Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Vekiller, Bakan Bozdağ'a 'Atmadığı Tweetleri' Böyle Gösterdi

etiket CHP'li Vekiller, Bakan Bozdağ'a 'Atmadığı Tweetleri' Böyle Gösterdi

CHP'li milletvekilleri, Meclis kürsüsünde paralel yapıyı eleştiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, 2012-2013 yıllarında kendisinin Fethullah Gülen'le ilgili attığı övgü dolu tweetleri, cep telefonlarını havaya kaldırarak gösterdi. Meclisteki o anları yine CHP'li vekiller sosyal medya hesaplarından paylaştı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Zekeriya Albayrak

Meclis Genel Kurulunda HDP'nin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında verdiği gensoru önergesine ilişkin görüşmeler sürerken CHP'li vekiller Bakan Bozdağ ile ilgili ilginç bir eyleme imza attı.

Bozdağ kürsüde 'paralel yapı'ya ilişkin konuşma yaptığı sırada cep telefonlarını havaya kaldıran CHP grubu, Bozdağ'ın Fethullah Gülen ile ilgili 2012-2013 yıllarında attığı tweetlerini gösterdi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel Twitter'dan 'Adalet Bakanı Bozdağ'a acı sürpriz: Paralel yapıyı eleştirirken grubumuz eski tweetlerini gösterince dumura uğradı' ifadeleriyle birlikte aşağıdaki tweeti paylaştı.

CHP'li Barış Yarkadaş da Instagram hesabından aynı görüntüleri paylaştı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gensoru önergesi ise gündeme alınmadı

HDP Bakan Bozdağ hakkındaki gensoru önergesini 'yargı erkini baskı altına aldığı ve yönlendirdiği, kuvvetler ayrılığı ilkesine ve Anayasa'ya aykırı yaklaşımlarda bulunduğu' iddiasıyla vermişti.

Yapılan konuşmaların ardından yapılan oylamada gensorunun gündeme alınması kabul edilmedi.

İstanbul Milletvekili Eren Erdem, önergenin AKP ve MHP oylarıyla reddedildiğini söyledi

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Bekir Bozdağ'ın Twitter'da Fethullah Gülen ile ilgili attığı eski tweetler bir kaç gündür sosyal medyada yeniden dolaşıma sokulmuştu. Bunun üzerine Bozdağ 'Atmadığım Tweeti, attığım tweetmiş gibi beğenen veya retweet edenler, ahlaksızlık ve iftiranın zirvesindeler' diyerek tepki göstermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bozdağ açıklamasına şöyle devam etmişti: 'Her gün yeni yalan, yeni iftira ve yeni suç uydurma ile yeni bir algı operasyonu yapmayı; Kur'an,sünnet, ahlak ve hukuk himaye etmez. Çünkü hem Kur'an, hem sünnet, hem ahlak ve hem de hukuk; suç uydurmayı, yalanı ve iftirayı yasaklar. Hedefe ulaşmak için yalanı, iftirayı ve suç uydurmayı mübah görmek; Kur'an'ı, sünneti, ahlakı ve hukuku yok saymaktır.'

Eski tweetler tek tek silindi

Ancak Bozdağ'ın 'Atmadığım tweet'ler dediği birçok tweetinin henüz silinmediği, arşivde durduğu görüldü. Bozdağ'a tweetlerin yerinde durduğunun hatırlatılması üzerine ise, tweetlerin tek tek silinmeye başladığı görüldü.

Bozdağ'ın 2012- 2013 yıllarında attığı bazı tweetler şöyle:

  • 'Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye Antalya'dan selamlarımı iletiyorum', 

  • 'Stadyumlar olimpiyatlara dar gelecek diyen muhterem Fethullah Gülen Hocaefendidir', 

  • 'Cemaatle AK Parti arasında bir fitne ateşi yakmayı başaramayacaklardır.', 

  • 'Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendiye teşekkür ediyorum'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
349
158
36
16
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Görkem Güven

mhp, akpnin koltuk değneği diyoruz ve maalesef gene doğru çıkıyor

Destan Yazan

Bozdağ; "Ben yazmadım, kuzenim yazmış"

Andy Dufresne

Türkiye ile iran savaşsa iranı tutarım diyen Türkiyeye rus medyasında iftira atan chpli eren erdem isimli gereksiz gensoru vermiş yüzsüzlüğün vucut bulmuş hali.

görüncek adam

Yalan söyleyen bakanı savunmak da ayrı yüzsüzlük değil mi ? Sen iyi bilirsin diye sordum.