Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 1-0 1461 Trabzon

Beşiktaş 1-0 1461 Trabzon

Enver K.
14.01.2016 - 19:22 Son Güncelleme: 14.01.2016 - 22:31

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşikaş, evinde 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup etti. Kartal'a 3 puanı getiren gol ise 90+1'de Cenk Tosun'dan geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "Alınması gereken oyuncular var"

Şenol Güneş: "Alınması gereken oyuncular var"

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 1461 Trabzon'u son dakika golüyle mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmayla ilgili olarak oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu söyleyen Güneş, 'Hızlı pas yapmaya çalıştık ama final toplarında kayıplarımız oldu. Ortaya koymaya çalıştığımız oyundan etkinlik olarak geride kaldık. Hücumda top kayıpları bize golü geç getirdi.' dedi.

Oyuncuların şu anki performanslarının ve düşünce yapılarının henüz istediği akıcılıkta olmadığını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, 'Hazırlık dönemi geçirdik, iki resmi maç yaptık. Değişik oyuncular kullandık. Belki haftasonu da değişiklikler yapacağız. Yine de özellikle son bölümlerde kazanma arzusuyla rakibi zorladık. Maçın başında bunları hiç yapmadık. Trabzon'da da yapmadık. Bugün kazanmış olmak önemli. 1461 de gayet dirençli oynadı. Oradaki eksiklerimizi gördük, hücumdaki eksikleri gördük. Bizim için iyi bir hazırlık oldu.' şeklinde konuştu.

Transfer konusuyla ilgili de önemli açıklamalar yapan Şenol Güneş, 'İki tane oyuncu bizden ayrıldı, oyuncu almadık. Yönetim kurulumuz buna bakıyor. Elimizdeki oyunculara güveniyoruz. Tolgay ve Veli yeni aramıza katıldı. Alınması gereken oyuncular var. Bu Kupa-Lig yarışında oyuncuya ihtiyacımız elbette var. Ama kimin oynayacağını oyuncuların performansı belirleyecek. Elbette oynatmak için transfer yapıyoruz ama buradakiler de oynamak için buradalar. Elimizde şu anda Tolga ile Günay kaleci olarak var. Bir kaleci daha alınması, takımın yarışta sıkıntılı olduğu dönemler için bir ihtiyaçtır. Ama gelen mi oynar, buradaki mi oynar onu zaman gösterecek.' diye konuştu.

Beşiktaş 1-0 1461 Trabzon

Beşiktaş 1-0 1461 Trabzon

Maça as oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkan Beşiktaş, karşılaşmaya etkili başlayan taraftı. Ancak siyah beyazlılar ilk yarıda Gomez ve Mustafa Pektemek'le yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı.

2. yarıda Cenk Tosun ve Gökhan Töre'nin de oyuna girişiyle gol için baskısını arttıran Kara Kartal, aradığı golü 90+1'de Cenk Tosun'un ayağından buldu..

Bu sonuçla 10 puana yükselen Beşiktaş grupta liderliğe yükseldi. 1461 Trabzon ise 7 puanla 2. sırada yer aldı.

LigTv

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
16
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın