Görüş Bildir
Haberler
Senin Soyismini Tahmin Edebilecek miyiz?

Senin Soyismini Tahmin Edebilecek miyiz?

Trex
24.07.2015 - 13:15 Son Güncelleme: 05.05.2018 - 13:40

Ailenin yıllarca taşıdığı soyisminin özelliklerine ne kadar uygunsun? Gerçek soyismin ne olmalı? Hadi bakalım görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En yakın arkadaşlarınla görüştüğünde genelde ne içersin?

2. Eski sevgilin hangi emojiyi hak ediyor?

3. Patronun 10 gün sürpriz tatil hediye ediyor. Tüm masraflar patrondan. Nereye gitmek istersin?

4. En çok rahat ettiğin ulaşım aracını sorsak?

5. En sevdiğin kadın ismini sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya en sevdiğin erkek ismi?

7. Peki grinin hangi tonu?

8. Testin en kritik sorusu: TC Kimlik Numaranda kaç tane 7 var?

9. Son olarak hangisi en yakın dostun?

Yılmaz!

Yılmaz!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Yılmaz'sın. Kendine güvenin tam. Bir işi yaparken önüne çıkabilecek her türlü engeli aşacak potansiyelin mevcut. Herhangi bir yılgınlık göstermeden teker teker engelleri aşıyorsun. Pes etmek, yorgunluk göstermek yok. Bir iş olacak diyorsan olacak. Aksi, teklif dahi edilemez!

Korkmaz!

Korkmaz!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Korkmaz'sın. Kendine güvenin tam. Bir işi yaparken önüne çıkabilecek her türlü engeli aşacak potansiyelin mevcut. Herhangi bir yılgınlık göstermeden teker teker engelleri aşıyorsun. Hata yapanlara karşı da hiç affın yok. Kusursuz bir iş anlayışın var. Senin içinde olduğun her iş kusursuz yapılmalı.

Kara!

Kara!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Kara'sın. Kara derken olumsuz anlamlar yükleme. Gözükarasın. Kafana koyduğun şeyi yapıyorsun. Gözünü budaktan esirgemiyorsun. Hele bu sevdiğin ise ohohho. Kimseler önünde duramaz.

Demir!

Demir!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Demir'sin. Her şeyden önce çok güçlüsün. Her türlü olay karşısında çok güçlü bir şekilde tavır koyabiliyorsun.  Açıkçası kimse seninle mücadele etmeyi sevmiyor. Karşısına çıktığın insanlar peşinen mağlubiyeti kabulleniyorlar. Seninle mücadele etmek yerine kaçak güreşiyorlar :)

Özdemir!

Özdemir!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Özdemir'sin. Her şeyden önce çok güçlüsün. Ve bunu her ortamda belli ediyorsun. Her türlü olay karşısında çok güçlü bir şekilde tavır koyabiliyorsun.  Açıkçası kimse seninle mücadele etmeyi sevmiyor. Karşısına çıktığın insanlar peşinen mağlubiyeti kabulleniyorlar. Senin mücadele etmek yerine kaçak güreşiyorlar :)

Çetin!

Çetin!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Çetin'sin. Her şeyden önce çok güçlüsün. Her türlü olay karşısında çok güçlü bir şekilde tavır koyabiliyorsun. Açıkçası kimse seninle mücadele etmeyi sevmiyor. İnsanlar üzerinde öyle bir hava yaratmışsın ki insanlar peşinen mağlubiyeti kabulleniyorlar. :)

Kaya!

Kaya!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Kaya'sın. İnanılmaz sağlam sinirlerin var. Her türlü olay karşısında çok güçlü bir şekilde tavır koyabiliyorsun. Açıkçası kimse seninle mücadele etmeyi sevmiyor.

Çelik!

Çelik!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Çelik'sin. Duygusal yanına rağmen oldukça mantıklısın. Karalarını bu dengeyi çok iyi gözeterek veriyorsun. Bunun yanında inanılmaz sağlam sinirlerin var. Her türlü olay karşısında çok güçlü bir şekilde tavır koyabiliyorsun. Açıkçası kimse seninle mücadele etmeyi sevmiyor.

Kılıç!

Kılıç!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Kılıç'sın. Savaşçı bir ruhun var. Mücadeleyi seviyorsun. Engeller sana sıkıntı değil yeter ki ucunda istediğin şey olsun. Ayrıca son derece netsin. Yan çizmeler, kıvırmalar sana göre değil.

Şahin!

Şahin!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Şahin'sin. Azimlisin. Kendine bir hedef belirlediğin zaman önüne hangi engel çıkarsa çıksın yıkıp geçiyorsun. Gözün pek kimseleri görmüyor. Duygusal zekan çok yüksek, fakat nedense yeterince kullanmıyorsun.

Doğan!

Doğan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Doğan'sın. Azimlisin. Kendine bir hedef belirlediğin zaman önüne hangi engel çıkarsa çıksın yıkıp geçiyorsun. Gözün pek kimseleri görmüyor. Duygusal zekan çok yüksek fakat nedense yeterince kullanmıyorsun.

Koç!

Koç!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Koç'sun. Güçlü ve kavgacısın. Gücünün de epey farkındasın. Hiç mütevazı bir yanın yok. Gücünü insanlara hissettirmeyi seviyorsun. İnsanlar da bunun farkında olduğundan yanında güvenli hissediyorlar.

Çakır!

Çakır!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Çakır'sın. Her şeyden evvel bildiğin parlıyorsun. Işıl ışılsın. Zarifsin. Girdiğin her ortamda göze çarpıyorsun. Bunun yanında aşırı duygusal bir yapın var, fakat çevrene hissettirmemeye çalışıyorsun.

Yıldız!

Yıldız!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Yıldız'sın. Pırıl pırılsın, ışıl ışılsın.  Seni özetlemek için tek kelime yeter aslında: Zarif. Girdiğin her ortamda göze çarpıyorsun. Bunun yanında aşırı duygusal bir yapın var, fakat çevrene hissettirmemeye çalışıyorsun.

Aydın!

Aydın!

Verdiğin cevaplara göre tam bir Aydın'sın! Çevrene ışık saçıyorsun. Tabii ki bilgi birikimin ve kültürünle. Candan açmışsın cehle karşı bir savaş. Ey bu yolda ant içen arkadaş :) Öğren, öğret hakkı halka, gürle çoş :) Durma koş :)

Yıldırım!

Yıldırım!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Yıldırım'sın. Senin olduğun yerde hiçbir iş savsaklanamaz. Her şey zamanında, hızlı biçimde yapılacak. NET! 'Ne kadar hızlı, o kadar iyi' hayat felsefen olmuş.  Sadece iş/okul da değil ilişkilerinde de böylesin. Hemen olsun hemen bitsin istiyorsun.

Şimşek!

Şimşek!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Şimşek'sin. Senin olduğun yerde hiçbir iş savsaklanamaz. Her şey zamanında hızlı biçimde yapılacak. NET! Ne kadar hızlı o kadar iyi hayat felsefen olmuş. İş yerinde eğer sana bağlı çalışanlar varsa hepsine Allah sabır versin. İşe başlayan 2 gün sonra isyan edebilir :)

Can!

Can!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Can'sın. Evdeki tüm şarj cihazlarını sana bağlamak lazım. İnanılmaz enerjiksin. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjin var. Yerinde duramıyorsun. Mevsimlerden ilkbaharsın. Hayat veriyorsun her yere...

Öztürk!

Öztürk!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Öztürk'sün! Sanırım her şey çok açık. Sen tam bir Türk'sün! Milletinin tüm tipik özelliklerini gösteriyorsun. Bir yabancıya Türk neye benzer, nasıl olur, dediklerinde seni göstermek lazım :)

Özkan!

Özkan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Özkan'sın. Sanırım her şey çok açık. Sen tam bir Türk'sün! Milletinin tüm tipik  özelliklerini gösteriyorsun. Çık yurtdışına,  davranışınla, oturup kalkmanla, tavrınla Türk olduğun kendini belli edecektir. Sen de bu durumda pek şikayetçi değilsin zaten.

Erdoğan!

Erdoğan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Erdoğan'sın. Güçlü bir lidersin. Gürlüyorsun resmen. Çevrendekileri çabuk etki altına alabiliyorun. Biat eden edene. Kararları senin veriyor olman da seni pek keyiflendiriyor :)

Arslan!

Arslan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Arslan'sın. Güçlü bir lidersin. Gürlüyorsun resmen. Bilgilisin, ağzın da isteyince iyi laf yapıyor, hitabetin çok iyi ama bunu hiç kullanmıyorsun ya da farkında değilsin. Soğukkanlı bir yapın var ve bu hayatta çok işine yarıyor.

Aslan!

Aslan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Aslan'sın. Bir liderde bulunması gereken birçok özelliğe sahipsin. Güçlüsün, hitabetin fena değil ama biraz duygusalsın bu da mantıklı kararlar almanı engelliyor. Çevrendeki fikirlere açık olman en büyük avantajın.

Kurt!

Kurt!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Kurt'sun. Kurt gibisin kuuurt. İşini biliyorsun. Kimse sana iş hayatında eksik olduğunu iddia edemez. İstediğin zaman altından kalkamayacağın proje yok.

Polat!

Polat!

Verdiğin cevaplara göre sen bir Polat'sın. Kendinden çok eminsin. Özgüven tavan. Lakin hiç beklenmeyecek şekilde olabildiğince utangaç ve duygusalsın. Duygularını dışarı vurma konusunda sorunlar yaşıyorsun.

Özcan!

Özcan!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Özcan'sın. İçine kapanıksın.  Duygularını fazla yansıtmayı sevmiyorsun. Sevdiğin dostlarınla zaman geçirmeyi seviyorsun. Hayatın anlamı da senin için bu.

Şen!

Şen!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Şen'sin. Mutluluk kelimesinin karşılığı, arkadaşlarının neşe kaynağısın. Mizah yeteneğinle ortamları kırıp geçiriyorsun. Şen kahkahaların adresi olduğun için de her yerde tanınıyorsun :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8769
1360
1054
940
729
531
438
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Başar Demirsoy

Döverim seni. Erdoğan ne ya?

nebiliyim

evet arkadaşlar kimlik numaranızda 7 rakamının kaç tane olduğunu söylediğinizde evinizi buluyorlar dfgkjhk

Beyza Altun

bnd 4 dedim

Mistress Of Cats

2. soruda yılan emojisi unutulmuş