Görüş Bildir
Haberler
Şırnak ve Siirt'te Çatışma: 3 Asker Yaralı

Şırnak ve Siirt'te Çatışma: 3 Asker Yaralı

Batuhan
27.09.2015 - 13:17

Şırnak'ta operasyon yapan güvenlik güçlerine açılan ateşte 2 asker yaralandı. Siirt'te çıkan çatışmada ise bir uzman çavuş yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü kırsal kesiminde arazi aramasına çıkan askerlere Aşağıdere ile Hisarkapı Köyü arasındaki alanda PKK'lılar tarafından ateş açıldı. Askerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada, 2 asker yaralandı.

Bölgede başlatılan operasyon sürerken, hayati tehlikeleri bulunmayan yaralı askerler helikopter ile Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

Beytüşşebap İlçe Jandarma Karakolu ve Ayvalık Jandarma Karakolu'ndan PKK'lıların muhtemel kaçış noktalarına havan atışları yapıldı.

HDP HEYETİ İLÇEDEN AYRILDI

Beytüşşebap İlçesi'nde çıkan çatışmalarda biri ambulans şoförü 4 kişinin öldüğü olayla ilgili inceleme yapmak üzere giden HDP milletvekillerinin bulunduğu heyet dün gece ilçeden ayrıldı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Siirt'in Baykan İlçesi ile Bitlis arasındaki karayolunun Kasımlı Mevkii'nde yol güvenliği sağlayan askerlere, bugün öğlen saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından otomatik silahlar ile ateş açıldı. Ateşe anında karşılık verilirken, açılan ilk ateşte bir asker yaralandı.

Yaralanan asker, Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, bölgede kapsamlı operasyon başlatıldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0