Görüş Bildir
Haberler
Birbirinden Özel Aile Hikayeleriyle Soslu 30 Benzersiz Film

Birbirinden Özel Aile Hikayeleriyle Soslu 30 Benzersiz Film

EC was here.
24.09.2015 - 12:25

Öncelikle aile hikayelerinin konu edildiği filmlerin yer aldığını belirtelim, listedeki her film aileyle izlenmeye uygundur diye bir iddiamız yoktur. Sonra filmi ailenizle izlerken kızarıp bozulmayın; dünyanın en kötü hissidir, bilirim. Unutmadan; listede yerli filmler yer almıyor, zaten bilmediğimiz bir aile filmi neredeyse kalmadı.

Filmler IMDb puanlarına göre sıralanmıştır, bu puanlara tıklayarak filmlerin sayfasına gidebilirsiniz. Keyifli seyirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Aile Bağları / The Family Stone (2005)

30. Aile Bağları / The Family Stone (2005)

IMDb: 6.3

Konu: Stone Ailesi, bir yılbaşı tatili döneminde, oğulları Everett’in, kız arkadaşı Meredith’i eve getirmesi ve bir teklifte bulunma planı için bir araya gelirler. Yalnız bohem bir tarzı olan Stone Ailesi, kendi tarzlarına son derece uzak kaçan Meredith’e fena halde yabancıdırlar. Bu New York'lu, zengin ve güç sahibi iş kadını, mesafeli ve soğuk gelir onlara. Kendisine karşı olumsuz yaklaşanlar karşısında mahçup bir pozisyona düşen genç kadın, kız kardeşinden destek için yanına gelmesini ister. Julie’nin gelişi dikkatleri farklı bir alana kaydıracaktır.

29. Mükemmel / Spanglish (2004)

29. Mükemmel / Spanglish (2004)

IMDb: 6.5

Konu: Flor kendine ve kızına daha iyi bir yaşam kurabilmek için Meksika'dan Los Angeles'a göç eder. Yaşadığı dil problemlerine rağmen John ve Deborah Clasky tarafından evlerinde temizlik işlerini yapmak üzere işe alınır. Ancak iş bulmak Flor'un hayatını kolaylaştırmaya yetmez. Önünde zorlu engeller bulunan genç kadın hem yeni bir dile uyum sağlamak hem de büyümekte olan kızının sorunlarıyla baş etmek zorundadır. Tüm bunların yanında, kendi yaşam tarzından çok farklı bir hayata sahip Clasky'lere de alışması gerekmektedir.

28. Aile Babası / The Family Man (2000)

28. Aile Babası / The Family Man (2000)

IMDb: 6.7

Konu: Jack Campbell, işinde fazlasıyla başarılı olan, zengin ve yakışıklı bir iş adamıdır. Hayatında ne istediyse, neyin olmasını dilediyse bir şekilde onu gerçekleştirmiştir. Bir Noel gecesi, gerçekleşen birtakım tuhaf olayların akabinde kendisini bambaşka bir konumda buluverir. Artık Jack Campbell'ın pek parası yoktur ancak bir ailesi vardır. Jack Campbell, büyük bir korkuya kapılmıştır. Zamanla bu duruma, yeni hayatına alışmaya başlayacaktır.

27. Müthiş Dadı / Mrs. Doubtfire (1993)

27. Müthiş Dadı / Mrs. Doubtfire (1993)

IMDb: 6.9

Konu: Daniel ve Miranda’nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Miranda, Daniel’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Daniel istemeye istemeye boşanmayı kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu çocuklarından ayrı kalmak zorunda kalan Daniel, bu duruma bir çözüm bulmaya kararlıdır. En iyi bulduğu çözüm ise dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenlerini tekrar kazanan Daniel’in başı, aksiliklerden kurtulmayacaktır.

26. İyilik Bul, İyilik Yap / Pay It Forward (2000)

26. İyilik Bul, İyilik Yap / Pay It Forward (2000)

IMDb: 7.1

Konu: Sorunlu bir aile hayatı olan Trevor isimli genç öğrenci yeni rehberlik öğretmenin verdiği ödevde kurduğu hayali bir dünya gerçek dünyayı da etkisi altına almaya başlamaktadır. Trevor'un idealindeki dünyada çevresinden iyilik gören biri, hiç tanımadığı üç kişiye iyilik yapacaktır ve bir şekilde bu iyiliklerin karşılığını alacaktır. Böylece dünyanın daha güzel bir yer olacağını inanmaktadır. Bu esnada rehberlik öğretmeni başta olmak üzere hikayedeki karakterlerin hayatlarında değişiklikler olmaya başlar. Trevor'un kağıt üzerindeki dünyası sadece basit bir hayal midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Lorenzo'nun Yağı / Lorenzo's Oil (1992)

25. Lorenzo'nun Yağı / Lorenzo's Oil (1992)

IMDb: 7.2

Konu: 7 yaşına kadar herhangi bir rahatsızlık belirtisi göstermeyen normal bir çocuk olan Lorenzo Odone’da bir süre sonra ani bayılmalar ve hafıza kayıpları baş göstermeye başlar. ADL adı verilen tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan Lorenzo için doktorlar da en fazla birkaç yıl ömür biçerler. Herhangi bir tıp bilgisi olmayan Augosto ve Michaela çifti çocuklarını kurtarmak için tüm zamanlarını tedavi konusunda bir umut bulmak için harcarlar. Yaptıkları araştırmalar sonucu hastalığın kandaki zararlı yağ asitlerinden olduğunu öğrenen çift, bir tedavi geliştirebilmek için her yolu denemeye başlar.

24. Herkesin Keyfi Yerinde / Everybody's Fine (2009)

24. Herkesin Keyfi Yerinde / Everybody's Fine (2009)

IMDb: 7.2

Konu: Frank Goode duygusal, duyarlı bir babadır. Bir gün dört yetişkin çocuğunu görmek için yollara düşer. Bu yolculukta kaybedeceğini hiç düşünmediği bir şeyi fark edecektir. Her şeyden üstün tuttuğu ailesinin kaybının düşüncesi dahi onu dehşete düşürmektedir. Frank kısa sürede karısının ona olan sevgisiyle, aile hayatının detaylarından onu koruma ihtiyacı hissettiğini fark eder, endişeleneceğini bildiği şeylerden. Yolculuğu sırasında düşünecek zamanı, onu daha kapsamlı konuşmalara iten yabancılar olur ve Frank şunu fark eder: Çocuklarının onunla daha dürüst olmasını istiyorsa kendini değiştirmeye başlamalıdır.

23. Kesinlikle, Belki / Definitely, Maybe (2008)

23. Kesinlikle, Belki / Definitely, Maybe (2008)

IMDb: 7.2

Konu: Will Hayes 30 yaşında, bir kız çocuk sahibi olan ve boşanmanın eşiğine gelmiş bir babadır. Anne ve babasının hikayesini öğrenmek isteyen küçük Maya, Will'i geçmişe geri döndürecektir. 1992 yılında başlayan ve üç farklı kadınla apayrı bir ilişki yaşadığı bu hikayede, Will sevgililerinin isimlerini Maya'dan özellikle saklar. Böylelikle Maya annesinin Will'in hangi sevgilisi olduğunu tahmin edecektir. Bayan Hayes Will'in kolej aşkı Emily mi, uzun süre dostu olan April mi, yoksa özgür ruhlu idealist gazeteci Summer mıdır?

22. Stuck in Love (2012)

22. Stuck in Love (2012)

IMDb: 7.3

Konu: Fırtınalı bir yıl geçiren Borges ailesinin hayatına odaklanan filmde Borges ailesinin başına gelen türlü trajikomik durumlara tanık oluyoruz. Başarılı bir yazar olan William Borges, takıntılı olduğu eski karısı Erica ve çocukları Samantha ile Rusty'den oluşan bu aile bir yıl içerisinde aşkın ve duyguların farklı halleriyle karşılaşıyor.

21. Senden Bana Kalan / The Descendants (2011)

21. Senden Bana Kalan / The Descendants (2011)

IMDb: 7.3

Konu: Hawaii'li zengin toprak sahibi Matt King (Clooney), eşi Elizabeth ciddi bir tekne kazası geçirip, yaşam ünitesine girdikten sonra tüm hayatını yeniden gözden geçirmeye karar verir. İki genç kız babası olan Matt, kızlarını alıp Kauai'ya bir tatile götürür. Geçmişini ve geleceğini yeniden değerlendiren Matt, ailesinden kalan büyük mal varlığını satma kararı alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Çılgın Aile / City Island (2009)

20. Çılgın Aile / City Island (2009)

IMDb: 7.4

Konu: Rizzo Ailesi, Bronx’taki City Island’da yaşamaktadır. Ailenin babası Vince (Andy Garcia) hapishanede gardiyanlık yapmaktadır ve hayattaki tek hayali aktör olmaktır. Hayalini gerçekleştirmek için Manhattan’da gizlice oyunculuk dersleri almaktadır. Vince’in bir sırrı daha vardır. Gayrımeşru bir oğlu vardır ve o da eski bir mahkumdur. Vince, gayrimeşru oğlu Tony’yi (Steven Strait) ailesiyle tanıştırmak için eve getirir ve işte o zaman her şey açığa çıkacaktır.

19. Çılgın Aptal Aşk / Crazy, Stupid, Love. (2011)

19. Çılgın Aptal Aşk / Crazy, Stupid, Love. (2011)

IMDb: 7.4

Konu: Dışarıdan bakıldığında Cal Weaver'ın (Steve Carell) kusursuz bir hayatı vardır: mükemmel bir işe, harika bir eve sahiptir ve gençlik aşkı karısı olmuş, ona sevimli çocuklar vermiştir. Fakat Cal'in gördüğü Amerikan rüyasından karısı Emily'nin (Julianne Moore) onu aldattığını ve dahası ayrılmak istediğini öğrenerek uyanır. Artık 40'ında yalnız bir adam olan Cal çapkınlıkta ve flörtleşmekte genç Jacob (Ryan Gosling) kadar iyi değildir. Bir barda tanıştığı Jacob'ta gerçekten şeytan tüyü vardır ve Cal'a bekar bir hayat sürdürmenin püf noktalarını bu adam öğretecektir. Bir yandan da ergenliğe giren çocuklarıyla ilişkisini dengelemeye çalışan Cal kendini bir aşk üçgenini çözmeye çalışırken bulur!

18. Yeni Bir Yaşam / Life as a House (2001)

18. Yeni Bir Yaşam / Life as a House (2001)

IMDb: 7.5

Konu: George Monroe, kendi hayatının da mimarı olmak isteyen bir mimardır. Tek hayali tüm sevdikleriyle beraber yaşayabileceği bir yerde bulunmaktır. Bu hayalini gerçekleştirmek isteyen George, yeni bir ev yapmaya karar verir. Bu hayalini paylaşan karısı kısa bir süre sonra George'u terk eder. Artık George'un destekçisi, oğlu, komşularının kızı ve eski karısı olacaktır...

17. Tenenbaum Ailesi / The Royal Tenenbaums (2001)

17. Tenenbaum Ailesi / The Royal Tenenbaums (2001)

IMDb: 7.6

Konu: Royal Tenenbaum ve karısı Etheline’nin üç çocukları vardır: Chas , Richie ve Margot. Ve Çift bir gün ayrılma kararı alır. Oysa o güne dek; Chas çocuk sayılacak yaştayken emlak işine girmiştir ve uluslararası finans dünyasında neler olup bittiğini bilecek düzeydedir. Margot oyun yazmaktadır ve henüz dokuzuncu sınıftayken elli bin USD’lik Braveman Grant ödülünün sahibi olmuştur. Richie teniste küçükler şampiyonudur ve U.S. Nationals finallerini üç yıl üst üste kazanmıştır. Şimdi, genç Tenenbaum’ların tüm bu parlak hayatı üzerinden ihanet, başarısızlık ve felaket dolu 20 yıl geçmiş ve her şeyin sorumlusu olarak kabul edilen kişi, genellikle ailenin babasıdır. The Royal Tenenbaums, bir dahiler ailesinin ve bu ailenin birdenbire, umulmadık şekilde bir kış toplantısı için yeniden biraraya gelmesinin hikayesidir.

16. Kıyamet Günü / Lo imposible (2012)

16. Kıyamet Günü / Lo imposible (2012)

IMDb: 7.6

Konu: Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Benim Adım Sam / I Am Sam (2001)

15. Benim Adım Sam / I Am Sam (2001)

IMDb: 7.6

Konu: Sam Dawson beyninde bir gelişme problemi olan, bu nedenle de yedi yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip olan, karısı tarafından terk edilmiş, kızıyla birlikte yaşayan bir babadır. Tüm zihinsel engellerine rağmen iyi bir sosyal çevresi ve mutlu bir ailesi olan Dawson'ın asıl sorunları kızı yedi yaşına geldiğinde başlar. Kızı Lucy'nin doğum günü partisinde eve gelen bir sosyal güvenlik çalışanı baba ve kızı trajik bir sona sürükleyecektir.

14. Aşk Her Yerde / Love Actually (2003)

14. Aşk Her Yerde / Love Actually (2003)

IMDb: 7.7

Konu: Yılbaşı arefesinde Londra'da geçen on ayrı aşk hikayesini konu alan film, farklı karakterlere sahip kahramanlarımızın başından geçen aşk maceralarını ve onların yaşama bakışlarını da gösteriyor. Farklı karakterlerin bir şekilde birbirleriyle de bağlantılarının olması konuyu daha ilginç hale getiriyor. Kırılan kalpler, gerçekleşmeyen beklentiler, kahkahalar, şansını zorlayanlar, büyük hasar alanlar, riske girenler...

13. Yeni Bir Ülkede / In America (2002)

13. Yeni Bir Ülkede / In America (2002)

IMDb: 7.8

Konu: Johnny ve Sarah, iki kızlarıyla beraber İrlanda'dan Amerika'ya göç etmiştir. Yeni dünyada yepyeni bir yaşama hep birlikte adım atarlar. Johnny burada oyuncu olma isteğini gerçekleştireceğini düşünmektedir. Küçük çocuklar ise büyüyecekleri yeni ortamı tanımaya çalışır. Ve aile yeni ülkeye adapte olmaya çalışırken, birbirlerini de farklı bir gözle yeniden keşfedecektir.

12. Gilbert'in Hayalleri / What's Eating Gilbert Grape (1993)

12. Gilbert'in Hayalleri / What's Eating Gilbert Grape (1993)

IMDb: 7.8

Konu: Küçük bir kasabada sıradan bir yaşam süren Gilbert'ın hayatı sorumluluklarından ibarettir. Bir yandan obezite hastası annesi, diğer yandan ise otizm hastalığıyla mücadele eden kardeşiyle ilgilenmek zorundadır. Hayatında en olağandışı durum ise kasabalarından geçmekte olan Becky ile karşılaşması olur. Becky, Gilbert'ın hayatına adeta bir güneş gibi doğar. Ona daha önce hiç karşılaşmadığı bir şeyi, aşkı armağan eder. Ancak Gilbert'ın omuzlarındaki sorumlulukları bu aşkın arasında devasa bir engel olarak durmaktadır.

11. Kramer Kramer'e Karşı / Kramer vs. Kramer (1979)

11. Kramer Kramer'e Karşı / Kramer vs. Kramer (1979)

IMDb: 7.8

Konu: Bir gün bir kadın, kocasını terk etme kararı verir ve onu oğlu ile baş başa bırakarak çekip gider. İşte tam da burada bir anne ve babanın, gerçek anlamda ebeveyn olmayı öğrenme süreçlerinin ilk adımı atılır. Ted işkolik biridir başlangıçta ve oğlu Billy için gereken zamanı ayırması çok zordur. Bir kahvaltı sonrasında ne olması gerektiğini bile bilemez. Ve aslında oğlunu hiç tanımamaktadır. Yine de zaman onlara her şeyi sevgi ile öğretecektir. Tam yakınlaşma ve o bağ kurulduğu anda anne Joanna ortaya çıkar ve oğlunun velayetini ister. İşte o andan itibaren de kıran kırana bir ebeveynlik mücadelesi başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Düşler Ülkesi / Finding Neverland (2004)

10. Düşler Ülkesi / Finding Neverland (2004)

IMDb: 7.8

Konu: Karısıyla arası çok da iyi olmayan Barrie, karısının karşı çıkmalarına rağmen bu aileyle yakınlık kurmaya başlar. Aynı şekilde Davies ailesinde de büyükanne Emma du Maurier bu yakınlığa karşı çıkmaktadır. Çocuklar, Barrie'nin ilham perileri olmuştur. Onlarla oyunlar oynarken yamaçları gemiye, sopaları kılıca, uçurtmaları periye ve çocukları da 'Neverland'ın Kayıp Çocukları'na dönüştürür.

9. Küçük Gün Işığım / Little Miss Sunshine (2006)

9. Küçük Gün Işığım / Little Miss Sunshine (2006)

IMDb: 7.9

Konu: Hoover ailesi, uzaktan bakılırsa oldukça sıradan ve modern bir Amerikan ailesidir. Ancak birbirlerine taban tabana zıt üyeleriyle ve çatışmalarıyla aslında hiç de öyle değildir. Küçük, akıllı ancak şişman kızları Olive'in tüm hayali ülkenin öteki yakasında düzenlenecek bir güzellik yarışmasına katılmaktır. Eski bir minibüse atlayarak yola çıkan aile, bu yolda bir aile olmanın ne demek olduğunu yeniden keşfedecektir.

8. Umudunu Kaybetme / The Pursuit of Happyness (2006)

8. Umudunu Kaybetme / The Pursuit of Happyness (2006)

IMDb: 7.9

Konu: İyi bir baba olan Chris Gardner, işinde sorunlar yaşayan, maddi açıdan sarsıntıda olan ve aynı zamanda iyi bir eş olan bir adamdır. Ancak ne yazık ki eşi sıkıntılara daha fazla katlanamayacağına karar vererek onu terk eder. Christopher adındaki oğulları da babasının yanında kalır. Karısının terk edişi de yetmezmiş gibi bir de ev sahibi dışarı atar baba-oğulu. Sokaklarda kalıp, tuvaletlerde, düşkünler evinde çalışarak ayakta durmaya çalışır. Oğlunun sevgisi bu mücadeleci baba için her şeydir. Ve sevgiye eklenen bir var olma savaşı hiç şüphesiz, vakti geldiğinde en mükemmel kapıları açacaktır.

7. Çocukluk / Boyhood (2014)

7. Çocukluk / Boyhood (2014)

IMDb: 8.0

Konu: Film, yakın zamanda boşanmış bir çiftin, Mason ve Olivia'nın hikayesine odaklanıyor. Sahip oldukları tek çocukları ise artık anne ve babasının bir arada yaşamadığı gerçeğine alışmak ve bu yabancı düzen içerisinde yaşamayı öğrenmek zorunda. Çocuğun 6 yaşında başlayan bu yeni tecrübesi 12 yıl boyunca sürecek olan bir büyüme evresine yayılıyor.

6. Cinderella Man (2005)

6. Cinderella Man (2005)

IMDb: 8.0

Konu: Ekonomik buhranın hüküm sürdüğü 1930'lu yıllar Amerikası'nda hayatını limanlarda işçilik yaparak idame ettiren Jim'in ailesine bakma gibi büyük bir sorumluluğu vardır. Bu yükümlülük için tutkuyla bağlı olduğu boks sporunu bırakmak zorunda kalan genç adam gerçekleşemeyecek de olsa hayaline sıkı sıkıya tutunmaktadır. Ancak rastlantı eseri boks şampiyonu Max'le dövüşmesi işleri değiştirecektir. Tam bir unvan maçı olan bu karşılaşmayı kazandığı takdirde şampiyon olma onuruna erişecek olan Jim'i saatler süren bir maç beklemektedir. Bu maç Jim'in hayatında neleri değiştirecektir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Büyük Balık / Big Fish (2003)

5. Büyük Balık / Big Fish (2003)

IMDb: 8.0

Konu: William Bloom, babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için, aile evine geri döner. Gezgin bir satıcı olan babasını yakından tanımak için, efsanevi bir kişiliği olan adamın gençliğinde yaşadıklarına dair öyküler toplamaya başlar. Babasının yaşadıklarına dair efsaneler ve mitler, bir puzzle’ın parçaları gibi yerine oturacak ve anlaşılması güç olan adamın yaşamını zaferleriyle ve zaaflarıyla ortaya dökecektir.

4. Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi / Hachi: A Dog's Tale (2009)

4. Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi / Hachi: A Dog's Tale (2009)

IMDb: 8.2

Konu: Profesör Parker Wilson, tren istasyonunda kaybolmuş sahipsiz Japon kökenli meşhur Akita inu cinsi yavru köpeği evine alır. İlk önce eşinin sert tepkilerini gören profesörün köpekle aralarındaki bağ gün geçtikçe daha da sağlamlaşır. Kısa zamanda tüm aileye kendini sevdiren Hachi, Wilson ailesinin köpeği olur. Profesörü işe giderken her gün tren istasyonuna kadar yolcu eder ve döneceği saatte her zaman yerinde olup onu bekleyen bir yol arkadaşı olur.

3. Cennetin Çocukları / Bacheha-Ye aseman (1997)

3. Cennetin Çocukları / Bacheha-Ye aseman (1997)

IMDb: 8.5

Konu: Onlar karşılaştıkları ve yaşadıkları sorunları aileleriyle paylaşmıyorlar, kendileri çözmeye çalışıyorlar. Aslında sorunları Zahra'nın kaybolan ayakkabılarıyla ilgili. Abisi Zahra'nın ayakkabılarını kaybettiği için kendi ayakkabılarını kardeşiyle paylaşmak zorunda kalıyor. Çünkü yeni bir çift ayakkabı alamayacak kadar yoksullar.

2. Şahane Hayat / It's a Wonderful Life (1946)

2. Şahane Hayat / It's a Wonderful Life (1946)

IMDb: 8.6

Konu: Üst üste gelen olaylar yüzünden iş adamı George Bailey intiharın eşiğine gelmiştir ve köprünün kenarında sallanmaktadır. Tam o sırada Clarence adlı ‘koruyucu melek’ belirir ve George’u intihar düşüncesinden vazgeçirmek için ona küçük bir oyun oynamaya karar verir. Bu oyunda George eski hayatına geri dönecektir ve George'un hayatındaki insanların George’la hiç tanışmamış olsalardı ne şekilde bir hayat süreceklerini görecektir.

1. Hayat Güzeldir / La vita è bella (1997)

1. Hayat Güzeldir / La vita è bella (1997)

IMDb: 8.6

Konu: İkinci Dünya Savaşı’nın birkaç yıl öncesini anlatarak başlayan filmde başkahramanımız hayat dolu Guido’nun güzeller güzeli öğretmen Dora’ya vurulur ve tüm engellere rağmen evlenirler. Ardından bir de çocuk sahibi olan çiftin hayatlarındaki tüm pürüzler ortadan kalktığında savaş patlak verir. Yahudi oldukları için toplama kampına götürüldüklerinde Guido, oğluna esir kampının ve savaşın bir oyun olarak söyleyecek; oğlu, oyunu başarıyla tamamlarsa ödül olarak çok istediği bir oyuncak tankı hediye edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizi Bonusu: Shameless (2011–)

Dizi Bonusu: Shameless (2011–)

IMDb: 8.7

Konu: Altı çocuk babası Frank Gallagher utanmaz, alkolik ve sorumsuz bir adamdır. Frank vaktinin çoğunu barda geçirip sorumluluklarını yerine getirmediği için kardeşleriyle Fiona ilgilenmektedir. Fiona'nın sevgilisi Steve, eski bir araba hırsızı şimdilerde ise tıp fakültesine gitmek isteyen kültürlü ve zengin bir aileden gelmektedir. Dizi, Gallagher ailesinin birbirinden ilginç fertlerinin Chicago'da geçen komik aynı zamanda dramatik hayatını konu alıyor.

Not: Dizinin 6. sezonu bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
36
31
22
14
7
7