Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Temmuz Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Merhaba!

Öyle bir aya giriyoruz ki; düzlükten önce son yokuştayız adeta. Ağustos ayından sonra her şeyin çok daha rahatlayacağını hep birlikte göreceğiz. Bu süreç içerisinde ise sakin kalmalı ve iletişimimize genel olarak çok dikkat etmeliyiz. Hafta gergin bir Venüs-Plüto etkileşimi ile başlıyor. Aynı zamanda da melankolik bir yeni ay dönemi ile devam ediyor. Bu sebepten özellikle ikili ilişkilerde herkesin çok dikkatli olmasını öneriyorum. Çok daha güzel günler bizi bekliyor. 

Görselleri aylık yorumunuza özel seçtim. Lütfen yükselen burcunuzu okuyun! Bol şans! ❤

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okumak için burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Geçmişinden güç alıp, geleceğe atılacaksın, Koç!

Sevgili Koç,

Bu ayın ilk iki haftası, moralin bozulmasın ama, pek de kolay geçmiyor. Ama üzülme; bu genel bir etki! Venüs-Plüto'nun zorlu açısı, seni özellikle geçmişinle, geçmişte kurduğun bağlarla, ailenle ya da yaşadığın evle alakalı zorlayabilir. Melankolik davranmaya da oldukça meyilli olabilirsin. Fakat 3 Temmuz'dan sonra yönetici gezegenin Mars'ın gene ileri hareketine geçmeye başlamasından dolayı bu konulara çok da fazla takılmayacağını umuyorum. Yine de ilk iki hafta çok kesin kararlar almamaya, çok ani şeyler söylememeye çalış. O diline dikkat et biraz!

Bu ilk iki haftayı, ben senin yerinde olsam, biraz kabuğuma çekilip geçmişi ve hataları düşünmek, ders çıkarmak için kullanırdım. Hazır bayram tatili de varken, bu iyi bir fırsat. Fakat aileden özellikle bahsettiğimi unutma lütfen. Özellikle anne-abla gibi kadınlarla çeşitli tartışmalar yaşayabilirsin, bu sadece onları değil, seni de üzebilir. Patavatsız olmamaya bak derim.

Ayın sonuna doğru eğlenebileceğin dönemler geliyor açıkçası! Libidon da yükseliyor. Bu sebepten dolayı, ayın ilk haftalarında ne istediğini iyice düşünmen ve duygusal olarak neye ihtiyacın olduğunu ayırt etmen önemli bence. Ay sonuna doğru paldır küldür aşk, romans işlerine girişip istediğini bulamayınca bana çemkirme sonra!

Yine ay sonuna doğru, para mevzuları gündeme gelebilir. Borç alacaksan ya da vereceksen, bankadan kredi çekeceksen, burs isteyeceksen; tüm bu konularda yine kılı kırk yararak düşün. Özellikle tatile çıkmayı düşünüyorsan, yolda kayıplara karşı oldukça dikkatli ol.

Eğitim konuları biraz karışabilir; Ağustos'a doğru eğitim ile alakalı (özellikle şehir-ülke dışında eğitim konularında) her şey biraz daha netleşecek. Azcık daha sabır tatlım.

Aşktan bahsetmeyeceğim sanma: 12 Temmuz'dan sonra hayatının aşkı olmasa da gayet heyecan verici, neşeli güzel flörtler yaşayabilirsin! Bol şans!

Kılıçları çekme zamanı, Boğa!

Sevgili Boğa, 

Bu ay senin için sıkıntılı bulduğun konuları istediğin şekilde konuşarak ve manipüle ederek çözme zamanı. Önünde gayet iyi bir fırsat var bu konuda. Şimdi ayın başına göz atalım:

Ay başında ailenle ya da iş arkadaşlarınla çeşitli gerginlikler yaşayabilirsin. Özellikle finansal konulardan, rekabetten ve biraz da hasetten kaynaklı tartışmalar olabilir. Lakin ayın ilk haftasından itibaren tüm ilişkilerinde (iş arkadaşları gibi yüzeysel ilişkilerden tut, partnerine kadar) bir uyanma, farkındalık ve düşmanları tanıma dönemi gelecek. Bu dönem seni biraz korkutabilir ve üzebilir. Lakin önemli olan senin bunları fark etmen ve dışarıya renk vermemen. Zira Merkür ve Venüs sana bu konuda çok yardımcı olacak ve bu dönemde aklın, dilin zehir gibi çalışacak. Ciddiyim, konuşarak çözemeyeceğin sıkıntı yok. Tatlı dilli, biraz diplomatik davranmalısın. Venüs-Plüto karşıt açısı ve Mars retrosu karşındaki insanları da etkiliyor sonuçta! Onlar da en az senin kadar korkuyorlar! Şaka bir yana; ciddiyim bu dönemde biraz kurnaz davran ve buna göre konuş. Meyvelerini alacaksın. Özellikle ay sonuna doğru parasal anlamda oldukça güzel fırsatlar yakalayabilirsin.

Libidon yükselecek. Fakat sağlığına dikkat etmelisin. Bu ay senin için bu açıdan biraz riskli olabilir. Bu dönemde yolculukların sana iyi geleceğini düşünüyorum, bayram tatili bu açıdan iyi bir fırsat. Aşktan bahsetmezsem kızarsın, biliyorum. Bu yüzden hemen ekleyeyim; eğer hayatında biri yoksa, çıktığın yolculuklarda etrafına dikkat et. Yakınlarında, fark etmediğin senden hoşlanan birileri olabilir. Hayatında biri varsa da, 3 Temmuz'dan sonra gayet alevlebilir. Lakin kıskançlık konularından kavga etmemeye dikkat.

Para var, aşk yok, İkizler!

Sevgili İkizlerciğim, 

Şaka bir yana, bu Temmuz ayının 3'ünden itibaren ilişkilerindeki sorunlar yeniden gün yüzüne çıkabilir. Bunun sebebi senin farklı dertlerle boğuşuyor olmandan kaynaklı, karşındaki kişiyle empati kuramaman yahut enerji düşüklüğün olabilir. İlerleyen haftalarda bence, eğer ilişkinin devam etmesini istiyorsan, daha sakin ve anlayışlı davranmalısın tatlım. Çünkü, sen ilişkilere bakış açın konusunda aylarca adeta teste tabi tutulacaksın. Bunun faturasını karşındaki insana kesmek yerine kendi içine bakmalısın. Satürn'ün bu zor sınavından, ancak böyle geçebilirsin. Bu olgunlaşma, 'ne istiyorum' diye sorgulama ve istediğin şey doğrultusunda da emek verme sınavıdır. Evrenin seni daha iyi bir 'eş' yapabilmek için sana sunduğu fırsatlar olarak görmelisin bu dönemleri. Bu dönem içerisinde, zayıf ilişkiler silinip giderken, güçlü ilişkiler ise level atlayarak ayakta kalır. Güçlenir, bağlar sıkılaşır. İşte, sevginin-aşkının ne kadar güçlü olduğunu gösterme vakti bu.

Bu kadar vaaz vermek yeter, şimdi biraz daha gündelik olaylara dönelim. Para konusunda fırsatlar var tatlım. İlk haftalarda yeni bir maddi kaynak bulabilirsin-fakat bu kaynağın emek karşılığı geleceğini de bilmelisin. Ayın ilk günleri, yani bugünden itibaren finansal krizler (yahut elle tutulur bir kriz olmasa bile para konusunda güvensizlik, endişe) söz konusu olabilir. İlerleyen günlerde bunların yeni fırsatlarla çözülebileceğini görmelisin. Sabırlı ve sakin ol. Özellikle ay sonuna doğru şahane maddi fırsatlar gelecek. Ağustos'ta ise zaten gayet bu konuları oturtmuş olacaksın.

İş yerin ve eğitim durumunla alakalı meşgul bir dönem ise ayın son haftasında gözüküyor. İşler ne kadar hızlanırsa hızlansın, altından kalkabileceksin tatlım. Enerji, iletişim kabiliyeti... Her ihtiyacın olan elinin altında olacak. Sen yeter ki iste!

Bu ay tamamen kendinle ilgileneceksin, Yengeç!

