Görüş Bildir
Haberler
TV
Dizinin Adı “Adı Mutluluk” Oldu…

Dizinin Adı “Adı Mutluluk” Oldu…

Ayhan Hazar
18.05.2015 - 13:20 Son Güncelleme: 18.05.2015 - 15:22

Mutluluk dizisinin yeni ismi "Adı Mutluluk" olarak değişti.

Başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım'ın paylaşacağı, ismi ilk olarak Mutluluk olarak duyurulan dizinin adı değişti. Yeni isim 'Adı Mutluluk' oldu.

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan, yapımcılığını Süreç Film’in üstleneceği yeni yaz dizisinin ismi son anda değişerek “Adı Mutluluk” oldu.

Dizi Haziran sonu ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. Kadrosunda ise Ezgi Eyüboğlu, Kaan Yıldırım, Dilara Aksüyek, Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastik, Yağız Can Konyalı gibi isimler yer alıyor.

Adı Mutluluk dizisinin çekimleri Çeşme’de başladı, bir süre sonra dizi İstanbul’a taşınacak ve çekimler İstanbul’da devam edecek.

Dizinin konusu ise şöyle: Kumsal ailesinin baskıları sonucunda psikolojisi iyice bozulmuş genç bir kızdır. Babasından gizli olarak girdiği sınavdan sonra İstanbul’da bir üniversite kazanır. bu sırada Batu ile tanışır ve onun da cesaretlendirmesi ile Kumsal annesinin yıllar önce yaptığı gibi mutluluğu aramak için evi terk ederek İstanbul’a üniversite okumak için gider.

İstanbul’a gidince yurtta kalmaya başlayan Kumsal burada hayatı öğrenip kendi ayakları üzerinde durma mücadelesi verecek, yalnızlığı, dostluğu, aşkı, hayal kırıklıklarını burada öğrenecektir.

Adı Mutluluk çok yakında Fox TV’de…

Adı Mutluluk 1. Bölüm Fragmanı 19 Mayıs 2015 tarihinde yayınlanacak.

Kaynak: http://mutlulukizle.com/dizinin-adi-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın