Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Ünlü Senin Sevgilin Olmalı?

Osman Avcı
01.01.2015 - 15:02 Son Güncelleme: 01.01.2015 - 18:27

Daha önce kankanı belirlemiştik, şimdi de sevgilini belirliyoruz: Hangi Türk ünlü senin sevgilin olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sevgilinin cinsiyetini belirleyelim!

2. Senin sevgilin olacak kişi, evlenilecek tip mi, yoksa eğlenilecek tip mi?

3. Peki ya, sevgilin olacak kişinin daha güçlü olması gereken alanı sorsak?

4. Oturup beraber izleyeceğiniz romantik bir film seç!

5. Bir ilişkide en çok korktuğun şey ne ola ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşmadasın ve ısmarlayacağın/ısmarladığı içkiden karakter analizi yapacasın. Bu hangi içki olur/olmalı?

7. Hangi Hollywood Aktörü/Aktrisi senin sevgilin olmalı peki?

8. Eski sevgilin, "Bırak onu, dön bana!" diyor, ne yapacaksın?

8. Eski sevgilin, "Bırak onu, dön bana!" diyor, ne yapacaksın?

9. Son ilişkin neden bitti?

10. Son olarak, ünlü sevgilinle bir mekandan çıkarken magazincilere yakalandınız; onlara ne diyeceksin?

10. Son olarak, ünlü sevgilinle bir mekandan çıkarken magazincilere yakalandınız; onlara ne diyeceksin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kıvanç Tatlıtuğ" çıktı!

"Kıvanç Tatlıtuğ" çıktı!

Ooo!.. Sana en iyisinin çıktığını söyleyelim öncelikle. Eğer birisi Tanrı'nın varlığından süphe ederse, sevgilini, yani Kıvanç'ı gösterebilirsin itinayla. Yalnız, zoru sevdiğini söylemek gerek. Çünkü bu adamın peşinden bir sürü kız koşuyor. Bunun reçetesi rahat davranmaktır diyeceğiz de, insanın Kıvanç gibi sevgilisi olunca deliler gibi kıskanması dünyanın en normal şeyi! Bu serseriyle zor ama aklını başından alacak bir şeyler yaşamaya hazır ol ve dil altı hapını da sürekli yanında gezdir ;)

"Mehmet Günsür" çıktı!

"Mehmet Günsür" çıktı!

Senin için en kritik kavram: 1. Bu hayata 1 kere geliyorsun. 1 kere doğup, 1 kere ölüyorsun. Eee senden de 1 tane. Peki sana ünlülerden kim olur? Pek tabii ki, Mehmet Günsür. Çünkü ondan 1 tane. Yalnız bu konuda senin formülün 1+1=2 değil, 1+1=1! Bu adam hem yakışıklı, hem de sadık! Çabuk nikah işlemlerine başla ve bu adamı kaçırma deriz. Bak daha hala duruyor. Çabuk :)

"Kerem Bürsin" çıktı!

"Kerem Bürsin" çıktı!

Vay vay vay!.. Şu anda seni öldürebilecek rahat 10 milyon insan var farkında mısın? Ama kim takar, sen kapmışsın Kerem'i :) Verdiğin cevaplara göre, sen serseri bir tip seviyorsun, seviyorsun ki Kerem çıktı. Ama senin sevdiğin bu serseri, kontrol edilebilir cinsten olmalı. Evet, dışarıdan umursamaz biri görünebilir; ancak içinde onulmaz bir romantik yatmakta. Bu arada muhtemelen dünyanın en güzel vücudu çıktı sana, daha ne istersin? Şanslı seni :)

"Ahmet Kural" çıktı!

"Ahmet Kural" çıktı!

Hayat zaten çok ciddi. Bir sürü telaşe ve sorumluluk. Hayatın kısa olduğu ise gerçeğin gerçeği. Hayat bu kadar ciddiyken, bir de ciddi bir adamla ömür mü geçer alla'sen! Eh biz de, hem en komiğini, hem de en yakışıklısını getirdik önüne. Yanak kasların güçlüyse giriş bu işe. Ahmet Kural da sevgilisinden ayrılmış bu arada: Olmaz olmaz deme, olmaz valla :)

"Aras Bulut İynemli" çıktı!

"Aras Bulut İynemli" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen hırçın, kafasının dikine giden, durulması zor tiplerden hoşlanıyorsun. Evet seninki hırçın olmasına hırçın, çılgın olmasına çılgın olmalı; ama söz konusu sen olunca durulmalı, süt dökmüş kediye dönüşmeli. Buna en uygun tip de Aras Bulut İynemli. Hem başarılı, hem yakışıklı. Hele o dudakları yok mu? Orada yeni bir devlet kurulmaz da, ne yapılır sorarız sana! :)

"Okan Yalabık" çıktı!

"Okan Yalabık" çıktı!

Senin için evet yakışıklılık önemli, karizma da, başarı da... Fakat her şeyden önce sen zeki biri olsun istiyorsun. Yakışıklılık iyi hoş da, muhabbet her şeyden önce geliyor senin için. Güzel adamın suratına baka baka ömür geçer mi be? Zaten senin için en katlanılmaz şey, boş muhabbetler ve dangalak insanlar. Apaçilikse senden uzak olsun, sana kibar ve asil bir şey gerek. Kısaca sana Okan Yalabık gerek...

"Merve Boluğur" çıktı!

"Merve Boluğur" çıktı!

Sen kesinlikle zor kadın seviyorsun. Senin peşinden koşan kadından anında soğuyor, ne kadar güzel olursa olsun ilgini kaybediyorsun. Senin bu karakteristik özelliğin ve yapacak hiçbir şey yok: Sen busun, bu zamana kadar da hep öyle oldu. Senin kadının, kaprisleriyle geceleri seni uyutmayacak, kafasının içindekileri anlamak gibi mülteci isteklerin olacak ara sıra. Acı çekmeye meyilli bir gönle sahip olan sana, Merve Boluğur yakışır zaten. Bol acılı günler diliyoruz efendim :)

"Fahriye Evcen" çıktı!

"Fahriye Evcen" çıktı!

Bu hayatta bazıları tek-eşlidir. Onlar önüne istediği kadar imkan çıksın, elinin tersiyle iter. Sen de tam olarak böyle birisin: Sadıksın, evcimensin, ideal baba tipisin. Bu yüzden evleneceğin insanda bazı kriterler arıyorsun. Öncelikle senin gibi sadık olmalı. Saygılı olmalı ondan sonra. Ancak en önemlisi annenle tanıştırabileceğin birisi olmalı. İşin içine güzellik ve esmerliği de katınca: Fahriye Evcen çıkıyor doğal olarak! Allah mutlu mesut etsin kardeşim, bizden bi çeyrek çalışır size :)

"Serenay Sarıkaya" çıktı!

"Serenay Sarıkaya" çıktı!

Şimdi biz bize kaldığımıza göre, eğri oturup doğru konuşalım: Senin için en ama en önemli şey, sevgilin olacak kişinin güzel olması. Eğer hatun güzelse, gerisi fasa fisodur ve kötü huyları bir şekilde halledilebilir. Ama bin türlü güzellik içinde en önem verdiğin tür, ifade ve surat güzelliği. Buna Serenay kadar uyan birisi daha yok. Böyle bir hatun için, her şeyini bırakmaz mısın? :)

"Demet Evgar" çıktı!

"Demet Evgar" çıktı!

Sen bir kadında zeka pırıltısı arayanlardansın. Tamam taş gibi olması da önemli ama muhabbet edilebilir olması da çok mühim. Kadın dediğin her şeyden önce yaptığın espriyi anlayacak abi, bu espriye kezo kezo tepkiler vermeyecek. Seni güldürebilecek. Demet Evgar tam bu kıyafete oturuyor. Bu kadınla ömür uzar ömür. Ya o gözleri, oturup sırf o gözler için kitap yazılır kitap...

"Berrak Tüzünataç" çıktı!

"Berrak Tüzünataç" çıktı!

Seni şu anda hem kıskanıyor, hem de sana imreniyoruz; çünkü sana galiba Tanrı'nın bitirme tezi çıktı. Şimdi Berrak Tüzünataç dediğin kadın değil bizim memleketin, tüm dünyanın en güzel kadınlarından. Ama bununla da kalmıyor ki arkadaş! Esprili, kafalı, bilgili... Yani sırf tak koluna tak gezdir tiplerden asla değil; neyse biz yazıyla pek vakit almayalım, sen fotoya yoğunlaş :)

"Sıla" çıktı!

"Sıla" çıktı!

Sen her şeyden önce kendine güvenen birisin, kendine güvenen birisin ki sana Sıla çıktı: Sen demir leblebi çiğneyebilen birisin yani. Ayrıca sen kesinlikle delikanlı kadınlardan hoşlanıyorsun. Senin hatunun her ne kadar kalbin kırılsa da, üzülsen de, sana asla yalan söylemeyecek; dürüst olacak. Bunun yanında galiba dünyanın en güzel şeyi Sıla'yla sevgili olmaktır herhalde. Düşünsene, hem kankanla eğlenebildiğin gibi eğlenebiliyorsun onunla; hem de afet-i devran işte. Kısaca bir kadın çizsen, Sıla'yı çizersin sen...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4821
2129
1678
1240
748
660
554