Hoşgeldin en sevdiğim burç!

Bu ayın odak noktası adeta sensin. Şimdi baştan başlayalım bakalım:

İlk olarak ayın başında, yani bugünden itibaren gerçekleşecek olan Venüs-Plüto karşıt açısı oldukça zorlu olacak. Çok darlandığını, ilişkilerde kontrolü kaybettiğini, kıskançlık ya da rekabet duygusuna teslim olduğunu hissedebilirsin. Bunun geçici bir etki olduğunu bil lütfen, çünkü ayın geri kalanı senin için oldukça olumlu. Bu birkaç günü atlattıktan sonra yine senin burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay genelde yeni başlangıçlara işaret eder; fakat bu yeni ayın sana 'Gel de gör beni, bammmbaşka biri!' tarzında bir enerji getirmeyeceğini eklemeliyim. Biraz melankoli ve gözyaşı, iç daralmaları getiren bir yeni ay bu. Kabuğunu değiştireceksin fakat kendini biraz mutsuz hissedebilirsin bu sebepten dolayı. Yine de gelecek değişim iyi olacak tatlım. Çünkü Güneş, Venüs ve Merkür senin burcunda toplanıyorlar. Kısacası, ayın ilk iki haftasındaki melankolik ruh halini kontrol etmeyi becerebilirsen, adeta harika fırsatlar var.

Bedeninde değişimler yapmak istiyorsan, saç kestirmek, boyatmak vesaire, oldukça uygun bir dönem. Ayrıca ne yap ne et, kendini dışarı çıkmaya zorla; adeta çekici bir enerji yayacaksın. Kendini daha rahat ifade edebileceğini de göreceksin. Ayın son iki haftası, istediklerini almak için dile getirmen gereken bir dönem. Eğitim konusunda özellikle, ayın ortasında iyi fırsatlar bulabilirsin. Fakat her zaman derim; ağlamayan bebeğe, meme yok! O yüzden isteklerini dile getir! Bu lafı en çok yengeçlere söylüyorum zaten... 

Ay sonunda özellikle sürmekte olan finansal konular, beklenen yanıtlar ya da bu tarz konularda sıkıntılar varsa çözüm gelebilir. Örneğin bankaya kredi başvurusu yapmışsan ya da bir şirkete burs başvurusu ya da patrondan zam talebi... Sen seç! Lakin bu konularda da paranın havadan gelmesini beklememeli, dile getirmelisin. Uygun zaman ise ayın başı değil, ayın sonuna doğru olacak. Ay başında biraz fazla dramatik ve sulu gözlü davranma ihtimalin var çünkü.

Canım Yengeç, genel olarak tüm burçlar, tüm insanlar gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Maalesef Ağustos ayının sonuna kadar da zorlanmaya devam edeceğiz. Fakat bu ay, doğru değerlendirmen takdirinde sana pek çok fırsat sunuyor. Aşk dersen; özellikle ayın ilk haftasından sonra -mevcut bir ilişkin varsa- biraz sıkıntılar yaşayabilirsin; fakat yüzeysel flört-yeni insanlarla tanışmak için gayet olumlu bir dönem. Hadi göreyim seni!

Sana gül bahçesi vaat etmiyorum fakat bahçeni ekme dönemi, Aslan!

Sevgili Aslan,

Gerek geçtiğimiz ayın haftalık yorumlarında olsun, gerek ay başındaki yorumda olsun, pek sevimli haberler verememiştim. Bu ay da biraz gergin başlıyor açıkçası. Kendini birden fazla kişinin olduğu, karmaşık ve ya gizli ilişkilerin içinde mi buldun, platonik aşklara mı yelken açtın, 'ilişki durumu karışık' tadında küskünlükler mi yaşadın bilemiyorum fakat bu ay başında, özellikle şu önümüzdeki birkaç gün içerisinde tüm bunlara bağlı olarak duygu dünyanda kıskançlıklar baş gösterebilir. Kendini değersiz hissedebilirsin ve izole olmak isteyebilirsin. Bu dönem senin için biraz kritik; zira arkandan iş çeviren insanlar da olabilir... Fakat bunlara karşı ayın ilk iki haftası içerisinde adeta iç dünyanda bir yenilenme yaşayarak bir zırh geliştireceksin bebeğim.

