Görüş Bildir
Haberler
Birbirinden Yıldız Oyuncuların Bir Arada Olduğu Mükemmel Kadroya Sahip Olan Eşsiz Filmler

Birbirinden Yıldız Oyuncuların Bir Arada Olduğu Mükemmel Kadroya Sahip Olan Eşsiz Filmler

Bir filmde yıldız oyuncuların bir araya gelmesi her zaman büyük bir heyecan yaratır. Bu yazımızda sinema tarihindeki en iyi oyuncu kadrolarına sahip filmleri inceleyeceğiz. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. I'm Not There, 2007

21. I'm Not There, 2007

IMDb: 6.8 

Özet: Farklı dönemlerde ve farklı kişiliklere bürünen Bob Dylan'ı anlatan film, altı farklı karakterle Dylan'ın hayatının çeşitli yönlerini yansıtır. Karakterler, Dylan'ın farklı dönemlerindeki sanatsal kimliklerini, müzikal değişimlerini ve yaşadığı kişisel sorunları temsil eder. 

Oyuncular: Christian Bale, Cate Blanchett, Heath Ledger 

Yönetmen: Todd Haynes

20. The Devil Wears Prada, 2006

20. The Devil Wears Prada, 2006

IMDb: 6.9 

Özet: Andy, prestijli moda dergisi Runway'de ünlü dergi editörü Miranda Priestly için asistan olarak işe başlar. Başlangıçta moda dünyasına ilgisiz olan Andy, zamanla bu dünyaya uyum sağlamaya ve kendini geliştirmeye çalışır. 

Oyuncular: Anne Hathaway, Meryl Streep, Adrian Grenier 

Yönetmen: David Frankel

19. Tropic Thunder, 2008

19. Tropic Thunder, 2008

IMDb: 7.1 

Özet: Yönetmen Damien Cockburn, oyuncuları gerçekçi bir deneyim yaşamaları için Vietnam ormanlarına götürür. Ancak, yanlışlıkla gerçek savaş bölgelerine giren oyuncular, kendilerini gerçek düşmanlarla ve tehlikelerle yüz yüze bulurlar. 

Oyuncular: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr. 

Yönetmen: Ben Stiller

18. American Hustle, 2013

18. American Hustle, 2013

IMDb: 7.2 

Özet: Irving ve Sydney adlı iki dolandırıcı, sahte kredi işi yürütmektedir ancak FBI ajanı Richie DiMaso tarafından yakalanırlar. Richie, Irving ve Sydney'den daha büyük bir balık yakalamak için kendisine yardım etmelerini ister ve onlara iş birliği yapmaları durumunda cezalarını hafifleteceklerinin sözünü verir. 

Oyuncular: Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper 

Yönetmen: David O. Russell

17. The Talented Mr. Ripley, 1999

17. The Talented Mr. Ripley, 1999

IMDb: 7.4 

Özet: Ripley, zengin bir iş insanı olan Herbert Greenleaf'ten, oğlu Dickie Greenleaf'i Amerika'ya geri getirmesi için görev alır. Tom, Dickie ve kız arkadaşı Marge ile tanıştığında, zengin ve özgür yaşam tarzlarına hayran kalır ve kendi yaşamından memnuniyetsizlik duyar. 

Oyuncular: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law 

Yönetmen: Anthony Minghella

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sleepers, 1996

16. Sleepers, 1996

IMDb: 7.5 

Özet: Çocukluklarında bir şaka esnasında bir adamın ölümüne neden oldukları için hapse giren Shakes , Michael, John ve Tommy, burada gardiyanların acımasızca işkence ve tacizine maruz kalırlar. 

Oyuncular: Robert De Niro, Kevin Bacon, Brad Pitt 

Yönetmen: Barry Levinson

15. True Grit, 2010

15. True Grit, 2010

IMDb: 7.6 

Özet: Babasının katili Tom Chaney'i yakalamak için alkolik ve sert mizaçlı ABD federal şerifi Rooster Cogburn ile anlaşır. İkiliye, Texas Ranger LaBoeuf da katılır. LaBoeuf, Chaney'yi başka bir suçtan dolayı yakalamak istemektedir. 

Oyuncular: Jeff Bridges, Matt Damon, Hailee Steinfeld 

Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen

14. Ocean's Eleven, 2001

14. Ocean's Eleven, 2001

IMDb: 7.7 

Özet: Danny, eski bir dostu olan Rusty ile birlikte 11 kişilik bir ekip oluşturur ve kusursuz bir plan yaparlar. Hırsızlık için gereken her şeyi hazırlarlar ve sonunda gece yarısı kumarhanelere girerler.  

Oyuncular: George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts 

Yönetmen: Steven Soderbergh

13. The Hateful Eight, 2015

13. The Hateful Eight, 2015

IMDb: 7.8 

Özet: Sekiz yabancı, Wyoming'de kar fırtınası nedeniyle bir dağ evine sığınmak zorunda kalırlar. Bu kişiler arasında ödül avcısı John Ruth ve onun yakaladığı suçlu Daisy Domergue, eski asker ve başka bir ödül avcısı olan Major Marquis Warren ve yeni atanan şerif Chris Mannix bulunmaktadır. 

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh 

Yönetmen: Quentin Tarantino

12. Knives Out, 2019

12. Knives Out, 2019

IMDb: 7.9 

Özet: Polis ve özel dedektif Benoit Blanc, yazar Harlan'ın ölümünü araştırmak için ailenin malikanesine gelir. Blanc, Harlan'ın ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu anlamaya çalışırken aile bireyleri ve Harlan'ın çalışanından şüphelenmeye başlar. 

Oyuncular: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas 

Yönetmen: Rian Johnson

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Big Lebowski, 1998

11. The Big Lebowski, 1998

IMDb: 8.1 

Özet: Jeffrey Lebowski, tembel, rahat ve bowling meraklısı bir adamdır. Bir gün, adının benzerliği nedeniyle başka bir Lebowski ile karıştırılır ve evi yanlışlıkla kirletilir. Bu olay, Lebowski'nin milyoner Jeffrey Lebowski ile tanışmasına yol açar. 

Oyuncular: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore 

Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen

10. The Wolf of Wall Street, 2013

10. The Wolf of Wall Street, 2013

IMDb: 8.2 

Özet: Jordan Belfort, agresif ve etkili satış taktikleri kullanarak kendi aracılık firması Stratton Oakmont'ı kurar ve büyük başarılar elde eder. Ancak işinde uyguladığı etik dışı ve yasadışı yöntemler, sürekli partiler ve uyuşturucu kullanımıyla birleşince, Belfort'un hayatı giderek kontrolden çıkar. 

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie 

Yönetmen: Martin Scorsese

9. Reservoir Dogs, 1992

9. Reservoir Dogs, 1992

IMDb: 8.3 

Özet: Bir soygun sırasında işler ters gider ve soyguncular, güvenli bir sığınağa kaçarlar. Bu sırada, soyguncuların birinin polis olduğundan şüphelenmeye başlarlar ve birbirlerine güven duymaz hale gelirler. 

Oyuncular: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madson 

Yönetmen: Quentin Tarantino

8. Heat, 1995

8. Heat, 1995

IMDb: 8.3 

Özet: Başarılı ve disiplinli hırsız Neil McCauley ve ekibi, son kez büyük bir soygun yapmayı planlarlar. Bu sırada, LAPD dedektifi Vincent Hanna, McCauley ve ekibini yakalamak için çalışmaktadır.  

Oyuncular: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer 

Yönetmen: Michael Mann

7. The Usual Suspects, 1995

7. The Usual Suspects, 1995

IMDb: 8.5 

Özet: San Pedro’da patlayan bir tekneyi araştıran polis, teknede 27 ceset ve 91 milyon dolarlık uyuşturucu parası bulur. Olaydan kurtulan iki kişiden biri yanıklarla dolu vücuduyla korkmuş bir Macar terörist ve diğeri de Verbal Kint adında bir tetikçidir. Polisteki sorgusunda Kint, 6 hafta öncesinden başlayarak tüm olayları anlatır. 

Oyuncular: Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Chazz Palminteri 

Yönetmen: Bryan Singer

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Departed, 2006

6. The Departed, 2006

IMDb: 8.5 

Özet: Film, Boston'da geçen iki çift ajanın hikayesini anlatır. Bir yandan polis departmanına sızmış olan suç örgütü üyesi Colin Sullivan için mafya lideri Frank Costello çalışırken diğer yandan, suç örgütüne sızmış olan polis memuru Billy Costigan için polis kaptanı Queenan ve Çavuş Dignam çalışmaktadır. Her iki tarafta da kimliklerini gizlemeye çalışan Colin ve Billy, bir yandan gerçek kimliklerini ortaya çıkarmamaya çalışırken diğer yandan birbirlerinin kim olduğunu bulmak için mücadele ederler.  

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson 

Yönetmen: Martin Scorsese

5. The Prestige, 2006

5. The Prestige, 2006

IMDb: 8.5 

Özet: İki sihirbaz, başlangıçta aynı sahne ekibinde çalışırken, bir gösteri sırasında trajik bir kaza sonucu dostlukları düşmanlığa dönüşür. 

Oyuncular: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson 

Yönetmen: Christopher Nolan

4. Goodfellas, 1990

4. Goodfellas, 1990

IMDb: 8.7 

Özet: Henry Hill adında bir gangster, Jimmy Conway ve Tommy De Vito adlı iki arkadaşıyla birlikte bir soyguna kalkışır. Gözleri daha yukarda olan iki arkadaşı soyguna katılan diğerlerini öldürür ve mafya içinde yükselmeye başlarlar. 

Oyuncular: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci 

Yönetmen: Martin Scorsese

3. Fight Club, 1999

3. Fight Club, 1999

IMDb: 8.8 

Özet: Hikayenin anlatıcısı olan baş karakter, iş seyahatleri sırasında sabun satıcısı Tyler Durden ile tanışır ve ikili, birbirlerini dövdükleri yer altı dövüş kulüpleri kurmaya başlarlar. Bu dövüş kulüpleri, erkeklerin toplumdaki baskılardan ve duygusal boşluktan kaçarak saldırganlık ve öfke duygularını serbest bırakabilecekleri bir alan sağlar. 

Oyuncular: Brad Pitt, Edward Norton, Meat Loaf 

Yönetmen: David Fincher

2. Pulp Fiction, 1994

2. Pulp Fiction, 1994

IMDb: 8.9 

Özet: İç içe geçmiş hikayelerden oluşan filmde, ana hikayelerden biri, kiralık katiller Vincent Vega ve Jules Winnfield arasındaki ilişkiye odaklanırken diğer hikayeler bir boksörün hileli bir dövüşten kaçışı ve Vincent'ın patronunun karısı Mia Wallace ile geçirdiği bir akşamı içerir. 

Oyuncular: John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson 

Yönetmen: Quentin Tarantino

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Godfather, 1972

1. The Godfather, 1972

IMDb: 9.2 

Özet: Mafya ailesinin reisi Vito Corleone, dört oğluyla birlikte ailenin çıkarlarını korumak ve mafya dünyasında gücünü sürdürmek için mücadele eder. En küçük oğlu Michael Corleone başlangıçta suç dünyasından uzak durmayı tercih etse de ailesine yapılan saldırılar ve babasının yaşadığı suikast girişimi sonucu mafya dünyasına dahil olur. 

Oyuncular: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan 

Yönetmen: Francis Ford Cappola

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

1. The Godfather, 1972

İsmail Süyür

Snatch nasıl olmuş da unutulmuş?