Görüş Bildir
Haberler
Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerinin Üzerinde

Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerinin Üzerinde

ATKN
20.06.2016 - 16:02

Türkiye'de yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Vatandaşlar sıcak havadan korunmak için sahillere ve park yerlerine akın etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son birkaç gündür Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Sıcaktan kendilerini dışarı atan vatandaşlar, sahil ve parklara akın etti.

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı, 9 günlük bayram tatili için turizmciler olarak hazırlıkları tamamladıklarını, bayram tatilinde ilçede turizm işletmelerinde yüzde 100 doluluk olacağını tahmin ettiklerini söyledi. İlçede bulunan yerli turistler de sıcak havanın etkisinden kurtulup serinlemek için plajları doldurdu.

Adana, Mersin, Sakarya, Aydın, Balıkesir, İzmir ve pek çok ilde hava sıcaklıkları haziran ayında son dönemlerdeki en yüksek değerlerine ulaştı.

Aydın, Manisa ve Denizli'de hamile ve hastalara iki gün sıcak hava izni

Aydın, Manisa ve Denizli'de hamile ve hastalara iki gün sıcak hava izni

Aydın'da, dün öğle saatlerinde hava sıcaklığı 49 dereceyi buldu. Maksimum sıcaklık değeri daha sonra 44 dereceye kadar düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diğer yandan Aydın ve Manisa'da hamile olanlar ile sağlık sorunu bulunan kamu görevlilerine Valilik tarafından pazartesi ve salı günleri için iki gün idari izin verildi. Denizli'de de pazartesi günü için izin verildi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın