Görüş Bildir
Haberler
En Unutulmaz Evlilik Teklifleri İçin İstanbul'un Evlenme Teklifi Edilecek Şık Mekanları

En Unutulmaz Evlilik Teklifleri İçin İstanbul'un Evlenme Teklifi Edilecek Şık Mekanları

Elif Sude Yenidoğan
28.10.2022 - 15:33 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 22:25

Şüphesiz en özel anlarınızdan biri olan evlilik teklifini nerede yapacağınız da en az teklif kadar önemli bir nokta. Yemeklerinin leziz olması, manzaranın büyüleyici olması, mekanın iç dizaynının göze hitap etmesi gibi birçok etken var. İşte biz de sizler için tüm bu isteklerinizi yerine getirecek, İstanbul'un en şık ve romantik atmosfere sahip mekanlarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 16 Roof

1. 16 Roof

Görmüş olduğunuz büyüleyici manzarasıyla 16 Roof, böylesine özel bir gece için doğru tercihlerden olacaktır. Yemekten servise, servisten manzarasına her detayı ince ince düşünülmüş mekanlardan biri. Gitmeden önce mutlaka en güzel masalardan biri için erkenden rezervasyon yaptırmayı unutmayın deriz.

Adres: Vişnezade, Acısu Sokaği No:19, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul’un tartışmasız en iyi manzarasına sahip restaurantı. Menü gayet iyi, çalışanlar güler yüzlü ve alakadarlar. Akşam yemeği sonrası bar kısmı gayet iyi düşünülmüş. Çok keyifli.

2. 360 İstanbul

2. 360 İstanbul

Tarihi yarımada ile birlikte diğer tüm İstanbul adalarının ve beraberinde tüm şehrin ayaklarınız altında olduğunu hayal edin. Oldukça cezbedici değil mi? İşte 360 İstanbul size böyle bir manzara ve manzaranın yanı sıra kaliteli hizmet sunuyor.

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. No:163 K: 8, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Manzara harika, yemekler oldukça lezzetli.

3. Bonn Karaköy

3. Bonn Karaköy

Bonn Karaköy ise yeni nesil meyhane tarzında hizmet veren bir işletme. Bu özel gününüzde dört gözle beklediğiniz 'Evet!' cevabını aldıktan sonra başka bir yere geçiş yapmanıza gerek kalmadan kutlayabilmek, güzel müzik seçimleriyle eğlenebilmek için en doğru karar Bonn Karaköy olabilir.

Adres: Azapkapı, Yemeniciler Cd. No:40, 34421 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir ekip, harika hizmet. Leziz yemekler, güzel müzik. Garson arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az, kalabalık gelen grubumuzla birebir ilgilendiler tüm gün.

4. Chef Mezze

4. Chef Mezze

Bir mekandan bekletiniz nedir? İyi hizmet, güler yüz, leziz mutfak ve güzel dekor ise doğru yerdesiniz. Aradığınız mekan Chef Mezze. Zaten İstanbul'un en güzel semtlerinden olan Arnavutköy, Bebek'te yer alan işletme sizi oldukça memnun edecektir.

Adres: Arnavutköy Mahallesi, Bebek Arnavutköy Cd No:64 D:2, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kesinlikle isminin hakkını veren bir mekan. Mezeleri fabrikasyon değil, klasik de olsa kendi imza mezeleri de olsa hepsi çok lezzetliydi. Hizmet çok iyi. Garsonların hepsi kibar ve çok ilgili.

5. Cotto Gastro

5. Cotto Gastro

Şıklık denince akla gelenlerden ilki de tartışmasız İtalyan restaurantlarıdır. Cotto Gastro da bir İtalyan restaurantı ve ambiyans açısından bayılacağınız bir yer. Akşama güzel yemekler eşliğinde başlamak ve öyle devam etmek isterseniz Cotto Gastro'yu not edin deriz.

Adres: Suadiye, Kazım Özalp Sk., 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekan ve ambiyans çok hoştu. Yemekten önce getirilen ekmekler bile insanı doyuracak kadar lezzetliydi. Servis çok hızlı ve özenliydi. Her biri güler yüzlü ve yardımcılarına sorulan sorulara bilgili bir şekilde cevap verdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. IL Cortile Ristorante Pizzeria

6. IL Cortile Ristorante Pizzeria

İtalyan restaurantlarından bir diğer önerimiz ise IL Cortile Ristorante Pizzeria. A'dan Z'Ye her şeyin kusursuz işlediği mekan, bu özel gününüzde sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapacak çalışanlarla hizmet veriyor. Özel günlerinizden de ziyade her an için müdavimi olabileceğiniz türde.

Adres: Bereketzade, Galata Kulesi Sk. No:14 D:20, 34420 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekanın atmosferi çok güzel. Biz hava güzel olduğundan dışarda oturduk. Ambiyans gayet başarılı. Biz antipasti olarak Carpaccio di Polpo aldık, çok güzeldi. Ekşili tatlar ve ahtapot seviyorsanız kesinlikle denemelisiniz.

7. Duble Meze Pera

7. Duble Meze Pera

Tekrardan bir yeni nesil meyhane önerisi yapalım.  İstanbul'da çokça yaygın olan teras restaurantlardan biri olan Duble Meze Pera, sizi derinden etkileyecek ve böylelikle gecenizi güzelleştirecek bir manzaraya sahip. Bununla birlikte güzel bir playlisti olan mekan, teklif ardından olacak after partiyi ayağınıza getirmiş desek yeridir.

Adres: Asmalı Mescit, Meşrutiyet Cd. No:85, 34435 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekan güzel ve ferah. Manzara enfes. Servis iyi, mezeler ve yemekler oldukça lezzetli. Saat 23:00'dan sonra dans edebildiğiniz bir mekana dönüşüyor ve çok eğlenceli. Pera'da keyifle kutlama yapacağınız bir mekan.

8. Danış Restaurant

8. Danış Restaurant

Bebek'in gözlerinden, mutlaka gitmeniz gereken mekanlardan biri olan Danış Restaurant size Asya kıtasına karşı bir manzara sunuyor. Her şey bir kenara en önemlilerden olan mutfak konusunda da övgüyü hak ediyorlar. Özel günlerin birçoğu için gönül rahatlığıyla tercih edilen işletme, sizi de asla pişman etmeyecektir. 

Adres: Arnavutköy, Bebek Arnavutköy Cd No:32, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mutlaka gelinmesi gereken bir mekan. Mezeleri, etleri, tatlıları efsane. Boğaz manzarası eşliğinde, doğu batı sentezi etnik bir mekanda yemek yemenin keyfine varıyorsunuz.

9. Karaköy Lokantası

9. Karaköy Lokantası

İstanbullular tarafından yılların sevilen işletmesi Karaköy Lokantası'nı sizin de seveceğinize eminiz. İlk aradığımız unsurlar olan ilgili hizmet, üzerinde durulmuş lezzetler ve dizayn konusunda fazlasıyla başarılılar. Sizin de bir mekanda aradığınız şeyler bunlarsa, kesinlikle gitmenizi tavsiye ederiz.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Kemankeş Cd. No:57, 34425 Beyoğlu/İstanbul 

Ziyaretçi Yorumu: Mekan çok güzel konumu itibariyle ve yılların getirmiş olduğu tecrübeyle sabit. Masa düzeni sunumu çok iyi. Garsonları ayırmak elde değil bay bayan mükemmel ilgili ve saygılı alakası gayet iyi, hepsine teşekkür etmek gerek.

10. Lacivert Restoran

10. Lacivert Restoran

Deniz manzarasından vazgeçmek istemiyorsanız ve sizin için 'hoş mekan' kavramını tamamlayanlardan biri denizse, işte Lacivert Restoran. Giden herkesin bir daha gelmek isteyeceği hizmete, lezzete ve atmosfere sahip mekanda evlilik teklifinizi etmek kesinlikle etkileyici olacaktır.

Adres: Anadolu Hisarı, Körfez Cd. 57/A, 34410 Beykoz/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Et tam istediğimiz gibi az pişmiş olarak geldi. Personel ilgiliydi, fiyatlar ucuz değil ama bu atmosfer için özel günlerde tercih edilebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mikla

11. Mikla

Geleneksel lezzetlerimizi terk etmeyerek aksine geleneksellerimize yenilikler ekleyerek güzelleştirenlerden Mikla, alışılmışların dışında da lezzetler barındırıyor. Tüm bunlarla birlikte Galata'yı da gören bir manzaraya sahip. Mekan seçiminizi yaparken Mikla'yı da düşünmeyi unutmayın.

Adres: Asmalı Mescit, The Marmara Pera, Meşrutiyet Cd. No:15, 34430 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul'un en iyi fine dining restaurantlarından biri. Yıl dönümümüz için gittik, iki a la carte menü seçtik, rezervasyon sırasında yıl dönümümüz olduğunu söylediğimiz için hem güzel bir yerden masa ayarlamışlar hem de özel bir tatlı ikram ettiler küçük bir mumla birlikte.

12. Mükellef Karaköy

12. Mükellef Karaköy

Teklifinizi etmek için ister gündüz ister akşam yemeğini tercih edin size kalmış ancak Mükellef Karaköy her iki vakitte de eşsiz bir manzaraya ve atmosfere sahip. Aynı zamanda meze konusunda hassassanız buranın mezelerine bayılacaksınız.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Maliye Cd. 8/A, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Atmosferi kesinlikle çok güzel bir yer. Size özel olduğunuzu hissettiriyor. Asansörden inerken ve binerken kapıyı açarak güler yüzle sizi karşılıyorlar. Manzarası çok güzel, boğaz ayaklarınızın altında. Hafif, sakin müzikler çalıyor.

13. Monkey İksv

13. Monkey İksv

Restaurantlardan ziyade hem güzel bir manzara hem de bir şeyler içebileceğiniz ve beraberinde böylesine heyecan verici bir günde rahat hissettirecek bir mekan istiyorsanız Monkey İksv tam size göre. Severek içeceğiniz kokteyllerinin yanı sıra mekan fazlasıyla özen gösterilmiş bir şıklığa sahip.

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Şişhane, 34433 Beyoğlu

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul’un atmosferini hissedebileceğiniz bir mekan. Harika manzara, lezzetli kokteyller. Küçük ama keyifli bir teras.

14. Mürver Restaurant

14. Mürver Restaurant

Vazgeçilmez teras katı restaurantlarından biri olan Mürver Restaurant da tahmin edeceğiniz üzere İstanbul'un seyrine dalacağınız türden. Özel günler için mekan seçimi aşamasında herkesin aklına gelen ilklerden olan Mürver, sizi bu önemli gününüzde yalnız bırakmayacak ve ellerinden geldiğince yardımcı olacak işletmelerden.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Novotel Istanbul Bosphorus teras katı, Caddesi No:57-59, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Tek kelimeyle efsaneydi her şey. Közde ahtapot, yaz türlüsü ve kabak sıyırma anlatılmaz yaşanır. Her yediğim şeyde daha da mest oldum, en son menengiç tatlısı ile kapanışı yaptık, o neydi öyle ya, hayatımda yediğim en güzel tatlılardan birisi!

15. Sunset Ulus

Neredeyse rakipsiz diyebileceğimiz eşsiz gurme seviyesinde yemeklere sahip olan Sunset Ulus, yılların eskitemediği favori mekanlar içerisinde. Fine dining denince akla gelenlerden olan işletme birçok kez özel günlere ev sahipliği yapmışlardan.

Adres: Kuruçeşme Mahallesi Ulus Park, Yol Sokağı No:2, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Lezzetli ve enfes bir levrek yemek istiyorsanız hiç düşünmeden rezervasyon yaptırın derim… Bir çok balık restauranta balık yedim açık konuşmam gerekirse bu kadar lezzetli bir ızgara levrek yemedim… Mekan güzel, atmosfer çok sıcak iç mimarisinde Japon havası hakim gayet şık…. Hizmet gayet iyiydi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Nicole Restaurant

16. Nicole Restaurant

Romantik bir mekan aradığınız için burada olduğunuzu biliyoruz. Gerek manzarası gerekse de atmosferiyle romantik bir ortam sağlayan Nicole Restaurant, böyle bir gün için aklınızda olması gerekenlerden. Nicole Restaurant'ı tercih ederseniz asla pişman olmayacak ve çok memnun kalacaksınız diyebiliriz.

Adres: Tomtom, Tomtom Kaptan Sk. No:18, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Güzel restaurant. Manzarası güzel, yemek kalitesi iyi, servis güzel, tabaklamalar iyi. Personel iyi ve işini düzgün yapan insanlar.

17. Peninsula Restaurant

17. Peninsula Restaurant

Arka fonda çalan hafif bir müzik, loş ve romantik bir ortam, büyüleyici manzara ve tabii ki başarılı mutfak. Güzel bir evlilik teklifi için daha ne istersiniz? Aradığınız her şey Peninsula Restaurant'ta mevcut. Tam güneş batmaya doğru oluşan inanılmaz manzara eşliğinde en güzel masada ağırlanmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Adres: Azapkapı, Tersane Cd. No:111, 34420 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Eşimle birlikte evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için geldik. Birçok restaurant arasından burayı seçtim. Çok doğru bir seçim yapmışım. Her şey çok güzeldi. Yemekler, mekan, manzara hepsi şahaneydi.

18. Villa Bosphorus

18. Villa Bosphorus

Ustasından üstün lezzetler... Enfes dokunuşlarla lezzetli yemekler sunan Villa Bosphorus, boğaz manzarasına doyamayacağınız bir konumda yer alıyor. Bir gidenin bir daha gittiği özellikle de özel günlerinde gözü kapalı tercih ettiği işletme sizin de favoriniz olacak.

Adres: Beylerbeyi, Beylerbeyi İskele Cd. 18 A D:18 A, 34676 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekan temiz ve güzel. Mezeler gayet başarılı. Boğaz havası almak için birebir ancak çok erkenden rezervasyon yaptırmalısınız çünkü çok dolu. Çalışanların ilgisi ortanın üstü. Balığı enfesti.

19. Endam

19. Endam

Mezeler, ara sıcaklar, yemekler konusunda fazlasıyla iyi olan mekanın özellikle İsli Ahtopotunu önermeden geçemeyeceğiz. Tarihi yarımada, Karaköy Galataport, Üsküdar sahili ile birlikte geniş bir manzarası olan Endam içiniz rahat bir şekilde tercih edebilecekleriniz arasında.

Adres: Şahkulu, Kumbaracı Ykş. No:57 Kat:5, 34425 Tünel / Beyoğlu / İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Öncelikle manzarası tek kelime ile harika. Mekan gayet temiz ve çalışanlar çok ilgili. Her şekilde dörtdörtlük manzaraya karşı güzel bir akşam yemeği yemek isterseniz kesinlikle gelmelisiniz.

20. Vogue Restaurant

20. Vogue Restaurant

Biz manzarası harika olan mekanları önermeye doyamadık, Vogue Restaurant'ta manzarasıyla birlikte hayran kalacaklarınızdan. Yediğiniz içtiğiniz her şeyden fazlasıyla tatmin olacağınıza emin olabilirsiniz. Bunlarla birlikte ilgili hizmet, güler yüz, romantik atmosfer de Vogue Restaurant'ta.

Adres: Vişnezade Süleyman Seba Caddesi No:134 A Blok Bjk Plaza, Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Manzara harika, dekorasyon şık, zarif ve sade . Öğle yemeği için tercih ettik . Fiyatlar ortalamanın üzerinde fakat yediklerimiz oldukça lezzetliydi . Suşi dışında bir de deniz ürünlü risotto tercih ettik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Fine Dine İstanbul

21. Fine Dine İstanbul

Kalabalığın gürültüsünden sıyrılmak ve sakin, romantik bir akşam yemeği geçirmek isteyenlere şahane bir öneriyle geldik. Her yönüyle akılda kalacak bir akşam geçirmek istiyorsanız Fine Dine İstanbul'u tercih etmelisiniz. Özel günlere ev sahipliği yapmayı seven ve bunu başarıyla uygulayan mekan her konuda şüphesiz önereceklerimizden.

Adres: Binbirdirek, İmran Öktem Cd. No:1, 34440 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Evlilik teklifimi 46 hafta kadar önce burada yapmıştım. Neden yorum yazmamışım bilmiyorum. Gecenin heyecanından olsa gerek. Şu an evli bir adam olarak yorum yapıyorum. Harika bir akşam hazırlanışlardı bizlere. Özel akşamlarda gidilecek türden özel bir yer. Masayı süsletmiştik. Harika görünüyordu her şey. Yemekler inanılmaz lezzetliydi. Teklifin yıl dönümünde orada olacağız.

22. Neolokal

22. Neolokal

Bildiğiniz üzere bu yıl İstanbul'da 5 restaurant Michelin Yıldızına layık görüldü. Neolokal de başarısıyla bu yıldızı alanlardan. Farklı tatları denemeyi sevenler, özenilmiş mekanlarda ağırlanmak isteyenler için birebir. Neolokal'e giderseniz keyif almadığınız tek bir an bile olmayacak.

Adres: Arapcamii Mahı, Bankalar Cd. No:11, 34420, 34421 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Michelin Yıldızlı Restoranı Neolocal bizlere mükemmel bir fine dining tecrübesi yaşattı. Geleneksel tatlar, modern teknik ve formlarla birleştirilip servis ediliyor. Tatlar biraz aykırı, bu yönüyle sizi şaşırtabiliyor. Kuşkusuz bu mükemmel tabakların arkasında çok ciddi bir emek var.

23. Chilai

23. Chilai

90'lar ve 2000'lerin müziklerini seviyorsanız Chiali'nin playlistine bayılacaksınız. Teras kısmında restaurant zemin katında da bar hizmeti veren işletme her ikisinde de size asla olumsuz bir an yaşatmayacak cinsten. A'dan Z'ye memnun kalacağınız Chiali de listenizde bulunmalı.

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cd., 34342 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekan bebeğin en güzel konumunda denizi kucaklamanızı sağlıyor. Her şey o kadar şık o kadar güzel ve kaliteli ki söylenecek söz bulamazsınız.

24. Beyti

24. Beyti

Adını sahibinden alan Beyti Restaurant tarihi bir dizaynla sizi karşılamanın yanı sıra herkesin beğenisini kazanmış et yemekleriyle sizi ağırlayacak. 75 yıldır hizmet veren restaurant artık kitlesine başarısını kanıtlamış ve sevgisini kazanmış. 

Adres: Şenlikköy, Florya, Orman Sk. No:6-8, 34153 Bakırköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: 75 yıldır hizmet veren bu işletmeyi denemeyi uzun zamandır istiyordum. Oldukça memnun ayrıldım diyebilirim. Mekanın tarihi bir havası var, çalışanlar oldukça ilgili ve güler yüzlü. Karışık ızgara denedim, çok pahalı ama bir o kadar da lezzetliydi.

25. Del Mare

25. Del Mare

Tartışmasız İstanbul'un en güzel boğaz manzarasına sahip işletmelerinden biri olan Del Mare 5 üzerinden 5 puanı dolu dolu hak edenlerden. Şıklık istiyorsanız şıklık, güzel yemekler istiyorsanız güzel yemekler... Del Mare çokça beğeneceğiniz türden.

Adres: Çengelköy Mahallesi, Kuleli Cd. No:45/1, 34680 Üsküdar/İstanbulZiyaretçi Yorumu: İş yemeği için öğlen saatlerinde gittiğimiz mekanda çok sıcak bir ortam vardı. Garsonlar güler yüzlü ve hızlılar. Servis çok yerindeydi. Servis edilen her şey çok lezzetliydi. İşletmeciye teşekkür ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Lokanta 1741

26. Lokanta 1741

Tarihi dokunun büyüleyiciliği ile meydana gelen atmosfer... Özellikle akşam yemeklerinin vazgeçilmez tercihi olan Lokanta 1741, lezzetleriyle de kendini favorilerden yapıyor. Personelin çok ilgili olduğu, çok romantik ve dört dörtlük olan işletme ilk seçenekleriniz arasında yer almalı.

Adres: Alemdar, Prof. Kazım İsmail Gürkan Cd. No:34, 34110 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yeri çok güzel, ortam harika... Odun sobasının yanında sıcacık keyifli bir akşam geçirdik. Balkabaklı piyaz dedikleri kadar güzeldi. Tadım menüsü aldık. Keledos gerçekten harika. Humusu da çok beğendik.

27. Sarnıç Restaruant

27. Sarnıç Restaruant

Sarnıç Restaurant'ın atmosferini anlatmaya kelimelerimiz yetmez. O derece etkileyici bir yapıya sahip. Bununla birlikte canlı müzik performansı sergilenen mekan böylesine unutulmaz olan bir gününüzü adeta taçlandıracak. 

Adres: Cankurtaran, Soğuk Çeşme Sk. No:26, 34122 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Dün akşam Sarnıç restaurantta yemek yedik. Tarihi yapıları sevmem sebebiyle gittiğim bir mekan. Mekan Ayasofya’nın hemen yakınında ve çok merkezi bir konumda. İçerisi çok büyük değil fakat ambiyans gerçekten çok güzel. Garsonlar ve ilgilenen herkes çok hoş davrandılar.

28. Kaşıbeyaz Bosphorus

28. Kaşıbeyaz Bosphorus

Etlerinin hayranı çok olan Kaşıbeyaz Bosphorus, aynı zamanda Türk mutfağına kendi dokunuşlarını ekledikleri özgün lezzetleriyle de çokça seviliyor. Kalitesinden hiçbir zaman ödün vermemiş olan işletme özel gününüzde ev sahipliği yapmak için en iyi seçeneklerden biri olabilir.

Adres: Yeniköy, Köybaşı Cd. No:10, 34464 Sarıyer/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Manzaraya diyecek yok, garsonlar güler yüzlü ve ilgili. Yemekler şahane.

29. Firuzende Galata

29. Firuzende Galata

Galata manzarasını kim sevmez diyerek söze başlamak istiyoruz. Firuzende tam anlamıyla Galata'nın yanında bulunan teras katıyla tek kelimeyle anlatacak olursak harika bir mekan. Terası tercih etmek istemezseniz de iç kısmının cam tavanından Galata'yı görebiliyorsunuz. Tabii tüm bunlarla birlikte hizmetten, mutfağına kadar üstün başarıya sahipler.

Adres: Bereketzade, No:5, Büyük Hendek Cd., 34421 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yılbaşı için tercih ettim ve verdiğim en iyi kararlardan biri idi. Yediğimiz tatlar, hizmet kalitesi, Güler yüzlü servis elemanları ve program İçin seçilen müzikler gerçekten üst kaliteydi. Ayrıca Galata kulesinin mistik görüntüsü de manzaramızı oluşturduğu İçin sıra dışı bir gece oldu.

30. Aya Fish Lounge

30. Aya Fish Lounge

Ayasofya ve Sultanahmet Camii manzarasına ek olarak uçsuz bucaksız deniz manzarası da olan Aya Fish Lounge, deniz ürünleri ve şık restaurant birleşimi denince akla gelen ilklerden. Nişan törenlerine kadar özel günlerde tercih edilen Aya Fish Lounge sizi de memnun edecektir.

Adres: Cankurtaran, Kutlugün Sk. No: 31 Kat:4, 34122 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mükemmel lezzet ve servis ! Mekan oldukça şık tasarlanmıştı. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Çalışanlar da güler yüzlü ve nazikti. Aya Sofya ve Sultanahmet Cami manzarası güzel ama ben deniz manzarasını tercih ettim.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?