Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek: Emir Demiri Keser, Bundan Sonra Konuşmayacağım'

Melih Gökçek: Emir Demiri Keser, Bundan Sonra Konuşmayacağım'

FreiGeist
25.03.2015 - 14:12 Son Güncelleme: 25.03.2015 - 16:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı nedeniyle bundan sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı polemiğe ilişkin sorulara yanıt vermeyeceğini ve bu konu hakkında konuşmayacağını söyledi.

Gökçek’in açıklaması şöyle:

Bazıları fitneyi büyütebilmek, fitne ateşini yaygın hale getirebilmek, 'Acaba üzerine nasıl benzin dökerim?' demeye geldi. Tam tersine fitne ateşini söndürüyoruz.

Biz AK Partililerde parti disiplini vardır, emir demiri keser. Benim konuşmaktan çekinen bir insan olup olmadığımı Türkiye değil dünya bilir ama, parti disiplinimi de bilir. O nedenle ben konuşmadım. Bundan sonra da bu konu üzerine konuşmayacağım.

Sayın Başbakanımız kamuoyunda bazı kesimlerin fitneyi kaynatma amacı taşıdığını söyledi. Parti disiplini bunu gerektirir, emir demiri keser. Bugünden sonra konu üzerinde en ufak suale cevap vermeyeceğim. Çünkü bizim partimiz CHP değil, benim genel başkanım Kılıçdaroğlu değil. Kılıçdaroğlu 'susun' dediğinde CHP’deki adet koro halinde konuşmaktır.

CHP değildir AK Parti. Bir emir verilir ve o emir yerine getirilir. Sayın Başbakanımın emri yerine kesinlikle konuşmayacağım. 'Fitne büyüsün' diyenler sermaye kalmadığı için konuşamayacaklar. Savcılığa koşanlar var. Onlara ayrıca çıktığım canlı yayınlarda enine boyuna cevap verip cahil olduklarını ispat ederim. Söyleyeceğim şey budur.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0