Görüş Bildir
Haberler
Oyun Oynayarak Deli Gibi Para Kazanan 10 Youtuber

Oyun Oynayarak Deli Gibi Para Kazanan 10 Youtuber

yazar geçerim
29.03.2015 - 13:24 Son Güncelleme: 29.03.2015 - 21:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir youtube'da video yayınlayan bu tatlı insanlardan hepinizin haberdar olduğunu düşüyorum. Bu güne kadar mutlaka izlemişsinizdir. Her gencin hayali gibi duran 'hem oyun oynayıp hem para kazanma' olayını gerçeğe dönüştüren bu tatlı arkadaşlar gerçekten hayatımız boyunca bir arada göremeyeceğimiz paralar kazanıyorlar.

10. EvanTubeHD

10. EvanTubeHD

Siz dokuz yaşında ne yapıyordunuz? 'elde salça ekmek dolanıyoduk ağğbi' yada ' okuyom ben yaaa' dediğinizi duyar gibiyim. Evan 9 yaşında oyuncak kutu açılışları yapıyor ve oyunlar oynuyor. Aldığı oyuncağı açarken video'sunu çekip ' laf olsun ' diye youtube yükleyen babası sayesinde ünlü olan Evan'ın yıllık geliri 3,2 milyon dolar.

9. KSI

9. KSI

Özellikle Fifa'nın illallah ettiren modu 'Ultimate team' oynaması ile ünlenen KSI, esprileri ve komik karakteriyle alıp yürümüş. Will Smith'ten hallice kardeşimizin yıllık geliri 3,4 milyon dolar.

8. ihascupquake

8. ihascupquake

Saçlarını her hafta boyadığı değişik renklerle öne çıkan Tiffany Michelle Herrera' nın farklı tarzda bi kaç kanalı bulunmakta. Genellikle minecraft oynayan ve komik dublajlar yapan Tiffany'nin yıllık kazancı 3.9 milyon dolar.

7. JuegaGerman

7. JuegaGerman

Pek çok farklı oyun oynayıp yayınlamakta olan German Aranis'in özellikle flappy bird ve minecraft videoları efsane. 7 milyon takipçisi bulunan German'ın youtube üzerinden kazandığı miktar 5,4 milyon dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. VanossGaming

6. VanossGaming

Evan Fong'un tek yaptığı şey gta oynamak, bu işi para için yapmadığı aşikar. Bir kaç arkadaşıyla toplanıp eğlenerek tabiri caizse bir kamyon parayı sırtlayan Evan en çok sevilen youtuberlerden. Evan'ın youtube üzerinden yıllık geliri 7,9 milyon dolar.

5. Markiplier

5. Markiplier

Genellikle korku oyunları oynayan Mark Edward Fischbach oturaklı ses tonu ve mimikleriyle kendisine hayran bırakıyor.  Mark' ın yıllık geliri 8.6 milyon dolar.

4. Vegetta777

4. Vegetta777

Minecraft oynayan herkesin en az bir videosunu izlemesi kaçınılmaz olan Samuel de Luque oyunun bütün inceliklerini bilen nadir isimlerden. Meşhur ispanyolun yıllık geliri 9,2 milyon dolar.

3. PopularMMOs

3. PopularMMOs

Manitasıyla minecraft oynayarak parayı kıran Pat ve Jen ikilisinin youtube üzerinden yıllık geliri 11 milyon dolar.

2. TheDiamondMineCart

2. TheDiamondMineCart

Yine dünyanın en fazla şiddet içeren(!) oyunu minecraft'tan parayı kırmış olan Daniel Middleton genel olarak küçük yaştaki kullanıcılara hitap etmesi ve cana yakınlığı ile işi götürüyor. Daniel' in yıllık kazancı 14 milyon dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. PewDiePie

1. PewDiePie

İyi bir youtube kullanıcısı olupta bu ismi duymayan yoktur heralde. An itibariyle 35.625.726 milyon takipçisiyle Rihanna, Eminem gibi isimlerin takipçi sayısını ikiye katlayan isveç asıllı Felix Arvid Ulf gerçek anlamda bir internet efsanesi. Öyleki  Forbes ve The wall Street journal gibi ünlü dergiler onun gelirini mercek altına almışlar ve Youtube üzerinden 30 milyon dolarlık yıllık geliri olduğunu açıklamışlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
69
63
52
46
33
15