Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Senin Kankan Olmalı?

etiket Hangi Ünlü Senin Kankan Olmalı?

Osman Avcı
16.12.2014 - 12:28 Son Güncelleme: 16.12.2014 - 16:52

Bize kendini söyle, sana arkadaşını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşınla genelde ne konuşursunuz?

2. Sevgilin seni terk etmiş. Arkadaşın bu durumda nasıl davranır?

3. Dedikodu hakkında ne düşünüyorsun?

3. Dedikodu hakkında ne düşünüyorsun?

4. Televizyonda izlemekten en zevk aldığın program/dizi desek?

5. Peki ya izlerken ne yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşınla birbirinize nasıl hitap edersiniz?

6. Arkadaşınla birbirinize nasıl hitap edersiniz?

7. Evcil hayvanını seç!

8. Arkadaşınla bir mekana oturduğunuzda en çok yaptığınız aktiviteyi öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Yıldız Tilbe" çıktı!

"Yıldız Tilbe" çıktı!

Senin kankan kesinlikle Yıldız Tilbe olmalı. Çünkü arkadaş/dost dediğin insanın yanında rahatça saçmayabilmelisin; sürekli az sonra ne konuşacağını düşündüğün, ölçüp tarttığın, birbirinize sürekli kırıldığınız arkadaşlığı neylersin. Arkadaş dediğin alınmaz, şaka kaldırır. Bunun yanında arkadaşlıkta deliliğe önem veriyorsun; veriyorsun ki sana Yıldız çıktı. Bol dumanlı günler diliyoruz efendim :)

"Cem Yılmaz" çıktı!

"Cem Yılmaz" çıktı!

Senin kankan pek tabii ki Cem Yılmaz olmalı. Senin arkadaşın olacak kişi her şeyden önce kıvrak zekalı olmalı. Bir espri saldığında ortalığa, sana affedersin 'davar' gibi bakmayacak; anlayacak hemen mevzuyu. Aptal insanlar zaten sende gaz yapıyor, onlara karşı reflün var. Gülmeyi seviyorsun ayrıca da, güldürmeyi de... Hal böyleyken, senin kankan olarak Türkiye'nin en komiği Cem Yılmaz yakışır zaten!

"Demet Akalın" çıktı!

"Demet Akalın" çıktı!

Senin kankan haliyle Demet Akalın olmalı. Senin yalana bariz bir alerjin var ve de pek tabii aldatılmaya... Bu yüzden tüm ilişkilerinde, arkadaşlık ilişkin de dahil, buna önem veriyorsun. Mertlik, dürüstlük birinci kriterin, gerisi bir şekilde halledilir. Hem Demet kadar iyi dert dinleyen, akıl veren ve eski sevgili çatlatmasını bileni yok. Hadi, Demet'le kopmalara, 'Kalbini mi kırdım, auf wiedersehen'lara :)

"Nur Yerlitaş" çıktı!

"Nur Yerlitaş" çıktı!

Senin kankanın Nurella olması elzem. Çünkü senin aynı Nurella gibi görmüş geçirmiş, tecrübeli, sen enseyi kararttığın zaman, seni düştüğün yerden kaldıracak birine ihtiyacın var: Bilgece öğütleriyle önünü aydınlatacak, sırf sen üzülmeyesin diye yalan söylemeyecek dobra birisi. Nur'un 'hiçbir şeyi beğenmez' tavrı her ne kadar seni zorlayacak olsa da, ikiyüzlü alçaklardan her türlü iyidir. Tarzsın kısacası :)

"Sıla" çıktı!

"Sıla" çıktı!

Senin kankan Sıla olmalı haliyle. Sen oldum olası 'kız triplerinden' hoşlanmadın. 'Delikanlı' her ne kadar erkek söylemi olsa da, seni ve Sıla'yı tanımlayabilecek en doğru kelime de delikanlı. Sevdi mi doğru düzgün seversiniz; gitti mi de kurşun gibi, mavzer gibi, dağ gibi patlar gidersiniz. Sizin arkadaşlığınız netlik üstüne kurulu kısacası, bulanık hiçbir şey yok. Sıla iyidir iyi, seni gerektiğinde geniş omuzlarında bile taşıyabilir :)

"Burcu Esmersoy" çıktı!

"Burcu Esmersoy" çıktı!

Senin kankan Burcu Esmersoy olmalı. Senin arkadaşında bulunması gereken birinci kriter, muhabbet edilebilir olması. Oturup muhabbet ettiğinde, seni bayık ve klişe muhabbetiyle yormayacak her şeyden önce. Sonra, sürekli kendisini anlatmayacak, seni dinleyebilecek ve sen de onu. Demokrasi güzel şey canım :) Son olarak, sen zarif ve ince bir insan olduğun için, arkadaşın da aynen öyle olmalı...

"Ahmet Çakar" çıktı!

"Ahmet Çakar" çıktı!

0_o senin kankan Ahmet Çakar olmalı. Her şeyden önce arkadaş ortamınıza Ahmet Çakar gibi birisi gerekli. Siz saçmaladığınızda sizi, 'Beyler' diye frenleyebilecek birisi olmalı. Bunun yanında sana Ahmet Çakar çıkmasının en temel sebebi, senin saykodelik bir insan olman. Mantıksız gibi konuşsan da, hatta bazen konunun çok dışına da çıksan, söylediklerin çok eğlencelidir, kafanın içi çok eğlenceli çünkü. Bu eğlenceye bir de Ahmet Çakar'ın katıldığını düşün. Haydaaaa!

"Burak Özçivit" çıktı!

"Burak Özçivit" çıktı!

Senin kankan kesinlikle ama kesinlikle Burak Özçivit olmalı. Sen gezmeyi tozmayı seven birisin, eğlencenin gözüne vurmaksa senin işin. O an ne yapacağını bilmiyorsun, hayatı doğaçlama yaşıyorsun yani. Mumu nerede söndüreceğin belli değildir, 'hayat bir gece, o da bu gece' insanısın yani. Senin bu Barça tempona ayak uydurabilecek kişi ise Burak. Hem yakışıklı eleman, komşuda pişer sana da düşer kardeşim, çaktın mı köfteyi ;)

"Acun" çıktı!

"Acun" çıktı!

Senin kankan Acun olmalı. Sen çok arkadaşlı ortamları seviyorsun, kalabalıkta kendini daha rahat ifade edebiliyorsun çünkü. Hem Acun; paralı pullu, işinde gücünde adam: Paraya sıkıştığında borç verir, hesabı çeker... İş bile ayarlayabilir sana. Ama tabii bu arkadaşlığın faydaları. Canın sıkıldığın Pes/Fifa atabileceğin, halı saha yapabileceğin birinin olması harika ayrıca. Son olarak Adriana da elinin altında, bi' kuzen muzen bir şeyler ayarlar sana herhalde :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2066
1162
786
689
509
470
324