Bu böyle çok şenlikli bir değişim dönemi, ya da gözle görülebilir farklılıklar getirmese de senin ruh halini bir tazeleyecek. 

Ay içerisinde bol bol finansal fırsatlar da var, fakat bence asıl dikkat kesilmen gereken dönem ayın 15'inden sonrası. Kendini çok daha iyi ifade edebildiğini göreceksin. Bu da seni en çok kariyer anlamında iyi etkileyecek. Ayrıca, aile, geçmiş ve ev ile alakalı konuları da cesaretini toplayıp, birebir konuşarak çözebileceksin. Kısacası, finansal ve ailevi-yaşam alanı ile alakalı konularda çözüme girişmek için ay başındaki yeni ay dönemini atlatmalı ve sonrasında 15'inden itibaren Merkür'ün senin burcundaki hareketini beklemelisin. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek tatlım.

Az kaldı, az sabret, zira gezegenler seni birazcık daha zorlayıp bırakacak! Sonrası çok ferah olacak, söz sana! Bu ay hayatından mikropları atma vakti!

Ateş ediyorsun, Başak!

Sevgili Başak, 

2016'nın en şanslı burcu olmana rağmen şu günlerin gerginliği seni de vuruyor maalesef. Lakin geçecek bebeğim. Şimdi ayın başından itibaren başlayalım:

Ay başında özellikle arkadaşlarınla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsin. Bazı kadın arkadaşlarınla, bazı sırlara-gizli konulara yönelik gerginlikler yaşanabilir. Sana tavsiyem elbette ki sakin olman yönünde olacak; zira Mars'ın geri hareketi de seni iyice pasif agresif bir hale bürürken, bu zor dönemin senin yeni kararlar almanla çözüleceğini bilmelisin. İlk iki hafta biraz melankolik, güvensiz fakat ileriye dönük düşüncelerin olabilir.

Gelelim kariyere, çünkü senden en çok bu konuda ümitliyim! İş yerinde ya da okulunda yaşadığın bir takım sıkıntılar seni yıpratıyor elbette fakat bunları da konuşarak, diplomatik ve sakin davranarak çözeceğin dönem ayın 3'ünden itibaren olmalı. Sakin kalmalısın, zira ayın 15'inden sonra bir takım dedikodulara maruz kalman ve olan bitenden habersiz devam etmen olası. 

Ayın 20'sinde, eğer bir sevgili adayın varsa olayları resmiyete dökebilir; sıkıntılı bir ilişkin varsa da sonuca bağlayabilirsin. Oldukça yüksek bir enerjide geçecek olan dolunay haftasının sana en hayırlı gelişmeleri sunacağını düşünüyorum. Aşk, arkadaşlar gibi sosyal konular adeta bir sabır testi gibi gelebilir sana ama işin aydınlık tarafından bak ve hayatında olmaması gereken insanların birer birer elendiğini düşün. Eğer kaybetmek istemediğin insanlar varsa da daha az eleştirel bir dil ile konuşmayı denemelisin.

Şans getiricimiz Jüpiter'in, senin burcunda son aylarını yaşadığını bilmeli ve ona göre hareket etmelisin. Bu şanslı dönemi artık sosyal ilişkilere takılarak kaçırma bence. Eğlenmeye çık. Bu özellikle yükselen Başaklar için geçerli! Önümüzdeki aylar sana daha çok iş ve kariyer getirecek; bu sebeple bu dönemde ilişkilerini düzelt ki önümüzdeki zamanlarda her şey rahat rahat aksın!

Kırbacını almayı unutma, Terazi!

Sevgili Terazi,

Gezegenlerin burç alemini helak ettiği bu günlerde, sen diğerlerinden farklı olarak kendi hayatınla alakalı hırslanacaksın. Kariyer anlamında örneğin... Para kazanma meselesinden çok; iyi iş yapma, takdir edilme gibi arzuların artacak. Gezegenler de sana bu konuda oldukça cömert davranacak. Lakiiiin, tüm bunlar için öncelikle ilk haftayı kazasız belasız atlatmalısın. Çünkü öyle gergin bir açı var ki; kıskançlıklar, aç gözlülük, kibir gibi mevzulardan adeta rezillikler çıkabilir. Bu genel çevreni kapsayan bir etki. Ailenden insanlarla da tartışabilirsin. Sen, bu ilk hafta boyunca prensesliğini/prensliğini korumaya bak tatlım. Ayın ilerleyen dönemleri zaten işler senin istediğin gibi gidecek.

Özellikle ilk haftadan sonra genel olarak hayatınla ne yapmak istediğini, nasıl bir kariyer yolunda ilerleyeceğini, neyi hak edip etmediğini çözümlemiş olacaksın. Sonrası... Sonrası iyilik, güzellik! Şaka bir yana, sana güzel fırsatlar geliyor. Eylül sonrası dönecek olan şansının tohumlarını şimdiden atmaya bak. Aklındaki planları, özellikle 20'sinden sonra gerçeğe çevirmek adına adımlarını at! Bu ay sana gökten inecek paralar, fırsatlar yok! O yüzden tüm çabanı ortaya koymalı ve bu güzel potansiyeli ve motivasyonu değerlendirmelisin şeker. Zaten Mars da 3'ünden itibaren ileri harekete geçerek sana gereken enerjiyi de verecek.

Terazilere aşk haberleri vermezsem beni taşlarlar elbette. O yüzden hemencecik aşktan da bahsedeyim; sevgilin varsa özellikle patronluk taslamak-kısıtlamak-kıskançlık yapmak gibi mevzulardan ilk hafta kavga edebilirsiniz. Sakin kalmanı tavsiye ederim. 15'inden sonra arkadaş ortamların şenlenebilir, arkadaş ortamlarından birileriyle güzel flörtlere yelken açabilirsin. Cinsel enerjinin yüksek olacağı bu dönem için ayın ikinci yarısı çok uygun gözüküyor. Bol şans!

Şimşekler çakınca her şeyi göreceksin, Akrep!

Sevgili Akrep, 

3 Temmuz'dan itibaren rahatlama ve gerçeklerin farkına varma zamanı. Bir süredir birinci evinde retro halinde bulunan Mars nihayet ileri harekete geçiyor. Bu ayın ilk haftası senin için enerji patlaması ve motivasyon demek. Lakin, aynı zamanda fazla agresif davranarak, özellikle iş arkadaşların ya da ailendeki kadınlarla bazı tartışmalara girmen de olası. Bu yüzden Mars'ın çok özlediğimiz o enerjisini dilersen spor gibi aktivitelerle atmayı dene. Aynı zamanda işine dört elle sarılmak için de iyi bir fırsat. Bir süredir gündemde olan para mevzusunu düşününce, hareket geçmek fena olmaz, değil mi?

Ayın ortasından itibaren aşk-meşk, aile-arkadaş, 'o ne dedi, bu ne ima etti' gibi konuları bir kenara bırakıp tamamen kendine odaklanman ve hedeflerine kilitlenmen olası gözüküyor. Yaptığın iş, karakterin ve toplum önündeki imajınla oldukça takdir edileceksin ve övgü alacaksın. Bu seni daha da motive edecek. Parasal durumun ise toparlanmaya başlıyor ve Ağustos ayında iyice rayına oturmuş olacak zaten. 

İşten ayrılmak ya da alan değiştirmek gibi mevzular kafanı kurcalıyorsa, ayın ilk iki haftasını atlatmanı ve ondan sonra sakin kafayla kararlar almanı tavsiye ederim. Özellikle ayın 20'si ve sonrasında eskilerden biriyleriyle buluşabilir ve yeni fırsatlar bulabilirsin; iş ya da yeni bir proje gibi. 

Sevgilin varsa bu ay içerisinde daha ciddi düşünmeye meyilli olabilirsin. Daha ayakları yere basan bir ilişki istediğini düşünebilirsin. Fakat yine söylüyorum; aşk gibi konularda kararlar almak için bu ay uygun bir dönem değil. Hayırlısı olsun!

Kapıyı birazcık daha tut, Yay!

Sevgili Yay,

Durup durup 'İyi dayandım ha, baya iyi dayandım, net iyi dayandım' diyerek kendine şaşırıyor olmalısın. Cidden iyi dayandın! Moralini bozmak istemediğim için çok açık etmemiştim fakat bu yılın en zor dönemlerinden birini atlattın. Gemiş olsun! Ayın 3'ünden itibaren Mars ileri hareketine başlıyor. İlk hafta bazı kabuslar, bilinçaltı rahatsızlıkları hissedebilirsin fakat ilerleyen haftalarda enerjinin yerine geldiğini ve eskisi gibi ateşlendiğini göreceksin. 

Lakin bu ayın ilk iki haftası çok kritik. Özellikle şu önümüzdeki hafta... Mars'ın 12.evinde yolculuğu, 8. evinde yani Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeni ay etkisi ile seni baya iç sıkıntılarına sürükleyebilir. Kendini üzüntülü ve endişeli hissedebilirsin. Hatta sezgilerin yükselebilir ve gereksiz evham ile 'kötü şeyler olacak' hissini karıştırabilirsin. Sana tavsiyem bu ilk haftayı sakin kalarak, meditasyon yaparak, dua ederek (her ne şekilde huzur buluyorsan) geçirmen. Sonrasında yine eski deli ama neşeli günlerine döneceksin.

Maddi konularda bir takım beklenmedik şeyler ikinci hafta ortaya çıkabilir. Bir miktar borç alabilirsin ya da verebilirsin; bu maddi gelişmeler iyi olsa da kötü olsa da, her şeyin bir karşılığı olduğunu düşünerek bence temkinli davranmalısın. 

Ayın ortasından itibaren ise artık günlük rutininin dışına çıkma ve tam anlamıyla 'Yay burcu' olma dönemi nihayet geliyor. Kariyer çok net olumlu! Asla kaçırmaman gereken bir dönem. Zaten sana bu ara çok fazla aşk-meşk durumu da yok. Bence işe ve eğitime sarılmalısın.

Aşk yok dedim fakat geçmişten gelen bir takım saplantılı ilişkilerin varsa yeniden gündeme gelebilir. Özellikle cinsellik anlamında gergin bir enerji hissedebilirsin. İlgini ve konsantrasyonunu kariyer-eğitim alanına vermen bence senin için daha hayırlı olacaktır. Bol şans tatlım. Azıcık daha tut kapıyı, Ağustos'tan sonra olacaklara inanamayacaksın!

Bu işler sırayla, Oğlak! Sevme vakti artık sende!

Sana aylarca 'içine kapanıyorsun, iyisin, dinleniyorsun' dedim. Artık ay çiçeği gibi açılma vakti!

Şimdi gelelim önce ayın güzel getirilerine; ay boyunca aşk konusunda kısmetin çok açık olacak. Sürmekle olan bir ilişkin varsa, çok güzel romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Geçmişin küslükleri unutulabilir ve birbirinize destek olabilirsiniz. Eğer sevgilin yoksa, derhal dışarı çık! Lakin dikkat etmen gereken konu ayın ilk haftası içerisinde olacak. Kıskançlıklara ya da çabuk alevlenen duygulara kendi kaptırmamaya çalışmalısın. Bu tarz hareketler ilişkinizi farklı bir yöne sokabilir ve Venüs'ten alacağın güzel etkiyi yanlış bir yöne saptırabilir. 

Ayın ikinci haftasında ise maddi açıdan yeni fırsatlar doğuyor. Eğer iletişime, medyaya, eğitime yönelik bir iş yapıyorsan çok güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda arkadaş ortamlarına yeniden karışıp sosyalleşmen mümkün. Hatta ve hatta, bu dönemde hayatına yeni bir arkadaş girebilir; işte o yeni arkadaşın ömürlük biri olduğunu bilmelisin. Ayağı yere basan, uzun vadeli ilişkiler kurmaya çok müsait bir aydasın. Bu sadece aşk ilişkilerinde değil, sosyal ilişkilerde de geçerli. 

Ayın 20'si ve sonrasında yine bir takım finansal konular gündeme gelebilir, bu konularda dostlarından destek istemen, tavsiye alman bence akıllıca olacaktır. Oldukça olumlu bir ay! Özellikle aşk konusunda! Fakat yeniden hatırlatıyorum, bu ilk haftayı kazasız belasız atlatmalısın öncelikle... Gerisi adeta iyilik, güzellik olacak!

Ünlü düşünür Rihanna'nın da dediği gibi "çalış çalış çalış" Kova!

Sevgili Kovacığım,

Bu ay sana bir sürü kariyer fırsatı var. Bu fırsatları değerlendir demeyeceğim zira eninde sonunda değerlendirmek zorunda kalacaksın çünkü oldukça meşgul, kariyer odaklı bir aya giriyorsun. Özellikle ilk hafta içerisinde gözüne kestirdiğin hedeflerini netleştirebilir ve hırslanabilirsin. Özellikle teknoloji ve basına yönelik bir işte çalışıyorsan, 3 Temmuz'dan itibaren işlerin nasıl hızlı bir ritmle ilerlemeye başladığına şaşıracaksın.

Fakat seni uyarmak istediğim bir konu da var; o da sağlık. Bu ayın ilk haftası içerisinde ne olursa olsun sağlığına dikkat et. Gıda zehirlenmeleri falan olabilir, aman diyeyim. 

Bu ay iş yerinde flörtleşmelere girişebilirsin; ayın 15'inden sonra ise bir takım beraberlikler söz konusu olabilir. Eğer zaten sevgilin varsa, güzel dönemler geliyor! Fakat ayın önceliği kariyer, sonrası ise aşk-meşk olarak düşünsen daha faydalı olur. Geleceğe yönelik projelerini 20'sinden sonraki dolunay haftasında iyice somutlaştırabilirsin. Ağustos'a kadar çok çalış, sonra aşkın tadını çıkaracaksın!

Sudan çıkmaya gerek yok, Balık!

Sevgili Balıkcığım,

Sana aşk müjdesini son birkaç haftadır zaten veriyorum. Lakin bu ayın ilk haftası içerisinde eğer kaybetmek istemediğin bir sevgilin varsa çok çok dikkatli olmalısın. Tamamen ego ve kontrol kaynaklı tartışmalardan dolayı ilişkiniz zarar görebilir. Daha da önemlisi, senin egon, ruhun zarar görebilir. Zaten kendini 'ezdirmek' demeyelim ama, kendinden taviz vermeye birazcık da olsun meyillisin eğer karşındaki sevdiğin biriyse! Bu yüzden sakin kalmalı ve başın dik durmalısın. Bu ayın ilk haftasını atlattıktan sonra herhangi bir gerginlik kalmayacak, hatta ayın 20'sinde kadar oldukça güzel vakit geçireceksin.

Zira kariyer açısından da şansın devam ediyor. Bir süredir ateşimizi söndüren, üzerimize ölü toprağı seren Mars retrosu nihayet bu ayın başında bitiyor. Hayallerine ve amaçlarına yeniden dört elle sarılabileceksin. Ağustos ayı ise sana kariyer ve eğitim konusunda daha da güzel fırsatlar getirecek, o yüzden bu ay içerisinde ıvır zıvır kağıt işlerini bitirip, yoğun bir döneme hazırlanmalısın. 

Arkadaş grupların arasında bir takım sıkıntılar yaşayabilirsin. Kadınsan, bir erkek ile tartışmaya girebilir ve üzülebilirsin ilk hafta. Erkeksen de herhangi bir kadın arkadaşının kalbini kırmadığına emin olmalısın. Zira arkadaş grubu içerisinde küçük gibi gözüken bu gerginlikler önümüzdeki aylarda başını ağrıtabilir. Sakin kal, kibar ol, sen Balık burcusun öyle davran!

Her şey gerçekten yolunda gözüküyor; bu ayın gerginliğinden en az sen etkileneceksin. Sadece ilk haftaya çok çok dikkat et. Bir de arkadaş grupları içerisindeki iletişimine... Bu ay göz önünde olacağın için nazar da değebilir bak! Şaka bir yana, kendini iyi koru, güzel bir ay geçir minişim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2199
825
466
278
223
183
157
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın