Görüş Bildir
Haberler
Gezicilere Atfedilen 10 Fantastik Komplo

etiket Gezicilere Atfedilen 10 Fantastik Komplo

16.07.2014 - 19:08 Son Güncelleme: 16.07.2014 - 20:37

Gezi olayları başladığından beri eylemlere katılanlar 25 farklı ülkenin ajanı olmakla, etkin bir şekilde darbe yapmakla, teröristlikle ve çapulculukla itham edildi.Bu dönemde gezicilere atfedilen en ilginç 10 komployu derledik, uzay gemisi yapmamızı engellemekten, Marmaray sabotajına, atom bombası imalatından, çadırlarda seks yapmaya işte Gezicilerin korkunç suç karnesi.

(Not: Kabataş'ta başörtülü bir kadına 100 - 150 kadar üstleri çıplak deri eldivenli eylemcinin saldırdığı iddiası hakkında kamera kayıtları ortaya çıktığı ve bu iddianın apaçık yalan olduğu ispatlandığı için bu iddiaya yer verilmedi)

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Gezi Parkı Olayları Tiyatroda Prova Edildi

10. Gezi Parkı Olayları Tiyatroda Prova Edildi

Yeni Şafak Gazetesi'nin 10 Haziran 2013 tarihli haberine göre Gezi eylemleri Mehmet Ali Alabora'nın yönettiği ve oynadığı 'Mi Minör oyununda prova edildi.  Gazeteye göre Mehmet Ali Alabora  'Mi Minör' oyununda halkın nasıl isyan etmesiyle ilgili yol gösteriyor, isyan ederken de sosyal medyada nasıl örgütlenilmesi gerektiğini anlatıyordu.

Sonuçta bu iddiaya yönelik hiçbir delil ortaya konulamadı, Mehmet Ali Alabora da gazeteye hedef gösterildiği gerekçesiyle sembolik 1 liralık tazminat davası açtı.

9. Camiye ayakkabıyla girdiler, içki içtiler

8. Çadırlarda seviştiler

8. Çadırlarda seviştiler

Yeni Akit Gazetesiyle bağlantılı 'Habervaktim' internet sitesinde yer alan 'Kendi gözlerimle gördüm' başlıklı haberde ismi açıklanmayan bir gazetecinin ifadesine dayanarak gezicilerin Gezi Parkı'nda fuhuş yaptıkları iddia edildi. Gazeteciye göre Gezi Parkı eylemcileri Taksim'de 'zina yapıyor' bunu da gece saat 2'den sonra gerçekleştiriyordu. İddiayı ispatlamaya dönük hiçbir delil ortaya konulamadı. Biber gazı dumanları arasında çadırlarda para karşılığı seks yapanların kim olduğu da hala bilinmiyor.

7. Geziciler dozerle ağaç katliamı yaptılar

6. Sekiz piknik tüpüyle Taksim'de katliam yapacaklardı

6. Sekiz piknik tüpüyle Taksim'de katliam yapacaklardı

6 Haziran 2013 tarihli Yeni Akit gazetesi haberine göre Emniyet güçleri 8 adet piknik tüpüyle Taksim'de katliam yapmaya hazırlanan diplomatik pasaport sahibi İngiliz, Fransız, ABD ve Yunan ajanı 4 provokatörü 'kıskıvrak' yakaladı.

Bu iddiayı da ispatlayacak hiçbir delil ortaya konulmadı. Yakalandığı iddia edilen ajanların kim oldukları, haklarında hangi davanın sürdüğü, sınır dışı edilip edilmedikleri hala belirsizliğini koruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ahmet Kaya'ya Geziciler saldırdı

5. Ahmet Kaya'ya Geziciler saldırdı

19 Kasım 2013 tarihinde partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan bu sefer bir başka ilginç iddiada bulundu. Erdoğan konuşmasında şunu söyledi: 

'Ödül töreninde Ahmet Kaya’ya saldırdılar. Kimler saldırdı? Gezi Parkı’nda bize saldıranlar kimse onlar saldırdı'

Türkiye'nin 80 ilinde Gezi Parkı eylemlerine katılan yaklaşık 3,5 milyon vatandaşın nasıl olup da Ahmet Kaya'ya saldırdığı, o malum ödül töreninde Ahmet Kaya'ya saldıran sanatçıların nasıl olup da tek başlarına tüm gezi eylemlerini temsil edebildikleri hala gizemini koruyor.

4. İstanbul trafiğini Geziciler tıkıyor!

4. İstanbul trafiğini Geziciler tıkıyor!

Rotahaberde yayınlanan bir yazıda aynen şu cümlelere yer verildi: 

'Baktılar aylardır sıcak tutmaya çalıştıkları Gezi eylemlerine bir avuç İP'ini koparandan başka katılan olmuyor, halkı tekrar kazanmak gerekiyordu. Yavaş yavaş kazanıyorlar da. İnsanları trafikle canlarından bezdirip, tepelerine kadar çıkmış öfkeyi yine sokaklarda, belki de kilitlenmiş caddelerde AK Parti'nin üzerine boşalttıracaklar.'

İddia sosyal medyada hızla yaygınlaştı ancak yine bu iddiayı destekleyecek herhangi bir delil ortaya konulamadı.

3. Geziciler Marmaray'a sabotaj yaptı

3. Geziciler Marmaray'a sabotaj yaptı

3 Kasım 2013 tarihli Türkiye Gazetesi haberinde aynen şu ifadelere yer verildi: 

'Ağaç bahanesiyle Türkiye'yi yakıp-yıkan provokatörler şimdi de imdat frenlerini hedef aldı. Trenleri durdurup, on binlerin canını tehlikeye atıyorlar.'

Habere göre Marmaray'ın yaşadığı aksiliklerin sebebi Gezicilerden başkası değildi. Geziciler el frenlerini çekmek suretiyle trenleri durduruyor, böylelikle vatandaşların söylenmesine neden, AKP'ye yönelik eleştiriler gelmesine sebep oluyor, insanlarımızın canlarını tehlikeye atıyordu.

Tekrarlamak boşuna, bu iddiayı da ispatlayacak hiçbir delil ortaya konulamadı.

2. Geziciler Uzay Gemisi yapmamızı engellediler

2. Geziciler Uzay Gemisi yapmamızı engellediler

13 Haziran 2013 tarihinde yayınlanan haberde dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Gezi Olaylarını değerlendirirken şu harikulade tespitte bulundu:

'Spekülatörü, lobisi, bankacısı koalisyon kurmuş. 28 Şubat, 27 Nisan olmasaydı bugün Türkiye uzay gemisi yapardı.'

Çağlayan'a göre Gezi Parkı'nın arkasında Türkiye'nin şahlanışından rahatsız olanlar vardı ve bu kesimler eğer böyle müdahalelerde bulunmasalardı Türkiye uzay gemisi yaparak evrene açılacaktı.

Uzay gemisi projesinin ne durumda olduğu, hangi aşamada kim tarafından yönetildiği hala gizemini korurken, Gezicilerin hangi eylemleri ile bu devasa projeyi engellediği de bir türlü anlaşılamadı.

1. Çadırlarda Atom Bombası planları!

1. Çadırlarda Atom Bombası planları!

Hiçbir konuda kimseden geri kalmayan ve her zaman en akıl almaz şeyi yapabilecek olan Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 17 Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı'ndaki çadırlardan 'vahşet planları' çıktığını iddia ederek Gezicilerin 'atom bombası yapmaya' çalıştıklarını ifade etti. Her ne kadar paylaştığı görselin Zaytung'dan alındığı daha sonra ortaya çıksa da Melih Gökçek bu iddiasından asla açık olarak vazgeçmedi, onun yerine Gezi Olaylarının arkasında OtPor olduğunu söylemeye başlayarak, usta bir siyasi manevra yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Geziciler İstanbul'un suyunu bitirmeye çalışıyor

Bonus: Geziciler İstanbul'un suyunu bitirmeye çalışıyor

Yeni Şafak Gazetesi'nin internet sitesinde bugün yayınlanan bir haberde akıllara durgunluk veren bir iddia yer aldı. 'Geziciler'in korkunç İstanbul planı' başlıklı haberde 'Geziciler'in hükümeti zor durumda bırakmak için muslukları açık bırakmak suretiyle bir ay içerisinde İstanbul’un suyunu bitireceği’ öne sürüldü. 

Bu fantastik plan hakkında da herhangi bir delil ortaya çıkıp çıkmayacağını merakla bekliyoruz.

Korkunç komployu twitterda takip etmek için: https://twitter.com/search?q=%23MuslukAc%C4%B0stanbulunSuyunuBitir&src=tyah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
6
4
2
2
2
0