Görüş Bildir
Haberler
Uzakları Yakın Edelim! Arkadaşlarınızla Hem Sohbet Edip Hem de Bir Şeyler İzlemenizi Sağlayan Uygulamalar

Uzakları Yakın Edelim! Arkadaşlarınızla Hem Sohbet Edip Hem de Bir Şeyler İzlemenizi Sağlayan Uygulamalar

Pandeminin en büyük artısı iletişim uygulamalarının gelişmesi oldu diyebiliriz. Covid-19 aşıları artık herkes tarafından ulaşılabilir olsa da sosyal mesafeye dikkat etmek isteyenler için muazzam uygulamalar derledik. 

Eğer siz de sevdiklerinizden ayrı kaldıysanız bu uygulamalar ile yan yana gibi vakit geçirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Metastream

1. Metastream

Arkadaşlarınızla beraber internetten video izlemenizi sağlayan Metastream, bir kod ile çalışıyor. Oluşturduğunuz oturum için Metastream size bir kod veriyor ve bu kodu konuşmanıza eklemek istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşarak eş zamanlı vakit geçirebiliyorsunuz. Metastream, Chrome Web mağazasından eklenti olarak indirilebiliyor.

2. Scener

2. Scener

Arkadaşlarınız hem eş zamanlı video izlemenizi hem de görüntülü, yazılı ve sesli konuşmanızı sağlayan Scener, resmen aradaki mesafeyi sıfıra indiriyor. Birçok platformu destekleyen bu uygulama ile Netflix, Amazon Prime, YouTube, Disney+ gibi platformları eşleştirebilir ve kendi sinema salonunuzu kurabilirsiniz.

3. Squad for Web

3. Squad for Web

Henüz birkaç ay önce Twitter tarafından satın alınan Squad for Web, en fazla 9 kişilik bir grup kurmanızı ve ve dilediğiniz yayını izleyebilirsiniz. YouTube, Netflix ve TikTok gibi çoğu mecrayı burada arkadaşlarınızla izleyebilirsiniz.

4. Jelly Party

4. Jelly Party

Arkadaşlarınızla hem video izleyip hem de senkronize bir şekilde sohbet edebileceğiniz Jelly Party, hem hiçbir şekilde kayıt istemiyor hem de tamamen ücretsiz. Bu da Jelly Party'nin en büyük avantajı haline geliyor. Netflix, YouTube ve Amazon Prime, Jelly Party üzerinde kullanabileceğiniz platformlardan yalnızca birkaçı.

5. Vemos

5. Vemos

Eğer arkadaşlarınızla güzel bir film gecesi yapmak istiyorsanız, Vemos sizin için en uygun uygulama olacaktır. Bir Chrome uzantısı olan Vemos, Netflix, Hulu, Prime Video, YouTube gibi platformlara erişim sağlayabiliyor. Görüntülü ve sesli sohbet özelliği ile sanki aynı odadaymış gibi bir etkiye kapılacağınız Vemos uygulamasında aynı zamanda oynatma ve duraklatma özellikleri ile her şey senkronize ilerliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wali

6. Wali

Wali, arkadaşlarınızla aynı anda video izlemenizi sağlamıyor, fakat izlemek istediğiniz film ve TV şovlarını listelemenizi ve bunları eş zamanlı olarak arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlıyor. Yani bir nevi bir araya geldiğinizde izleyeceğiniz şeylerin listesini hep beraber yapabilmenizi sağlıyor. Android versiyonu olan Wali, akıllı telefon üzerinden de kullanılabilir. Wali, görüntülü olmasa da yazılı konuşma imkanı sunuyor.

7. Watchpubs

7. Watchpubs

Bir oda oluşturmanızı sağlayan Watchpubs'ta bu odanın bağlantı linkini arkadaşlarınıza gönderdiğiniz takdirde birlikte vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. YouTube, Dailymotion, Twitch gibi platformları Watchpubs üzerinden kullanabilirsiniz.

8. &chill

8. &chill

YouTube ve Twtich yayınlarını izleyebileceğiniz &chill, odalar oluşturup, bu odaların linklerini arkadaşlarınız ile paylaşmanız sonucunda aktif hale geliyor. Yani son derece basit.

9. Stream Party

9. Stream Party

Arkadaşlarınız nerede olursa olsun aynı videoları senkronize bir şekilde izlemenizi sağlayan Stream Party, Netflix, Disney+, YouTube ve Prime Video gibi sayısız platformu destekliyor. Videoları bizzat kendi sitelerinde izlemenizi sağlayan Stream Party, görüntülü konuşma desteği ile iyi vakit geçirmeyi sağlıyor.

10. Rave

10. Rave

Netflix ve YouTube'u destekleyen Rave, yalnız video izleme kaderine son veriyor. Sesli mesaj ve yazışarak konuşma imkanı sunan Rave, Chrome Web mağazasından eklenti şeklinde indirilebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Watch2gether

11. Watch2gether

Arkadaşlarınız ile beraber video izleyebileceğiniz sohbet odaları bulunan Watch2gether'da sohbet odasının bağlantı adresini arkadaşlarınıza göndererek aktif hale gelebiliyor. Burada dilediğiniz kadar insanı sohbetinize dahil edebilirsiniz.

12. Discord

12. Discord

Son birkaç yıldır en popüler uygulamalar arasında yer alan Discord, video oyunu oynayan oyuncular için geliştirilse de anlık yazışma, videolu görüşme, dosya transferi imkanları ile video izleme ve eş zamanlı sohbet etme konusunda da sıklıkla kullanılıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın