?ref_=nv_sr_1

14. GONE GIRL / Kayıp Kız

14. GONE GIRL / Kayıp Kız

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens, Patrick Fugit

Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick'in ise kafası karışmıştır çünkü üst üste rüyalarında karısı Amy'yi vahşice öldürdüğünü görmektedir. Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de çevresi yalanlar ve ihanet ağlarıyla kuşatılır. Amy'nin hayatta olup olmadığı büyük bir muammadır.

http://www.imdb.com/title/tt2267998/?ref_=nv_sr_1

13. X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST / X-Men: Geçmiş Günler Gelecek

13. X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST / X-Men: Geçmiş Günler Gelecek

Yönetmen: Bryan Singer

Oyuncular: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Patrick Stewart, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Ellen Page, Peter Dinklage, Halle Berry, Nicholas Hoult, Evan Peters

Mutantlar soylarının tükenmemesi için zamanda yolculuk yapmak zorundadır zira gelecekte kamplara hapsedilmiş durumdadırlar. Sentinel'ler tarafından avlanıp öldürüldükleri için de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler. Planları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti durdurmak üzerine kuruludur. Wolverine (Hugh Jackman), kendi kendini iyileştirebildiği için zamanda yolculuğun onda yol açabileceği yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden Wolverine'i Kitty Pryde'ın da yardımıyla geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler sonucu ürettiği Sentinel'lerin yapım aşamasına engel olacaklardır. Acaba bu konuda başarılı olabilecekler midir?

http://www.imdb.com/title/tt1877832/?ref_=nv_sr_1

12. CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER / Kaptan Amerika: Kış Askeri

12. CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER / Kaptan Amerika: Kış Askeri

Yönetmen: Joe and Anthony Russo

Oyuncular: Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Cobie Smulders, Robert Redford

SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier (Kış Askeri) adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinesidir. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeye kararlıdır. Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girer.

http://www.imdb.com/title/tt1843866/?ref_=nv_sr_1

11. MR. TURNER / Bay Turner

11. MR. TURNER / Bay Turner

Yönetmen: Mike Leigh

Oyuncular: Timothy Spall, Dorothy Atkinson, Paul Jesson, Marion Bailey, Martin Savage

Biyografi türündeki film, manzara ve doğa olaylarını resmettiği yağlıboya ve suluboya tablolarıyla Romantizm akımının en önde gelen sanatçılarından biri olan ve Empresyonizm'in öncülerinden İngiliz ressam J.M.W. Turner'ın hayatını ele alıyor.

http://www.imdb.com/title/tt2473794/?ref_=nv_sr_1

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. HER / Aşk

10. HER / Aşk

Yönetmen: Spike Jonze

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson, Rooney Mara, Chris Pratt, Olivia Wilde

Theodore Twombly hayatını, yakın gelecekte nadir bulunan bir şeye dönüşmüş olan el yazımı mektupları yazarak kazanmaktadır. Ve bu yıllarda insanların işlerini artık bilgisayar programları yerine getirmektedir. Theodore, karısından boşandıktan sonra bir apartman dairesinde tek başına yaşamaya başlar ve bir gün karşılaştığı bir teknoloji reklamıyla birlikte hayatı değişir. Kusursuz bir yapay zeka programı sunan yeni bir işletim sistemi, onu son derece çekici bir kadın olan Samantha ile tanıştırır. Sanal bir varlık olan ve sadece bir sesten ibaret olan Samantha, Theodore'u dünya ve hayat üzerine sorduğu sorularla birlikte bambaşka bir gerçeklikle tanıştırır. Ağır bir depresyonun içerisinde olan Theodore, yavaş yavaş hayatın keyifli yanlarını fark etmeye başlarken yapay zeka programıyla arasındaki ilişki de gitgide tuhaflaşır.

http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=nv_sr_3

9. DAWN OF THE PLANET OF THE APES / Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

9. DAWN OF THE PLANET OF THE APES / Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

Yönetmen: Matt Reeves

Oyuncular: Andy Serkis, Toby Kebbell, Jason Clarke, Keri Russell, Kodi Smit-McPhee, Gary Oldman, Kirk Acevedo

Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Caesar'ın kaçışının üzerinden on sene geçmiştir. Genetik evrim geçirerek daha da zekileşen Caesar, kendisi gibi oldukça akıllı olan diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Caesar'ın önderlik ettiği bu maymunlar 10 yıl öncesinde yayılan ölümcül bir virüs salgınından kurtulmayı başaran bir grup insanla karşı karşıya gelir. Ve her iki türün de tek bir amacı vardır, yeni dünya düzenini oluşturan ve söz sahibi olan tür olmak!

http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=nv_sr_1

8. WHAT WE DO IN THE SHADOWS

8. WHAT WE DO IN THE SHADOWS

Yönetmen: Taika Waititi and Jemaine Clement

Oyuncular: Taika Waititi, Jemaine Clement, Rhys Darby, Stu Rutherford

http://www.imdb.com/title/tt3416742/?ref_=nv_sr_1

7. THE GRAND BUDAPEST HOTEL / Büyük Budapeşte Oteli

7. THE GRAND BUDAPEST HOTEL / Büyük Budapeşte Oteli

Yönetmen: Wes Anderson

Oyuncular: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Willem Dafoe, Tilda Swinton, Tony Revolori, Adrien Brody, Jeff Goldblum

20. yüzyılın başlarında iki savaş arasındaki dönemde geçen hikayede, Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli'nin ihtişamlı dönemine tanık oluyoruz. Gustave H, otelin işleyişini büyük bir profesyonellikle idare eden, müşterilerini dahi en ince ayrıntılarına kadar tanıyan bir konsiyerj görevlisidir. Bir gün otele bellboy ve komi görevlisi olarak Zero Mustafa adında genç bir adam gelir ve kısa zamanda aralarında yakın bir arkadaşlık başlar. İkili birbirlerinin sırdaşı olurken yaşadıkları şehir de büyük bir savaşa doğru sürüklenmektedir. Bu esnada Gustave'ın yaşlı sevgilisi Madame D. esrarengiz bir şekilde hayata veda eder, ikili Madame D.'ye veda etmek için yola çıkar. Bir asilzade olan Madame D.'nin şatosuna vardıklarında miras bölüşümünün yapıldığı toplantıya denk gelirler. Madame D., Gustave'a miras olarak paha biçilmez bir Rönesans tablosu bırakmıştır ve bunun açıklanmasıyla aile içerisinde büyük bir karmaşa çıkar. Bu andan itibaren belalarla dolu bir maceraya atılan Gustave ve Zero, gerçeklerin peşinde koşarken dışarıda da bir çağ değişmektedir…

http://www.imdb.com/title/tt2278388/?ref_=nv_sr_1

6. EDGE OF TOMORROW / Yarının Sınırında

6. EDGE OF TOMORROW / Yarının Sınırında

Yönetmen: Doug Liman

Oyuncular: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telepati yoluyla emir verme ve uygulama güçlerine ulaşamaz. Artık dünyadaki tüm ordular bu uzaylı sürüsüne karşı güçlerini birleştirmek durumundadır ve bu güç birliği dışında ikinci bir şansları yoktur. Subay Bill Cage daha önce bu savaşlardan hiçbirine katılmamış tecrübesiz bir askerdir ve atıldığı yeni görevi onun için bir nevi intihar anlamına gelmektedir. Beklenen olur; Cage dakikalar içerisinde öldürülür... Fakat bu bir sonu değil, yeni bir başlangıcı doğurur. Cage, sıradışı bir şekilde cehennem gibi bir günde uyanır, kendini kırılması zor bir döngünün içerisinde bulur. Buna göre her seferinde ölüp sonrasında yeniden dirilip aynı savaşı bir kez daha tekrarlamak zorundadır. Her geri dönüşünde daha güçlü, daha zeki ve Mimics'lerle daha kolay başa çıkabilir hale gelse de kendine verilen iş dünyanın en zorlu görevidir.

http://www.imdb.com/title/tt1631867/?ref_=nv_sr_1

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. GUARDIANS OF THE GALAXY / Galaksinin Koruyucuları

5. GUARDIANS OF THE GALAXY / Galaksinin Koruyucuları

Yönetmen: James Gunn

Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, John C. Reilly, Lee Pace

Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek amacı küreyi ele geçirmektir ve bu hayali tüm evreni tehdit altına alabilir. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un  yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu kürenin gücüne ve peşindeki düşmanlarına karşı ne yapacaktır?

http://www.imdb.com/title/tt2015381/?ref_=nv_sr_1

4. INSIDE LLEWYN DAVIS / Sen Şarkılarını Söyle

4. INSIDE LLEWYN DAVIS / Sen Şarkılarını Söyle

Yönetmen: Joel and Ethan Coen

Oyuncular: Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, Garrett Hedlund, F. Murray Abraham, Justin Timberlake

Yer 1960'lı yılların Amerikası, New York. Manhattan'ın hareketli müzik piyasasında tutunmaya çalışan genç Llewyn Davis, hayatını müzikle kazanmak ve sanatını icra edebilmek için her yolu denemektedir. Halkın önünde saygın bir yere sahip olmak isteyen Davis, bir yandan da şehrin acımasız koşulları altında yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır. Fakat başını sokabileceği bir evi olmadan eski kız arkadaşı Jean Berkey'in kanepesiyle, kız kardeşinin kendisinden yakınmaları arasında gidip gelir. Dönemin önemli menajerlerinden Bud Grossman'a müziği, plağının bir kopyasını dinletmek tek hedefidir.

http://www.imdb.com/title/tt2042568/?ref_=nv_sr_1

3. THE WOLF OF WALL STREET / Para Avcısı

3. THE WOLF OF WALL STREET / Para Avcısı

Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Rob Reiner

Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ların en hızlı günleridir ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinesine ve aynı zamanda bir harcama makinesine dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ise çok uzakta değildir.

http://www.imdb.com/title/tt0993846/?ref_=nv_sr_1

2. NIGHTCRAWLER / Gece Vurgunu

2. NIGHTCRAWLER / Gece Vurgunu

Yönetmen: Dan Gilroy

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton

Lou Bloom kariyer peşinde, genç ve hırslı bir adamdır. Hayatta 'amaca giden her yol mübahtır' düsturunu benimseyen bu hırslı adam, geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar. Şehrin önde gelen televizyon kanallarından birinde gece muhabiri olarak işe girmesi de uzun sürmez. Fakat ne var ki, kariyerinde benimsediği yolun da bir faturası elbet olacaktır.

http://www.imdb.com/title/tt2872718/?ref_=nv_sr_1

1. BOYHOOD / Çocukluk

1. BOYHOOD / Çocukluk

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Ethan Hawke

En son Before Midnight filmiyle izleyici karşısına çıkan Richard Linklater'ın senaryosunu yazıp yönettiği film, çıkış noktası olarak yakın zamanda boşanmış bir çiftin, Mason ve Olivia'nın hikayesine odaklanıyor. Sahip oldukları tek çocukları ise artık anne ve babasının bir arada yaşamadığı gerçeğine alışmak ve bu yabancı düzen içerisinde yaşamayı öğrenmek zorunda. Çocuğun 6 yaşında başlayan bu yeni tecrübesini 12 yıl boyunca sürecek olan bir büyüme evresine yayan yönetmen, bu süreç boyunca yaşananları beyaz perdeye aktarıyor.

http://www.imdb.com/title/tt1065073/?ref_=nv_sr_1

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
17
7
6
6
5
4