Görüş Bildir
Haberler
Twitter ve Facebook'a Girişler Yavaşladı

Twitter ve Facebook'a Girişler Yavaşladı

Deniz Gök
25.07.2015 - 09:23 Son Güncelleme: 25.07.2015 - 12:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de dün akşam saatlerinden bu yana aralarında Facebook, Twitter ve YouTube'un da olduğu bazı popüler internet siteleriyle ilgili yaşanan 'yavaşlık', normale döndü.

Türk Hava Kuvvetleri’nin IŞİD ve PKK mevzilerine düzenlediği operasyon sonrasında birçok kullanıcı Twitter ve Facebook’a girememekten şikayetçiydi.

Twitter kullanıcıları hava operasyonunun düzenlendiği dakikalarda, erişim engeliyle karşılaşmıştı. Gece 01.15 itibariyle erişime engellenen Twitter yaklaşık 15 dakika sonra yeniden erişime açılmıştı.

Öğlen saatleri itibariyle dünya genelinde popüler olan sosyal paylaşım siteleriyle ilgili Türkiye'de yaşanan 'yavaşlık problemi' normale döndü. Bazı kullanıcılar ise sorunun devam ettiğini belirtiyor.

Birçok siteye erişim engellendi

Öte yandan dün gece başlayan hava saldırılarının ardından birçok internet sitesine erişimin engellendiği belirtiliyor.

Fırat Haber Ajansı (ANF), Hawar Haber Ajansı (ANHA), Özgür Gündem gazetesi, Yüksekova Haber, Sendika.org, Rudaw ve Erbil merkezli Kürt haber ajansı BasNews'ün internet sitelerine ulaşmaya çalışan kullanıcılar, gece saatlerinden itibaren, 'Bu internet sitesine, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından idari tedbir uygulanmaktadır' yazısıyla karşılaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0